- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.941
Ya hayırlı olsun Allah tamamını erdirsinYok kız ben bi telaşın içindeyim sorma iyide sayılmam yani
Tedaviye başladım hastanelerde koşturuyorum ilaçları bulamıyorum tedavim yarıda kalıcak baya sıkıntılı süreçler içerisindeyim
Afiyet olsun ne güzelE Elif_Eylul N N E S L i
12:00 2 tost domates 4 zeytin biber şekersiz çay
Ara kahve çiko atmıştım foto
17:30 2 tane sosyete mantısı yoğurt
Tatlı bişiler yersem yazıcam
Iyiyim canim sen nasilsin dicemde tedavi surecin hayırlı olsun insaAllahHoşbuldum filizcim nasılsın
Allah'ımamin hepimiz
Hee
Evet bildiniz çok şükür lekelenmişim
Tam geldim kız acıkmış doyurdum geldimyapmış onu temizledim geldim ani bi kararla koltuğun minder kılıflarını makineye attım koltukları sildim
Bak nasılda biliyor
Enerji yükleniyor
3 gğn Kabak yedim artıkAfiyet olsun ne güzelben yine kabak
Amin inşallah bi başlayabilseydim.Ya hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin
Niye ilaçlar yok mu ?
Geçerken uğramıştır kesinKaktus te bana komik atti ama gelmedi
Bütün yatağı dolaşıp uyudu ama ilaç vermeye gelirler birazdan yine uyanırUyudu ufaklık
Sağolasın valla iyi değilim ya cok sıktı bu ilaç meselesi başlayamıyoruz bi türlü.Iyiyim canim sen nasilsin dicemde tedavi surecin hayırlı olsun insaAllah
Herkes işine geleni yapıyorAmin inşallah bi başlayabilseydim.
Yok hem depolarda yok diyorlar hem raporlu tedavideyim diye veremiyoruz kotamız dolu diyolar raporsuz fiyattan alın diyolar.
Herkes işi ticarete dökmüş kimsede vicdan kalmamış
Ayy yavrum şu hafta sonu gecsede ileşip çıksanız hastanedenBütün yatağı dolaşıp uyudu ama ilaç vermeye gelirler birazdan yine uyanır
5 gündür bekliyorumAllah'ım
Amin amin napalım hayırlısı böyleymiş diyoruz vardır bunda da bi hikmetHerkes işine geleni yapıyor
Hakkında hayırlısı olsun
Rabbim bu mubarek günde gönlüne göre versin,insaAllah hayırlısiyla atlatirsin canımSağolasın valla iyi değilim ya cok sıktı bu ilaç meselesi başlayamıyoruz bi türlü.
Rabb'im yardımcınız olsun.Yok kız ben bi telaşın içindeyim sorma iyide sayılmam yani
Tedaviye başladım hastanelerde koşturuyorum ilaçları bulamıyorum tedavim yarıda kalıcak baya sıkıntılı süreçler içerisindeyim
İnşallah ya ben sıkıldım iyice çocuk nasıl sıkılmasın ,kızım evde .Ayy yavrum şu hafta sonu gecsede ileşip çıksanız hastaneden
Kızda babada dime kimse varmı baska yanindaİnşallah ya ben sıkıldım iyice çocuk nasıl sıkılmasın ,kızım evde .
Amin filizcim aminRabbim bu mubarek günde gönlüne göre versin,insaAllah hayırlısiyla atlatirsin canım
amin canım sağolRabb'im yardımcınız olsun.
Dur daha tam değilGelmiş ya işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?