- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.981
Vala öyle olmus alt üst oldum 1 saat kıvrandımMide unutmuş 1 hafta yemeyince
He valla babaanesiyle kalsa inanki aklımdan bi dk çıkmazdı çünkü kadın bakmıyor eşim ondan daha iyi bakıyor gözünden sakınır çocuklarıAman sana daha cok zarar olurdu doğru diyosun
Iyi ozaman babasiyla kalır bari
Yaaa ben hep diyorum iste 1kase yedim 1ay önce midem delirdiVala öyle olmus alt üst oldum 1 saat kıvrandım
Benim de öyle oldu bu seferYaaa ben hep diyorum iste 1kase yedim 1ay önce midem delirdi
İyi oldu canım gelseler ne temizlik ne bisey ameliyattan sonra gittiğimde mutfak lavabosunun içi sapsarı midem kalktı temizlemeden bisey yiyip içemedimBöylesi daha iyi o zaman canım birşey kalmadı Allah'ın izniyle 2 gün göz açıp kapayıncaya geciyor
Benim de öyle oldu bu sefer
Ne diye geliyoki öylesiBaşka kimse yok olmasında ya ömür ameliyat olduğunda biz hastanedeyken babaannesi gil gelmişti yanına aysima yine babasıyla yatıp kalkıyordu kadın bi kere evde yemek pisirmemis anca evi kirletmislerdi hiç olmazsa babasıyla hergun ziyarete geliyorlar babası götürüp gezdiriyor yedirip iciriyor saçını bile tarıyor kv kızın saçını bile taramiyordu
Niyeti gezmek ama millet desinki gitmiş torununa bakıyor çok fenaNe diye geliyoki öylesi
Mikropmu kaptiki canimHe bide eşim daha yeni bugün aklına gelmiş doktor demiş çocuk baharatlı bisey yedi diye böyle oldu o yediği şeyde baharatlı cipsti baharatlı şeyler yemesin demiş
ALLAH'TANCipsten sonra bir midemAllah'tan cıkarmadım ziyan olmadı
Iyi geceler canimİyi geceler kızçeler ALLAH rahatlık versin herkese
Bilmiyorum ki abla olabilir ben o zaman eve kıyafet falan almaya gitmiştim o zaman demiş dikkat edicem bundan sonra baharatlı seyler yemesin gerçekten yenilmemesi bisey ama illaki yiyoruzMikropmu kaptiki canim
Bak o cipsler ciddi mikrop,oglanda aliyor eylul nezaman yese midesi bulaniyor,2kere kustu,ben oyle oldum
İnşallah ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?