- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #121.961
Kızda babada dime kimse varmı baska yaninda
İnşallah ya ben sıkıldım iyice çocuk nasıl sıkılmasın ,kızım evde .
Adam bnce bnm sinirimden gelmesini istiyordurAdam gelir o da gelir
Başka kimse yok olmasında ya ömür ameliyat olduğunda biz hastanedeyken babaannesi gil gelmişti yanına aysima yine babasıyla yatıp kalkıyordu kadın bi kere evde yemek pisirmemis anca evi kirletmislerdi hiç olmazsa babasıyla hergun ziyarete geliyorlar babası götürüp gezdiriyor yedirip iciriyor saçını bile tarıyor kv kızın saçını bile taramiyorduKızda babada dime kimse varmı baska yaninda
Afiyet olsun canımKahvaltı biberli omlet ,peynir,2 ceviz, salatalık, yeşillik,1 dilim ekmek
Ara kahve incir
Öğlen kabak sote,kavrulmuş kıyma ekmek
Ara yeşil çay muz
Akşam 1 adet dolma...1 kase çorba
.
E Elif_Eylul B BitterCikilata
Olamayınca da insana sinir geliyor heeAdam bnce bnm sinirimden gelmesini istiyordur
Ödül yokKahvaltı biberli omlet ,peynir,2 ceviz, salatalık, yeşillik,1 dilim ekmek
Ara kahve incir
Öğlen kabak sote,kavrulmuş kıyma ekmek
Ara yeşil çay muz
Akşam 1 adet dolma...1 kase çorba
.
E Elif_Eylul B BitterCikilata
Aman sana daha cok zarar olurdu doğru diyosunBaşka kimse yok olmasında ya ömür ameliyat olduğunda biz hastanedeyken babaannesi gil gelmişti yanına aysima yine babasıyla yatıp kalkıyordu kadın bi kere evde yemek pisirmemis anca evi kirletmislerdi hiç olmazsa babasıyla hergun ziyarete geliyorlar babası götürüp gezdiriyor yedirip iciriyor saçını bile tarıyor kv kızın saçını bile taramiyordu
Böylesi daha iyi o zaman canım birşey kalmadı Allah'ın izniyle 2 gün göz açıp kapayıncaya geciyorBaşka kimse yok olmasında ya ömür ameliyat olduğunda biz hastanedeyken babaannesi gil gelmişti yanına aysima yine babasıyla yatıp kalkıyordu kadın bi kere evde yemek pisirmemis anca evi kirletmislerdi hiç olmazsa babasıyla hergun ziyarete geliyorlar babası götürüp gezdiriyor yedirip iciriyor saçını bile tarıyor kv kızın saçını bile taramiyordu
Valla pazartesi ye kadar aklı başında yemek yapma şansım yok gibi3 gğn Kabak yedim artık
Aynen canım tarifsiz bişey ana yüreği Allahtan eşim dört dörtlük bakıyor yoksa kendimi yer bitirirdim asla kıyamıyor iyikide öyleana yüreği inşallah çabucak geçer haftasınu
İnşallah farede cikarda görursünCipsten sonra bir midemAllah'tan cıkarmadım ziyan olmadı
Mide unutmuş 1 hafta yemeyinceCipsten sonra bir midemAllah'tan cıkarmadım ziyan olmadı
Iyi olmusMide unutmuş 1 hafta yemeyince
Öğlen 1 dilim beyaz ekmektiÖdül yok
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?