- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.341
Sıkılaşma olayını ameliyat ile çözmeyi düşünüyorumSporsuz zayiflarsin ama sıkılaşmakta önemli
Ozaman az ve öz yiceksin sebze ve protein agırlıklı beslenSıkılaşma olayını ameliyat ile çözmeyi düşünüyorum
Kınadayız bak evi bok götürüyorBitmiyordu çocukların işleri
Teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım
10-15 bin adım km bilmiyorum bakmadım hicGünde kaç km yürüyüş yapıyorsunuz acaba?
10bin km 6la 8km arasi yapiyor nasil yürüdügüne bagli10-15 bin adım km bilmiyorum bakmadım hic
Aman bıktım yeminle işten güçtenBizde marketten geldik
Ayyy yaaaaAman bıktım yeminle işten güçten
Biryer yapilirken banyo asaya su akitiyormus butün tahtalar çökmüş bugün baktilar bereket simdi o.cikti
MAsraf iste canim yıkılcak fayanslar bakilcak bıktık desem inanirmisinAyyy yaaaane olacak şimdi
İnanırım tabiMAsraf iste canim yıkılcak fayanslar bakilcak bıktık desem inanirmisin
Cikiketayi görmedim
Hayırlı olsun kızlar
Cikiketayi görmedim
Ne zaman almış kız bunlar proyu
HoşgeldinADINIZ : -
YASINIZ : 30
BOYUNUZ: 154 cm
KILONUZ: 84
HEDEF KILONUZ : 60
MEDENI DURUMUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 2. 3 ve 5 yaşlarındalar
KILO ALMA NEDENINIZ: Oldum olasi hep toplu biriydim zaten. Evet sisman degildim ama bi balik etliyim. Dogumlarindan sonra cok kilo aldim ve veremedim. Daha dogrusu vermedim:/
SAGLIK SORUNUNUZ VARMI: Hayır
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Ozguvenli olmak istiyorum. Giydigim hicbiseyi yakistirmiyorum.
HoşgeldinKilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?