- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.321
Afiyet olsun canımArkadaslar tesekkurler gruba aldiginiz icin. Öncelikle su var. Ben gecen hafta tum tahlillerimi falan yaptirip diyetisyene gittim. Bana 1800 kalorilik bi diyet onerdi. Bende bugun itibarıyla basladim. Kalori gunlugu tutuyorum suanda. Alisana dek bu duzenden cikmak istemiyorum. Daha sonrasinda miktarlari kalorileri daha asagiya cekicem insallah.
Bugunku menüm
Kahvalti
1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, kucuk domates ve salatalık, 1 dilim peynir ve 2 dilim tb ekmegi
Ogle
Pirincli yayla corbasi
Közde patlican salatasi
1 dilim tb ekmegi
Aksam
Haslamatavuk but
Turp havuc ve kirmizi lahana salatası
2 dilim tb ekmegi
Su suana kadar 2 litre ictim. Belki yatana kadar yarim daha icerim :)
Hoşgeldin canım aramizaADINIZ : leydibug
YASINIZ : 33
BOYUNUZ: 169cm
KILONUZ: 79
HEDEF KILONUZ : 58
MEDENI DURUMUZ: Evli
MESLEGINIZ: şu anda ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 3 çocuğum var. 1yas, 5 yaş, 6 yas
KILO ALMA NEDENINIZ: hamilelik. Aşırı zayıf değildim, gayet orantılıydim eskiden. Şu anda orantısız kilo aldım ve çok mutsuzum. Karın germe ve 360lipo yaptırmayı düşünüyorum, orada ancak 6-8kg veriliyormus. Öncelikle 10kg verip, ve bir kaç ay sonra ameliyat olmak istiyorum.
Aslında bir diyet yapmayı düşünmüyorum. Tatlıları ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkarmak, ve akşam 17.00den sonra bir şey yemek istemiyorum (bu diyet mi? Belki de evet.) Her gün guncellemeye niyetim var. Inşallah hepmiz hızlıca eriririz ..
Afiyet olsun canım erken kapatmışsın gunuBugün ne yedim:
10.00 Kahvaltıda siyah ekmek, kıymalı yumurta, arkasından Biraz nutellali siyah ekmek.
Öğlen: yemedim.
15.30 Akşam yemeği: somon balık patates salatası.
Bugün bir şey daha yiyecek miyim? Niyetim yokçay içip en fazla 1 havuç tikirdatirim.
Bol eksiler dilerimArkadaslar tesekkurler gruba aldiginiz icin. Öncelikle su var. Ben gecen hafta tum tahlillerimi falan yaptirip diyetisyene gittim. Bana 1800 kalorilik bi diyet onerdi. Bende bugun itibarıyla basladim. Kalori gunlugu tutuyorum suanda. Alisana dek bu duzenden cikmak istemiyorum. Daha sonrasinda miktarlari kalorileri daha asagiya cekicem insallah.
Bugunku menüm
Kahvalti
1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, kucuk domates ve salatalık, 1 dilim peynir ve 2 dilim tb ekmegi
Ogle
Pirincli yayla corbasi
Közde patlican salatasi
1 dilim tb ekmegi
Aksam
Haslamatavuk but
Turp havuc ve kirmizi lahana salatası
2 dilim tb ekmegi
Su suana kadar 2 litre ictim. Belki yatana kadar yarim daha icerim :)
Bol eksiler dilerimBugün ne yedim:
10.00 Kahvaltıda siyah ekmek, kıymalı yumurta, arkasından Biraz nutellali siyah ekmek.
Öğlen: yemedim.
15.30 Akşam yemeği: somon balık patates salatası.
Bugün bir şey daha yiyecek miyim? Niyetim yokçay içip en fazla 1 havuç tikirdatirim.
Merhaba tabi, her gün guncellerim, ancak şu an adetliyim, kilom biraz fazla çıkabilirHoşgeldin canım aramiza
Senide listeye eklicem aktif olmani rica ediyorum,her aksam menu paylasmani cuma ve pazartesi Kilo bildirimini eksiksiz sekilde paylasmani istiyorum
Görümcemler geliyo gitmeden uğrayalım demişmişler
Çok pasaklı hissettim kendimi bir an
Aramıza hoşgeldinizADINIZ : -
YASINIZ : 30
BOYUNUZ: 154 cm
KILONUZ: 84
HEDEF KILONUZ : 60
MESLEGINIZ: Ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 2. 3 ve 5 yaşlarındalar
KILO ALMA NEDENINIZ: Oldum olasi hep toplu biriydim zaten. Evet sisman degildim ama bi balik etliyim. Dogumlarindan sonra cok kilo aldim ve veremedim. Daha dogrusu vermedim:/
SAGLIK SORUNUNUZ VARMI: Hayır
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Ozguvenli olmak istiyorum. Giydigim hicbiseyi yakistirmiyorum.
Aramıza hoşgeldinizADINIZ : leydibug
YASINIZ : 33
BOYUNUZ: 169cm
KILONUZ: 79
HEDEF KILONUZ : 58
MESLEGINIZ: şu anda ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 3 çocuğum var. 1yas, 5 yaş, 6 yas
KILO ALMA NEDENINIZ: hamilelik. Aşırı zayıf değildim, gayet orantılıydim eskiden. Şu anda orantısız kilo aldım ve çok mutsuzum. Karın germe ve 360lipo yaptırmayı düşünüyorum, orada ancak 6-8kg veriliyormus. Öncelikle 10kg verip, ve bir kaç ay sonra ameliyat olmak istiyorum.
Aslında bir diyet yapmayı düşünmüyorum. Tatlıları ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkarmak, ve akşam 17.00den sonra bir şey yemek istemiyorum (bu diyet mi? Belki de evet.) Her gün guncellemeye niyetim var. Inşallah hepmiz hızlıca eriririz ..
HosbuldukAramıza hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldiniz
Afiyet olsun canımKahvaltı -yeşillikli omlet, slatalık, domates ,2 parça peynir, 3 kuru kayısı
Ara yarım nar
Akşam tavuk köfte 3 adet , patates püre 2 yk , salata
Su 2 +
Yeşil çay 1
E Elif_Eylul
Kilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkınAfiyet olsun canım erken kapatmışsın gunu
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Sorun yok hallederizKilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkın
Spor olayı.cok.zor işte. 3 çocukla duşa girmek.bile lüks benim için. Sporsuz zayiflayanlar yok mu aranızdaSorun yok hallederiz
Moral bozmak yok,burda aktif oldugun sürece veriliyor azda spor ekledikmi tamamdir
Gitmiyor sporsuz ben en iyi örneğim bu haftaya kadar yemege dikkat etmeye çalıştım bu hafta yürüyüş ekledim yemege dikkat ettim -1200 gitti ve normalde hic bu kadar gitmemiştiSpor olayı.cok.zor işte. 3 çocukla duşa girmek.bile lüks benim için. Sporsuz zayiflayanlar yok mu aranızda
Sporsuz zayiflarsin ama sıkılaşmakta önemliSpor olayı.cok.zor işte. 3 çocukla duşa girmek.bile lüks benim için. Sporsuz zayiflayanlar yok mu aranızda
Günde kaç km yürüyüş yapıyorsunuz acaba?Gitmiyor sporsuz ben en iyi örneğim bu haftaya kadar yemege dikkat etmeye çalıştım bu hafta yürüyüş ekledim yemege dikkat ettim -1200 gitti ve normalde hic bu kadar gitmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?