Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım

Hoşgeldin canım aramiza
Senide listeye eklicem aktif olmani rica ediyorum,her aksam menu paylasmani cuma ve pazartesi Kilo bildirimini eksiksiz sekilde paylasmani istiyorum

Afiyet olsun canım erken kapatmışsın gunu

Bol eksiler dilerim

Bol eksiler dilerim

Hoşgeldin canım aramiza
Senide listeye eklicem aktif olmani rica ediyorum,her aksam menu paylasmani cuma ve pazartesi Kilo bildirimini eksiksiz sekilde paylasmani istiyorum
Merhaba tabi, her gün guncellerim, ancak şu an adetliyim, kilom biraz fazla çıkabilir

Aramıza hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldiniz

Afiyet olsun canım erken kapatmışsın gunu
Kilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkın

Kilolardan o kadar morelim bozuk ki, canim yemek istemiyor. Ki ben boğa burcu olarak yemek yemeyi hep severim. Ama yok artık bu böyle olmuyor, nolacak ki bunu da yiyeyim diye diye balina gibi oldum. Canim çok sıkkın
Sorun yok hallederiz
Moral bozmak yok,burda aktif oldugun sürece veriliyor azda spor ekledikmi tamamdir

Hatta bugün eşimle konuştum estetik olayını. Sen nasıl istersen nasıl rahat edeceksen dedi. Yani bu kadar anlayışlı olması güzel ama tabi aklıma da gelmiyor değil: o da memnun degil bu kadar tombik bı eşden demek ki. Hiç hissettirmedi bunca zaman. Siz eslerinizle konuştunuz mu hiç kilolarınızı?

Spor olayı.cok.zor işte. 3 çocukla duşa girmek.bile lüks benim için. Sporsuz zayiflayanlar yok mu aranızda
Gitmiyor sporsuz ben en iyi örneğim bu haftaya kadar yemege dikkat etmeye çalıştım bu hafta yürüyüş ekledim yemege dikkat ettim -1200 gitti ve normalde hic bu kadar gitmemişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…