Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ADINIZ : -
YASINIZ : 30
BOYUNUZ: 154 cm
KILONUZ: 84
HEDEF KILONUZ : 60
MEDENI DURUMUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 2. 3 ve 5 yaşlarındalar
KILO ALMA NEDENINIZ: Oldum olasi hep toplu biriydim zaten. Evet sisman degildim ama bi balik etliyim. Dogumlarindan sonra cok kilo aldim ve veremedim. Daha dogrusu vermedim:/
SAGLIK SORUNUNUZ VARMI: Hayır
KILO VERMEYI ISTEME NEDENINIZ: Ozguvenli olmak istiyorum. Giydigim hicbiseyi yakistirmiyorum.

Merhaba canim diğer tarafada yazmışsın egerki burdan devam ediceksen
Ilk sayfada kurallar var ve formu doldurursan seni taniyalim
Evet orayada yazmıştım ama faal bi grup degil anladigim kadarıyla. Burasi daha etkin. O yuzden burda kalmak istiyorum

Hosgeldin canim aramiza ben filiz
Bu net kilon sanırım

Evet dun tartılmıştım. Bugun sabah itibatiyle basladim. Dünün kilosu yani :)
Tamam canım bu kilonu listeye eklicem,aktif olmanı istiyorum hergun menu paylasimini yaparsan sevinirim
Pazartesi ve cuma tarti günümüz

Arkadaslar tesekkurler gruba aldiginiz icin. Öncelikle su var. Ben gecen hafta tum tahlillerimi falan yaptirip diyetisyene gittim. Bana 1800 kalorilik bi diyet onerdi. Bende bugun itibarıyla basladim. Kalori gunlugu tutuyorum suanda. Alisana dek bu duzenden cikmak istemiyorum. Daha sonrasinda miktarlari kalorileri daha asagiya cekicem insallah.

Bugunku menüm
Kahvalti
1 haslanmis yumurta, 3 zeytin, kucuk domates ve salatalık, 1 dilim peynir ve 2 dilim tb ekmegi
Ogle
Pirincli yayla corbasi
Közde patlican salatasi
1 dilim tb ekmegi

Aksam
Haslamatavuk but
Turp havuc ve kirmizi lahana salatası
2 dilim tb ekmegi
Su suana kadar 2 litre ictim. Belki yatana kadar yarim daha icerim :)

ADINIZ : leydibug
YASINIZ : 33
BOYUNUZ: 169cm
KILONUZ: 79
HEDEF KILONUZ : 58
MEDENI DURUMUZ: Evli
MESLEGINIZ: şu anda ev hanimi
COCUK SAYISI / YAŞLARI: 3 çocuğum var. 1yas, 5 yaş, 6 yas
KILO ALMA NEDENINIZ: hamilelik. Aşırı zayıf değildim, gayet orantılıydim eskiden. Şu anda orantısız kilo aldım ve çok mutsuzum. Karın germe ve 360lipo yaptırmayı düşünüyorum, orada ancak 6-8kg veriliyormus. Öncelikle 10kg verip, ve bir kaç ay sonra ameliyat olmak istiyorum.

Aslında bir diyet yapmayı düşünmüyorum. Tatlıları ve beyaz ekmeği hayatımdan çıkarmak, ve akşam 17.00den sonra bir şey yemek istemiyorum (bu diyet mi? Belki de evet.) Her gün guncellemeye niyetim var. Inşallah hepmiz hızlıca eriririz ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…