Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum sana benimde aklımdan öyle geçti bu olduya artık yapamazlar belki ama olan o yavruya oldu
Yanık çok kötü bir şey 2 kere şiddetli şekilde yanmıştım ben birinde kendmi yaktım ufaktım diğerinde havai fişek ateşinden yandım neler çektim Rabbim şifa versin kuzucuğa

Yanık çok kötü bir şey 2 kere şiddetli şekilde yanmıştım ben birinde kendmi yaktım ufaktım diğerinde havai fişek ateşinden yandım neler çektim Rabbim şifa versin kuzucuğa
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et bende çok korkarım benimde kardeşimin ayağına kaynar su dökülmustu küçükken çok fena olmuştu

Aaa geçmiş olsun canım dikkat et bende çok korkarım benimde kardeşimin ayağına kaynar su dökülmustu küçükken çok fena olmuştu
O ayak yanması fena benim havai fişekten ayağımın üstü altı belim yanmıştı. Ne belimin üstüne yatabildim ne ayağımı düzgün uzatabildim günlerce ayakkabı giyemedim

Saolasın

Migren canım adet zamanı kafayı koparıp atmak istiyorum uyuyabilirsem en güzel ağrı kesici oluyor

Ufff sorma dün gece 1 saat kucakta gezdik bu uyku sorunu be zmn biter bilemiyorum keşke abiye çekseydi
2 yaşa kadar dayan

Geçti canım zamanla deri genleştikçe ama 4-5 yıl bayağı yanık izi vardı ayağımın üstünde. Bir de ben ufakken popomu sobada yakmıştım onun izi de geçti mesela
Popoyu nasıl becerdin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…