- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.741
Doğrudur canım kafein bazen iyi geliyor ve çoğunluk karanlıkta uykuAnnemde de var bir ara araştırmıştım canım
Yanık çok kötü bir şey 2 kere şiddetli şekilde yanmıştım ben birinde kendmi yaktım ufaktım diğerinde havai fişek ateşinden yandım neler çektimKatılıyorum sana benimde aklımdan öyle geçti bu olduya artık yapamazlar belki ama olan o yavruya oldu
Hangi renkYine saçımı boyadım
Sessiz gürültüsüz bir ortam bir de annem a.. ile başlayan bir ilaç kullanıyordu a..vmigren diyeDoğrudur canım kafein bazen iyi geliyor ve çoğunluk karanlıkta uyku
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et bende çok korkarım benimde kardeşimin ayağına kaynar su dökülmustu küçükken çok fena olmuştuYanık çok kötü bir şey 2 kere şiddetli şekilde yanmıştım ben birinde kendmi yaktım ufaktım diğerinde havai fişek ateşinden yandım neler çektimRabbim şifa versin kuzucuğa
O ayak yanması fena benim havai fişekten ayağımın üstü altı belim yanmıştı. Ne belimin üstüne yatabildim ne ayağımı düzgün uzatabildim günlerce ayakkabı giyemedimAaa geçmiş olsun canım dikkat et bende çok korkarım benimde kardeşimin ayağına kaynar su dökülmustu küçükken çok fena olmuştu
Geçti mi izleriO ayak yanması fena benim havai fişekten ayağımın üstü altı belim yanmıştı. Ne belimin üstüne yatabildim ne ayağımı düzgün uzatabildim günlerce ayakkabı giyemedim
EeeeKızlar dün benim hocayla çok kısa bir mesajlaştık instagramdan
2 yaşa kadar dayanSaolasın
Migren canım adet zamanı kafayı koparıp atmak istiyorumuyuyabilirsem en güzel ağrı kesici oluyor
Ufff sorma dün gece 1 saat kucakta gezdikbu uyku sorunu be zmn biter bilemiyorum keşke abiye çekseydi
Valla koca dana sabahtan beri beynimi döktü ne 2 yaşı 3 yaş de2 yaşa kadar dayan
Geçti canım zamanla deri genleştikçe ama 4-5 yıl bayağı yanık izi vardı ayağımın üstünde. Bir de ben ufakken popomu sobada yakmıştımGeçti mi izleri
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Popoyu nasıl becerdinGeçti canım zamanla deri genleştikçe ama 4-5 yıl bayağı yanık izi vardı ayağımın üstünde. Bir de ben ufakken popomu sobada yakmıştımonun izi de geçti mesela
Storysine cevap yazdım baktım oda mesajıma cevap attı öyle azıcık gülüştük
Sağlam bi yerin kalmamışGeçti canım zamanla deri genleştikçe ama 4-5 yıl bayağı yanık izi vardı ayağımın üstünde. Bir de ben ufakken popomu sobada yakmıştımonun izi de geçti mesela
Hadi hayırlısı bakalımStorysine cevap yazdım baktım oda mesajıma cevap attı öyle azıcık gülüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?