- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.761
Kıştı banyo yapmıştım sobaya dayadım kendmi havlu kalkmış coss diye yapıştıPopoyu nasıl becerdin
Kavanoz açacağım diye dişimi mi kırmadımSağlam bi yerin kalmamış
Saol canımYeni nick hayırlı olsun
Saol
Aminn :)Hadi hayırlısı bakalım
Neren sağlam diyimKavanoz açacağım diye dişimi mi kırmadımciğerime havuç mu kaçırmadım ohoo
Saol canım
Aminn :)
En çok yaniktan korkarım mutfakta kızartma yaptığım zaman kapıyı kaparim ocağın arka tarafını kullanırım daha çok çocuklara birşey olmasın diye. Aşağıda kayınvalidem de bile on taraftayss ilk isim onları arka tarafa koymak oluyorYanık çok kötü bir şey 2 kere şiddetli şekilde yanmıştım ben birinde kendmi yaktım ufaktım diğerinde havai fişek ateşinden yandım neler çektimRabbim şifa versin kuzucuğa
Yani emijilerin arasında kaldım gülsem mi üzülsem mi diyeKavanoz açacağım diye dişimi mi kırmadımciğerime havuç mu kaçırmadım ohoo
Saol canım
Aminn :)
Allah’a çok şükür şuan sağlamımNeren sağlam diyim
Ben hatırladıkça gülüyorumYani emijilerin arasında kaldım gülsem mi üzülsem mi diye
SonuçKızlar dün benim hocayla çok kısa bir mesajlaştık instagramdan
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Gülelim o zamanBen hatırladıkça gülüyorum
Dikkat etmek gerek zaten canım yanık berbat bir şey rabbim kimseye vermesinEn çok yaniktan korkarım mutfakta kızartma yaptığım zaman kapıyı kaparim ocağın arka tarafını kullanırım daha çok çocuklara birşey olmasın diye. Aşağıda kayınvalidem de bile on taraftayss ilk isim onları arka tarafa koymak oluyor
KesinlikleGülelim o zaman
Bilmem benimkiler hep 2 yaşta rahata erdiValla koca dana sabahtan beri beynimi döktü ne 2 yaşı 3 yaş de
Şu an bir şey yok aslında storysine yorum yaptım oda cevap vermiş güldük ettik öyle :) bakalım yarın akşam ki tavrına bakacağım :)
Ne güzel ya benimki varya değişik biseyBilmem benimkiler hep 2 yaşta rahata erdi
Amamn konu çocuk olunca ben daha çok dikkat ediyorumDikkat etmek gerek zaten canım yanık berbat bir şey rabbim kimseye vermesin
İyi bakalım yazarsın buraya tavrınıŞu an bir şey yok aslında storysine yorum yaptım oda cevap vermiş güldük ettik öyle :) bakalım yarın akşam ki tavrına bakacağım :)
Bak 9,30 kapadım TV'yi hepsini yatırdım biraz bizim yilmamamiz lazım sonra ıpin ucu kaçıyorNe güzel ya benimki varya değişik bisey
Çocuktur doğal canım. Dikkatli olunca rabbim de koruyorAmamn konu çocuk olunca ben daha çok dikkat ediyorumbenimkiler yaramaz yerinde durmuyor
Sağol canım
Hahah yazarım hemen :)İyi bakalım yazarsın buraya tavrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?