Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saolasın

Migren canım adet zamanı kafayı koparıp atmak istiyorum uyuyabilirsem en güzel ağrı kesici oluyor

Ufff sorma dün gece 1 saat kucakta gezdik bu uyku sorunu be zmn biter bilemiyorum keşke abiye çekseydi
Ooo migren çok kötü canm. Çikolata süt ürünleri ve tarçın tüketme migreni tetikliyor bunlar ağrı olunca

Arabada eve gidiyoz
Maşallah vallahi beni düğünden soguturdu bu davetler
Geçmiş yapamıyore özet istiyore
Klasik pazar
M Mavi Menekse misafir bekliyor yarına ancak menü paylasabilir
Gurbettt42 bugün çıkacakmış onunda misafir gelmiş
M MissHayaLet bugün çok yorgun
E Elif_Eylul yazayım bari o da düğün de
yazarhanim35 nicki değiştirdi
G Gokyuzu_kadar abla nerdesin
C Chikolata_gozlum seni de görmedim
Not : maksat etiket yapmak

Başım ağrıyore Ağrı kesici alsam mı almasam mı
Geçmiş olsun kuzum

Ben de karnıbahar yapacağım bugün Şöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Ben verim
İri iri doğra böl tuz karabiber yağ baharat ne istersen yağlı kağıda koy fırına kızarınca yanına sarımsaklı yoğurt batırıp batırıp yiyoruz cips misali

Duymadım hiç abla bakarım bi ne ise yarıyor
Çok faydalı bişey kuzum
Ben de karnıbahar yapacağım bugün Şöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Ben mantısını yapıyorum una bulayıp kızartıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine kıymalı soğanlı salçalı sos yapıyorum
Afiyet olsun canım
Başım ağrıyore Ağrı kesici alsam mı almasam mı
Dayanabiliyorsan içme derim zaten zorundan ağrıyor soğuk bişey koy ensene

Aynen ya sanki çok gerekli illa bi etkinlik yapmak istiyorsanız başka eğlenceli bisey yapın çocukların eline kaynar su vermek ne demek ya
Çok fazla saçma yani çok istiyorlarsa dizdirsinler kavanoza salatalıkları üstüne yapıştırsınlar isim etiketlerini çocuklar gidince hocalar suyunu ekleyip kapatsın yine çocukların başarma mutluluğu oluşur

Deniyim onuda

Katılıyorum sana benimde aklımdan öyle geçti bu olduya artık yapamazlar belki ama olan o yavruya oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…