- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #122.721
Ayy çok kötü bir durum ya kıyamam kim bilir canı nasıl acıdı yavrumunIspartada anaokulunda cocuk tursu kurarken kaynarsu dolu caydanligın sapı kopuyor boyundan asaya 1.ci derece yanik olusmus
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyoreAğrı kesici alsam mı almasam mı
Ooo migren çok kötü canm. Çikolata süt ürünleri ve tarçın tüketme migreni tetikliyor bunlar ağrı oluncaSaolasın
Migren canım adet zamanı kafayı koparıp atmak istiyorumuyuyabilirsem en güzel ağrı kesici oluyor
Ufff sorma dün gece 1 saat kucakta gezdikbu uyku sorunu be zmn biter bilemiyorum keşke abiye çekseydi
Yemin edebilirim ama ispatlayamam
Ya nasıl bir mantık anasınıfı düzeyinde ki çocuklara etkinlik diye turşu kurduruyorlarAyy çok kötü bir durum ya kıyamam kim bilir canı nasıl acıdı yavrumun
Geçmiş olsun canım
Maşallah vallahi beni düğünden soguturdu bu davetlerArabada eve gidiyoz
Klasik pazarGeçmiş yapamıyore özet istiyore
Geçmiş olsun kuzumBaşım ağrıyoreAğrı kesici alsam mı almasam mı
Aynen ya sanki çok gerekli illa bi etkinlik yapmak istiyorsanız başka eğlenceli bisey yapın çocukların eline kaynar su vermek ne demek yaYa nasıl bir mantık anasınıfı düzeyinde ki çocuklara etkinlik diye turşu kurduruyorlar
Maşallah vallahi beni düğünden soguturdu bu davetler
Klasik pazar
M Mavi Menekse misafir bekliyor yarına ancak menü paylasabilir
Gurbettt42 bugün çıkacakmış onunda misafir gelmiş
M MissHayaLet bugün çok yorgun
E Elif_Eylul yazayım bari o da düğün de
yazarhanim35 nicki değiştirdi
G Gokyuzu_kadar abla nerdesin
C Chikolata_gozlum seni de görmedim
Not : maksat etiket yapmak
Geçmiş olsun kuzum
Ben verimBen de karnıbahar yapacağım bugünŞöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kizlar1
Süpersin örtmen hanımMaşallah vallahi beni düğünden soguturdu bu davetler
Klasik pazar
M Mavi Menekse misafir bekliyor yarına ancak menü paylasabilir
Gurbettt42 bugün çıkacakmış onunda misafir gelmiş
M MissHayaLet bugün çok yorgun
E Elif_Eylul yazayım bari o da düğün de
yazarhanim35 nicki değiştirdi
G Gokyuzu_kadar abla nerdesin
C Chikolata_gozlum seni de görmedim
Not : maksat etiket yapmak
Geçmiş olsun kuzum
AhhhIspartada anaokulunda cocuk tursu kurarken kaynarsu dolu caydanligın sapı kopuyor boyundan asaya 1.ci derece yanik olusmus
İlk defa duydum dikkat edicem saol canımOoo migren çok kötü canm. Çikolata süt ürünleri ve tarçın tüketme migreni tetikliyor bunlar ağrı olunca
Çok faydalı bişey kuzumDuymadım hiç abla bakarım bi ne ise yarıyor
Ben mantısını yapıyorum una bulayıp kızartıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine kıymalı soğanlı salçalı sos yapıyorumBen de karnıbahar yapacağım bugünŞöyle güzel olur dediğiniz var mı arkadaslar
Afiyet olsun canımSabah: 1 haşlanmış yumurta azcık domatesli kaşar peynir beyaz peynir domates salatalık Yeşil zeytin 5 tane 1 dilim ekmek siyah çay 2 bardak
Ara: sütlü filtre kahve wasa üzerine fıstık ezmesi muz
Akşam:1 elma 2 tam ceviz
2.5 litre su
25 dk egzersiz
E Elif_Eylul M MissHayaLet G Gokyuzu_kadar
Dayanabiliyorsan içme derim zaten zorundan ağrıyor soğuk bişey koy enseneBaşım ağrıyoreAğrı kesici alsam mı almasam mı
Çok fazla saçma yani çok istiyorlarsa dizdirsinler kavanoza salatalıkları üstüne yapıştırsınlar isim etiketlerini çocuklar gidince hocalar suyunu ekleyip kapatsın yine çocukların başarma mutluluğu oluşurAynen ya sanki çok gerekli illa bi etkinlik yapmak istiyorsanız başka eğlenceli bisey yapın çocukların eline kaynar su vermek ne demek ya
HayırdırBende bir çılgınlık yaptım
Annemde de var bir ara araştırmıştım canımİlk defa duydum dikkat edicem saol canım
Deniyim onudaÇok faydalı bişey kuzum
Ben mantısını yapıyorum una bulayıp kızartıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine kıymalı soğanlı salçalı sos yapıyorum
Afiyet olsun canım
Dayanabiliyorsan içme derim zaten zorundan ağrıyor soğuk bişey koy ensene
Katılıyorum sana benimde aklımdan öyle geçti bu olduya artık yapamazlar belki ama olan o yavruya olduÇok fazla saçma yani çok istiyorlarsa dizdirsinler kavanoza salatalıkları üstüne yapıştırsınlar isim etiketlerini çocuklar gidince hocalar suyunu ekleyip kapatsın yine çocukların başarma mutluluğu oluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?