- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.721
Evet canım çok güzel gidiyorsunAyy asıl kilo ospor gerçekten harıka bısey onunla destekleyınce cok etkıli oldu
İnsaallhHadi bakalım devam darısı 7lere
Desteklerınız ıcın cok teşekkür ediyorumEvet canım çok güzel gidiyorsunböyle devam et
Sımdıkı hedefım 80i kırmakDesteklerınız ıcın cok teşekkür ediyorum
Canım ilk sayfaya gittiginde herkesin kilosu yaziyor kafan karisinca oraya bak cumadan cumaya yeniliyorumAyy asıl kilo ospor gerçekten harıka bısey onunla destekleyınce cok etkıli oldu
TamamCanım ilk sayfaya gittiginde herkesin kilosu yaziyor kafan karisinca oraya bak cumadan cumay yeniliyorum
Evet tatlım
Kuzum bu hafta yok kaçamak sıfır sıfır sıfırOlsun hepimiz kaçamak yaptık ama günahıyla sevabıyla yazdık. Birbirimizi uyardık. Yarın hafif beslen . Şu fazla kaçmış falan diye
Abowwww
Bu hafta toparlamazsa at bunu zindana tiz kellesi vurula
Ah üzümlü kekimiz
2 kilo vermişsin benim gözümde tebrikler tatlımPazartesıden buyana 500gr gıtmıs
100 gram olur100 Gr mi vermişim
74.5 tin canim 650 gram vermissin100 Gr mi vermişim
Evet bu kadar kacamaga çok sevincliyim74.5 tin canim 650 gram vermissin
Tebrikler canim
Hadi bakalım canım . Muhakak aktif olmaya çalış birbirimizi destekleyelim10 bin adım kaptanım
Kusura bakma canım bı vakit bulamadım yazmaya inşallah kazanırız
Günaydın canım
Tartiliyirum şimdi ne sonuç olacak bilemem
Bu hafta duzenli gelicekmisin bak ortin var haftaya guzel eksiyle geliceksinEvet bu kadar kacamaga çok sevincliyim
Pazartesiyi baz aldım ama 650 Gr benim için çok iyi bu kadar yemeye74.5 tin canim 650 gram vermissin
Tebrikleri tatlım tam gaz yola devam
Pazartesi kontrol tartısı cumayi baz al kilo verirken canimPazartesiyi baz aldım ama 650 Gr benim için çok iyi bu kadar yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?