- 26 Nisan 2020
- 1.422
- 7.336
- 108
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.761
Ben 50 olmak istemiyorum neden diye sor50yi gorecekmiyiz acaba 50 de bizi görecek mi
Bence gayet güzel tebrik ederim tatlım
Tebrikler güzelim
Yaparsın sen başarirsinBen 50 olmak istemiyorum neden diye sor
Kaçamak yapamam
100gram eksi canim olsun bu hafta toparlarsin sen
Haftaya daha iyi olacak inşallah canimBence gayet güzel tebrik ederim tatlımsen diğer haftaya güzel başla sporunu ihmal etme
kıyamam sana ama kilo vermen için kızınabilirim. Cancağızım bu hafta silkeleniyorsun asıl seni gösteriyorsun hadi bakalım güç sen de artık.
Olsun canım daha lifli beslenmelisin WC için.Haftaya daha iyi olacak inşallah canimkabizlik var bide wc ye cikamadim
Çok teşekkür ederim sayenizde canlarMaşallah canım tebrik ederim yürüyüşün hakkını vermişsinmenüler de süperdi bence gayet guze 1,8 harika bir sonuç tebrik ediyorum tekrar
Canım ben yeşil çay içemiyorum maalesef. Ama elbette bu hafta çok daha dikkatli olacağız ortim
Sagol canimkıyamam sana ama kilo vermen için kızınabilirim. Cancağızım bu hafta silkeleniyorsun asıl seni gösteriyorsun hadi bakalım güç sen de artık.
yeşil çay bir şifre görevimiz aslında kilo vermek rakipleri uyandırmamalıyız matruşkam sen anladınCanım ben yeşil çay içemiyorum maalesef. Ama elbette bu hafta çok daha dikkatli olacağız ortim
KabızlıkHaftaya daha iyi olacak inşallah canimkabizlik var bide wc ye cikamadim
Dun kahvaltida yulafli yumurta yedim oglen etli taze fasulye aksam biraz cerez ekmek hic tuketmedimOlsun canım daha lifli beslenmelisin WC için.
Ay senin bu karikaturleryeşil çay bir şifre görevimiz aslında kilo vermek rakipleri uyandırmamalıyız matruşkam sen anladın
Kefir yulaf hep tuketiyorum fistik ceviz de canim niye boyle oldu anlamadimKabızlık
Kefir
Gün kurusu kayisisi hoşafı
Çiğ badem
Probiyotik yoğurt
İyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?