- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.181
Kilo almakmi istiyosun onu anlamadim?BolYemeyinnnn yerseniz şişko olursunuz
60 kiloyum kilo almak için her türlü şeyi yapıyorum tıkınarak yiyorum fakat bi türlü sonuç alamıyorum
Almak istiyorum fakat alamıyorumKilo almakmi istiyosun onu anlamadim?
Neden almak istiyorsun canim boyun kaçAlmak istiyorum fakat alamıyorum
160. Eşim kilo almamı istiyor sabah öğlen akşam yatmadan önce sürekli yediğim halde olmuyorNeden almak istiyorsun canim boyun kaç
Boyuna göre kilon fazla zaten normal olman için 50 kilo olmalısın bence fazla zorlama yarın bir gün niye aldım diye oturup ağlarsın eşin kilolu mu160. Eşim kilo almamı istiyor sabah öğlen akşam yatmadan önce sürekli yediğim halde olmuyor
Kilolu deyil 1.75 boy 80 kiloBoyuna göre kilon fazla zaten normal olman için 50 kilo olmalısın bence fazla zorlama yarın bir gün niye aldım diye oturup ağlarsın eşin kilolu mu
HosgeldiiinBir ara gelmiştim sağlık sorunları yüzden bıraktım ama şimdi muteşem dönüş yaptım geldim burdayım
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah menemen
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
Ara yok
Akşam kendi yaptığım tabak büyüklüğünde lavaş 2 adet yanında 3 kaşık kıyma
3 kaşık kadar yoğurt
2 litre su içtim
M MissHayaLet
1 saat yürüyüş yaptım
1.60 60 kilosun anladığim kadarinla160. Eşim kilo almamı istiyor sabah öğlen akşam yatmadan önce sürekli yediğim halde olmuyor
Dediğim gibi eşim kilo almamı istiyor bende istiyorum aslında vücudum iyi ama yüzüm çok zayıf bu yüzden1.60 60 kilosun anladığim kadarinla
Yani kilo neden alicaksin onu anlamıs degilim
Ideal kilonun üstundesun zaten
Canım benim hoşgeldin.Benimde hedef 50 yani tok karnına 50 kilosakarya dan katılıyorum
Boy 160
Kilom 70 oldum gibi hissediyorum moralim bozulmasın diye tartilmadim 1 ay boyunca yüklü bir şekilde kortizon yüklendi vücuduma duba gibi hissediyorum kendimi cuma günü tartilcam bakalım benim öykü uzun 120 kiloların üstüne çıkmış biri olarak çok yoruldum artık 50 olup kilo koruma dönemi yapmak istiyorum
Hemi de kabak aşırıOndan ishal oluyorsun bebeyi de etkiler öyle yapma
Sebzeleri çip yemekte gaz yapar
Ozaman yardım alabilirsin doktor ve diyetisyenden,sana ona göre bir liste verirDediğim gibi eşim kilo almamı istiyor bende istiyorum aslında vücudum iyi ama yüzüm çok zayıf bu yüzden
Hele kış geldi en iyisi külotlu çorap. Benimki zaten büyüdü de çorap asla durmuyor ayagindaÇorap giydiriyorum kuzum onu bile çıkarıyor nasıl bir gaz çıkarma hirsiysa
Salata malzemem yok marketteki ürünler pörsumustu almadım bu haftaAfiyet olsun canım
Yanina bol.salata giderdi
AA hedefine ulaştın mi çok güzelÇok geçmiş olsun ablainşallah hemencecik geçsin
Nice güzel yıllari olsun canım
Evet abla
HosbuldumHosgeldiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?