- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.221
bn varmıydım sen varkenAşk olsun unuttunuz beni hemen
Kaptanima sor sağolsun hatırladı beni1 ay önce mi burdan mı6-7-9 aydır burdayım seni ilk kez görüyorum
Bn varken sen gittin beaOda benim gibi 9 ay yoktu belki
Evet ben hepinizi hatrlyrm sonradan gelenler olmuş ama siz eskileri bilyrmbn varmıydım sen varken
Geliyooorrr
Son 12San
iii geliyooorrr
Ay hele şu sınav geçsin yapıcam evde dur sen her türlü alet edevat evde mevcut eskiden de evde yapıyordum pilates.Bak bacak için dediğim gibi pilates sonu bize hoca sguat yaptiriyordu 3 set
İç bacağa o çemberi katıp yapiyorduk yap gör iç bacak kalmayacak
Bi de bnm için hatırlatKaptanima sor sağolsun hatırladı beni
7ekim enson mesajiBi de bnm için hatırlat
Merhaba arkadaşlar atak kriz geldi ve solunum yetmezliğinden dolayı hastanedeyim ne zaman çıkarım nolur bilemiyorum ama lütfen beni çıkarmayın burayı sevdim sadece sağlık sorunum var E Elif_Eylulhakkınızı helal edin
Ben evde motive olamıyorumAy hele şu sınav geçsin yapıcam evde dur sen her türlü alet edevat evde mevcut eskiden de evde yapıyordum pilates.
S SekerpareeeeKahvaltı menemen,1 salatalık,2 dilim peynir ,3 ceviz,
Ara 1 avuç kara üzüm kurusu, 1 bardak süt.
Öğlen tavuklu salata
Akşam kabak spagetti, yoğurt
Ara 1 mandalina
Su 3litre
Yeşil çay 1 bardak
E Elif_Eylul
Çok geçmiş olsun7ekim enson mesaji
inşallah şu yağlar erdikçe kas yapmışımdırda görürüz kııız . İnanıyorum kas kazandığıma nedense. Kollarımda çizgiler çıkıyor biseps mi ne diyorlar adına işte ondan ama çok belirgin değil
Simdi aklina geldi heee
9 ay ne çabuk geçmiş yahu lohusalik daha uzun geldi banaBn varken sen gittin bea
Tabiki ben 28 yaşında iki çocuk annesi ev hanımı astımı ileri seviye olan ve 120 + kilodan yarın atacağım tartı resmini kilomu net bilmyrm bu günlere geldim evde kendi kendime sonra kırılmayan kilolar olunca diyetsyene gittim özele şimdi devlete gdyrm oda ayda bir başka sorun olursa cevaplayayımBi de bnm için hatırlat
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinSahur yarım1 portakal 2 yk yoğurt
İftar 1 kase çorba 1 kaşık et 3-4 yk karışık sebze fırında 2 dilim ekmek
2 parça kabak tatlısı soda
E Elif_Eylul S Serenajp
Eleyecem bende seni bi geliiim
Dayanamadım bende ölçtüm sadece popo ve beli 1 er cm gitmiş bileDevamı da gelir canm merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?