- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.201
Inşallah canım benim sorunum yemek yiyerek kilo almak olmadı sorun ilaç ve kortizon iğneleri yüzden kilo aldım keşke yiyerek kilo alanlardan olabilseydimCanım benim hoşgeldin.
Kortizon sebebi ile sismek kötü gercekten ben de yaşadım onu. Gider ama gidiyor irade gerekli sadece
Hoş BuldumHoş geldin
Çok teşekkür ederim yoluna girmedi sorma ya moral 0Hoşgeldinumarım hersey yoluna girmiştir
Ben seni sonradan hatırladimE Elif_Eylul 1 ay önce ayrılmıştım sağlık sebebi yüzden tekrar araniza gelebilir miyim beni kabul eder misiniz acaba
Kusura bakma bende damdan düşer gibi ben geldim diye yazdım ama çok mutluyum buraya geldim için tabiki aktif olcam yarın atarım tartı resmimi ama korkuyorum ya iğne ilaçlar mafetti beniBen seni sonradan hatırladim
Tabiki aktif olucaksam gelebilirsin yarin tartını atarmisın kaydedeyim
Nasıl uyuma bu sayfalar dolusu konuşmuşunuzHerkes uyudu mu? Nerde bu millet
Gece tulum giydirecegim tatlım owlinin dereceli tulumundanHele kış geldi en iyisi külotlu çorap. Benimki zaten büyüdü de çorap asla durmuyor ayaginda
Kusura bakma bende damdan düşer gibi ben geldim diye yazdım ama çok mutluyum buraya geldim için tabiki aktif olcam yarın atarım tartı resmimi ama korkuyorum ya iğne ilaçlar mafetti beniBen seni sonradan hatırladim
Tabiki aktif olucaksam gelebilirsin yarin tartını atarmisın kaydedeyim
MerhabaBolYemeyinnnn yerseniz şişko olursunuz
60 kiloyum kilo almak için her türlü şeyi yapıyorum tıkınarak yiyorum fakat bi türlü sonuç alamıyorum
Kız ne diyon boşver sen adamı sağlığını bozma 160 boy 60 kilo zaten hafif balık ettir yani160. Eşim kilo almamı istiyor sabah öğlen akşam yatmadan önce sürekli yediğim halde olmuyor
Ya o genetik yapısalDediğim gibi eşim kilo almamı istiyor bende istiyorum aslında vücudum iyi ama yüzüm çok zayıf bu yüzden
Ya bak yanlış anlama yüzün zayıfsa istersen kilo al yine olmaz .Genetik bak benim yüzüm dolgun yanak felan ordan kilo gitmez almıyorda.Dediğim gibi eşim kilo almamı istiyor bende istiyorum aslında vücudum iyi ama yüzüm çok zayıf bu yüzden
Önemli olan senin istemen eşinin değil, ayrıca bazı insanlarda genetik yüz zayıftır. Benim de öyle, ne kadar kilo da alsam yüzüme asla almam.Dediğim gibi eşim kilo almamı istiyor bende istiyorum aslında vücudum iyi ama yüzüm çok zayıf bu yüzden
Ben 60 kiloyken balina gibiydim hele alt bölgemKız ne diyon boşver sen adamı sağlığını bozma 160 boy 60 kilo zaten hafif balık ettir yani
Evet ev kaloriferli ise 1 tog tam ideal oluyorGece tulum giydirecegim tatlım owlinin dereceli tulumundan
Bak bacak için dediğim gibi pilates sonu bize hoca sguat yaptiriyordu 3 setBen de haftada 3 gidiyorum yaklaşık 1.5 ay olmuştur. Ya baya fark var inkar edemem ama herkesin böyle daha dirençli bir yeri vardır ya benim de bacaklar. Aynen sen 3 ayı bir doldur sezeryan yerinden sorun yaşama sonra.
1 ay önce mi burdan mıE Elif_Eylul 1 ay önce ayrılmıştım sağlık sebebi yüzden tekrar araniza gelebilir miyim beni kabul eder misiniz acaba
Aşk olsun unuttunuz beni hemen1 ay önce mi burdan mı6-7-9 aydır burdayım seni ilk kez görüyorum
Oda benim gibi 9 ay yoktu belki1 ay önce mi burdan mı6-7-9 aydır burdayım seni ilk kez görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?