Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol kuzum

Kuzu evde birşey kalmayınca mecbur çıkıyor ben liste yazıyorum o da aliyor çoğu zaman o alır. Olmadı çocuklara bakar ben gider alırım eve birinin malzeme alması lazım sonuçta
Aynen canim benimkide cocuklarin yaninda bekler ben giderim genelde
Bir kere eline liste verdim liste disinda hersey almış bi daha gondermedim kendide bazen yorgunum sen git diyor cocuklari anneme birakip arabayla gidiyorum. bazende beraber alisverise gidiyoruz cocuklar arabada esimle kaliyor ben markete giriyorum.
Kendisi et yada balik almaya tek gider sadece

Süpersin tatlım bu hafta ikimiz arasında büyük rekabet olacak
Evet tatlım tabiki hadi bakalım kim kazanacak . Bu akşam ne istersen onu ye . Hafta boyunca birşey yok çünkü
oo çok iyi canım korkuyodun haftaya daha da iyi gelecek
Evet korkuyordum . Ama çok şükür haftaya daha iyi olacak inşAllah
Haftaya daha iyi olacak inşallah canim kabizlik var bide wc ye cikamadim
Eger herşeyi yapıpta yine sonuç alamıyorsan sana tavsiyem magnezyum sülfat al akşam yatmadan iç . İçinde hiç bitşey kalmaz söküp atıyor hepsini .

Aman aynen bende güzel almadığı zaman sinir olurum market alisveri ona kitlerim ama pazara gerçekten gidemezsem onu gönderirim bakalım olmadı yarın yine pazar var bakacağız artık.

Magnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadim

Magnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadim
Magnezyum her ay kullanmak gerekiyor aslinda bende parali aldim pahali 79tl ama dr. Yazdirmak lazim

Aman aynen bende güzel almadığı zaman sinir olurum market alisveri ona kitlerim ama pazara gerçekten gidemezsem onu gönderirim bakalım olmadı yarın yine pazar var bakacağız artık.
Aman ben gider herseyi alirim daha iyi cocuklara baksin yeter
Bir arkasasin kv ve kp i aklima geldi kv si kocasiyla alisverise gidince adam alisveris arabasini alip kasada siraya gecermis karisina sen git al gel alisveris arabasina koy dermis hep kavga ederlermis alisveriste

Magnezyum her ay kullanmak gerekiyor aslinda bende parali aldim pahali 79tl ama dr. Yazdirmak lazim
Ben multi vitamin kullaniyorum suda eriyen tablet onda magnezyum var galiba hergun icmiyorum unutuyorum bazen ama icince faydasi oluyor

Ben multi vitamin kullaniyorum suda eriyen tablet onda magnezyum var galiba hergun icmiyorum unutuyorum bazen ama icince faydasi oluyor
Aynen canim onlarda oluyor genelde devam et sen

Topladım kendimi geldim inşallah yeniden başladım ilaçlara haftaya transfer sürecim belli olacak abla
Iyi olmuş canim çok sevindim gelmene bu mübarek günde Rabbim kalbine göre versin inşaAllah

Sular icildimi benim 1litre bitti
750 ml ictim abla
Kız valla afaroz edecekler beni ye diyorsun hahaha neyse iki kare bitter atarım ağzıma
Öhööööömmmmmm öhhööömmmmmm
Hosgeldin kuzum

Iyi olmuş canim çok sevindim gelmene bu mübarek günde Rabbim kalbine göre versin inşaAllah
Amin ablammmm niallah bu arada sayfam hayırlı olsun yine gitmeye başlamış kilolar ne güzel motivasyon olmak insanlara yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…