- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.821
Mükemmel gözüküyorHayalimdeki irmik helvası değil ama dondurma ile butunlesince güzel olmuş fit helvaEki Görüntüle 3018952
Sagol canim sanada Afiyet olsunBenim nde bir bardak yeşil çayın bittiafiyet olsun
Aynen canim benimkide cocuklarin yaninda bekler ben giderim geneldeSağol kuzum
Kuzu evde birşey kalmayınca mecbur çıkıyor ben liste yazıyorum o da aliyor çoğu zaman o alır. Olmadı çocuklara bakar ben gider alırım eve birinin malzeme alması lazım sonuçta
Teşekkür ederim canımMükemmel gözüküyor
Ellerine sağlık tatlım
Evet tatlım tabikiSüpersin tatlım bu hafta ikimiz arasında büyük rekabet olacak
Evet korkuyordum . Ama çok şüküroo çok iyi canım korkuyodun haftaya daha da iyi gelecek
Eger herşeyi yapıpta yine sonuç alamıyorsan sana tavsiyem magnezyum sülfat al akşam yatmadan iç . İçinde hiç bitşey kalmazHaftaya daha iyi olacak inşallah canimkabizlik var bide wc ye cikamadim
Aynen canim benimkide cocuklarin yaninda bekler ben giderim genelde
Bir kere eline liste verdim liste disinda hersey almışbi daha gondermedim kendide bazeb yorgunum sen git diyor cocuklari anneme birakip arabayla gidiyirum. bazende beraber alisverise gidiyoruz cocuklar arabada esimle kaliyor ben markete giriyorum.
Kendisi et yada balik almaya tek gider sadece
Magnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadimEvet tatlım tabikihadi bakalım kim kazanacak . Bu akşam ne istersen onu ye . Hafta boyunca birşey yok çünkü
Evet korkuyordum . Ama çok şükürhaftaya daha iyi olacak inşAllah
Eger herşeyi yapıpta yine sonuç alamıyorsan sana tavsiyem magnezyum sülfat al akşam yatmadan iç . İçinde hiç bitşey kalmazsöküp atıyor hepsini .
Magnezyum her ay kullanmak gerekiyor aslinda bende parali aldim pahali 79tl ama dr. Yazdirmak lazimMagnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadim
Aman ben gider herseyi alirim daha iyi cocuklara baksin yeterAman aynen bende güzel almadığı zaman sinir olurum market alisveri ona kitlerim ama pazara gerçekten gidemezsem onu gönderirim bakalım olmadı yarın yine pazar var bakacağız artık.
Ben multi vitamin kullaniyorum suda eriyen tablet onda magnezyum var galiba hergun icmiyorum unutuyorum bazen ama icince faydasi oluyorMagnezyum her ay kullanmak gerekiyor aslinda bende parali aldim pahali 79tl ama dr. Yazdirmak lazim
Aynen canim onlarda oluyor genelde devam et senBen multi vitamin kullaniyorum suda eriyen tablet onda magnezyum var galiba hergun icmiyorum unutuyorum bazen ama icince faydasi oluyor
Topladım kendimi geldim inşallah yeniden başladım ilaçlara haftaya transfer sürecim belli olacak ablaAnamm dönmüşsün
Iyi olmuş canim çok sevindim gelmene bu mübarek günde Rabbim kalbine göre versin inşaAllahTopladım kendimi geldim inşallah yeniden başladım ilaçlara haftaya transfer sürecim belli olacak abla
750 ml ictim ablaSular icildimi benim 1litre bitti
Kız valla afaroz edecekler beni ye diyorsun hahaha neyse iki kare bitter atarım ağzımaEvet tatlım tabikihadi bakalım kim kazanacak . Bu akşam ne istersen onu ye . Hafta boyunca birşey yok çünkü
Evet korkuyordum . Ama çok şükürhaftaya daha iyi olacak inşAllah
Eger herşeyi yapıpta yine sonuç alamıyorsan sana tavsiyem magnezyum sülfat al akşam yatmadan iç . İçinde hiç bitşey kalmazsöküp atıyor hepsini .
Hosgeldin kuzumÖhööööömmmmmm öhhööömmmmmm
Amin ablammmm niallah bu arada sayfam hayırlı olsun yine gitmeye başlamış kilolarIyi olmuş canim çok sevindim gelmene bu mübarek günde Rabbim kalbine göre versin inşaAllah
Hoşbulduk fıstık750 ml ictim abla
Kız valla afaroz edecekler beni ye diyorsun hahaha neyse iki kare bitter atarım ağzıma
Hosgeldin kuzum
Sağol canim benimAmin ablammmm niallah bu arada sayfam hayırlı olsun yine gitmeye başlamış kilolarne güzel motivasyon olmak insanlara yaaaa
Kız ne olur ne olmaz ödülünü ye bugün sonra kilo veremem falanM M_atruska bugünden itibaren senin için daha az yiyeceğim. Hepsi sadece senin için mahcup etmeyeceğim seni matruskamm
Eki Görüntüle 3018950 Eki Görüntüle 3018953
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?