Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.801
Yulafa yeni basladim canim once tüketmiyordum. Menuler duzensiz oldu bu hafta kahvaltida cocuklara ne yaptiysam kendimede yaptim ugrasmayim haftaya daha iyi olacak inşallahSüreklilik diye bisey var sende biliyosun aylardir senle birlikteyiz,menülerini degistir derim ben
Sen yaparsinYulafa yeni basladim canim once tüketmiyordum. Menuler duzensiz oldu bu hafta kahvaltida cocuklara ne yaptiysam kendimede yaptim ugrasmayim haftaya daha iyi olacak inşallah
Bence cok iyi vermissin ,ben de 400gr verdim.
Afiyet olsun canımHayalimdeki irmik helvası değil ama dondurma ile butunlesince güzel olmuş fit helvaEki Görüntüle 3018952
Nasil gaz veriyon banada soyleEvde hicbirsey kalmadıkocama gaz vereyim de eve gelmeden önce pazara uğraşın
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
Kuzu evde birşey kalmayınca mecbur çıkıyor ben liste yazıyorum o da aliyor çoğu zaman o alır. Olmadı çocuklara bakar ben gider alırım eve birinin malzeme alması lazım sonuçtaNasil gaz veriyon banada soyle
Benimki hic alisverise gitmeyi sevmez ya benle gider yada ben tek yaparim alışverişi
Aynen hilalle zehra
Üzerine eklersin fıstık ezmesi şart değil ben öyle koymak istedimBen bu leblebiden yaptim sadece pekmez ve tahin koydum fıstık ezmesini unutmusum
Ama tadi guzel olmus baktimda üstüne döktum bende fıstıkı
Damagima yapıstı çıkmıyorÜzerine eklersin fıstık ezmesi şart değil ben öyle koymak istedim
Kimine fıstık ezmesi koyarsın kimine çikolata eritirsinBen bu leblebiden yaptim sadece pekmez ve tahin koydum fıstık ezmesini unutmusum
Ama tadi guzel olmus baktimda üstüne döktum bende fıstıkı
Aaa benimki öyle olmadıDamagima yapıstı çıkmıyor
Tahini çok koyduysam bide leblebi olunca buluştularAaa benimki öyle olmadıdolapta beklet
Bende tahini seviyorum ya güzel oluyorTahini çok koyduysam bide leblebi olunca buluştular
Benim nde bir bardak yeşil çayın bittiSular icildimi benim 1litre bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?