- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.841
Aynen kuzu ya en iyisi kendi alması insanın en azından güzelini alırızAman ben gider herseyi alirim daha iyi cocuklara baksin yeter
Bir arkasasin kv ve kp i aklima geldi kv si kocasiyla alisverise gidince adam alisveris arabasini alip kasada siraya gecermis karisina sen git al gel alisveris arabasina koy dermis hep kavga ederlermis alisveriste
hahaha yok şimdi 15 bin adım atmaya gideceğim ve senin için o 15bin adımı atacağım matruşkam bekle beniKız ne olur ne olmaz ödülünü ye bugün sonra kilo veremem falan
Yok canım bu tuz gibi . Belki aktarlarda bulursun burda eczanede var . Magnezyum sülfat diye geçiyor . 1 yemek kaşığı 1 su bardağı suya karıştır . Tadı acı ama bir dikişde biter . Zorla kendini 30 dkk sonra belki daha sürede tuvalletin yolu gözükür .Magnezyum haplari var omu canim nasil bisey o ben dun kizimin laktuloz surubunu ictim yine tik demedi ne oldu anlamadim
Canım ben çikolata flan boş . Hamileliğimde tiksindim yiyemiyoruz ama pastanın üstünde erimiş bir şekilde hiç yok demem750 ml ictim abla
Kız valla afaroz edecekler beni ye diyorsun hahaha neyse iki kare bitter atarım ağzıma
Hosgeldin kuzum
Kızlar ne yapıyorsunuz benim şıpa anca uyudu 12 de bende . Şimdi spor yapmaya başladım
E Elif_Eylul Abla kusura bakma geç kaldım
Evde değilim .
Eki Görüntüle 3019204
Akşama gelicem inşallah
E Elif_Eylul Abla kusura bakma geç kaldım
Evde değilim .
Eki Görüntüle 3019204
Akşama gelicem inşallah
Bravo canım harika eksiE Elif_Eylul Abla kusura bakma geç kaldım
Evde değilim .
Eki Görüntüle 3019204
Akşama gelicem inşallah
Pizzaya bittim4 mart menü E Elif_Eylul
pizza ve tatlı fit tarif. Sabah geç yedim öğlen 3 te yediğim için akşama bir kahve ya da kefir içerim Eki Görüntüle 3019237
Afiyet olsun canım yine şahane sanat eseri resmen4 mart menü E Elif_Eylul
pizza ve tatlı fit tarif. Sabah geç yedim öğlen 3 te yediğim için akşama bir kahve ya da kefir içerim Eki Görüntüle 3019237
Afiyet olsun mutlucumEki Görüntüle 3019245
Akşam
Etli şehriye çorbası
3 dilim tam buğday ekmek
Yoğurt
Salata
SU》1,5 LİTRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?