- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.901
Ya ben, hiçbir şey yapmadım üstelik 5-7 arası spordayım. Evde yemeğe hazır olan tek şey kurabiye akbaba gibi etrafında dönüyorumkalk filiz tüm topiğe yemek yap bana hariç çünkü ben çalışkan kız olarak gece 11 buçukta hazırladım. Aferin bana, başım göğe erdi ama spor sonrası rahat olcak. Yemeği fırınla, salatayı sosla bitti
Sagol canimKolay gelsin
yesene canımmYa ben, hiçbir şey yapmadım üstelik 5-7 arası spordayım. Evde yemeğe hazır olan tek şey kurabiye akbaba gibi etrafında dönüyorum
Fırın makarna, yeşil mercimek yaptım sende yapAkşama ne yemek yapsam acaba
KarnibaharAkşama ne yemek yapsam acaba
Sakınyesene canımm
Pusuda bekliyordurC Chikolata_gozlum he hadi gel gel az kaldı
daha 91 msj varmış son 20 de gelir oPusuda bekliyordur
Gelir birazdan 149 yapar giderdaha 91 msj varmış son 20 de gelir o
Bnmki diyette olunca hem diyet tabağı hemde normal yediklerini yiyorKocam da diyette akşama sezar salata yapicakmis kendime de pay çıkarttım
Boya kafa yapmış desenePilavı arpa sehriyeli yapayim dedim,yağı koydum arpa sandığım şey kuskus çıktı kavurdum bir güzel
Sonra baktımki kuskusmuş,pilav degilde kuskusu yapıyorum
Bitti banyo bende bittim bugünBoya kafa yapmış desene
Ahahaha o da iyiymişBnmki diyette olunca hem diyet tabağı hemde normal yediklerini yiyor
Çokta kilolu değilmiş boyu varAhahaha o da iyiymişvalla benimki 97 kiloyu görünce aklı başına nihayet geldi. Aşırı kilolu değil 184 boyunda ama biz tanıştığımızda 78 kilo filinta gibiydi öyle olunca bı batmaya başladı şükür başladı diyete. Çok katı yapıyor benimki ya hep ya hiç.
Benim ki hiç diyet girişimine bile girmiyorBnmki diyette olunca hem diyet tabağı hemde normal yediklerini yiyor
Ben en iyisi kahvaltı yapayım kocam da geç gelecekmişFırın makarna, yeşil mercimek yaptım sende yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?