- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #148.921
Benimki deBenim ki hiç diyet girişimine bile girmiyor
Karnıbahar var dolapta yarın yicemKarnibaharçünkü ben yaptim
Cuma günü atarsin ozamanTartı resmi bugün giremedim forma anca şimdi girdim
Ya evet karşıdan bakınca aa şişman demezsin ama şimdi öncesini biliyorum yaÇokta kilolu değilmiş boyu var
Resim çektim sabahtan ama şimdi yuklenmiyor anlmdm valla kaç kere uğraştım niye olmuyoCuma günü atarsin ozaman
Çok büyükse kırp canimResim çektim sabahtan ama şimdi yuklenmiyor anlmdm valla kaç kere uğraştım niye olmuyo
Hayırlı olsunBitti banyo bende bittim bugün
Sagol canimHayırlı olsun
Tamam canim kaydediyorumHaydi bismillah
Eki Görüntüle 3172630
NeyleriKızlar bölgesel incelme seyleri yaptıraninız var mı
İşte bu g5 lipoliz falan var ya öyle şeylerNeyleri
Filiz abla öncelikle sana şunu soyliyim ben evin büyük gelini ve geniş ailesi olan yani büyüklerle bir otyrm inan anca şimdi girdim forma bazen böyle olur ama hergün girip muhabbete dahil olup menü spor bildirimi yapcam beni anne kucağı gibi şevkatle sar bırakmaÇok büyükse kırp canim
Dosya ekle
Aletlere giriliyor ya ondan bahsediyor sanırımNeyleri
He onlar.Aletlere giriliyor ya ondan bahsediyor sanırım
Canım tahlil her ay düzenli yapılıyor ve bütün vitamin vs.. bnm kortizon ilaçları yüzden kilom oluştu üst üste iki çocukta tuzu biberi oldu ama ilgin için çok teşekkür ederim hep birlikte hedefimize ulaşalım sağlık li bir şekilde inşallahYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz çok sayfa vardı hepsini okuyamadım yaa
Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin benimde yolum çok uzun sabır ve irade diyorum diyetisyene hiç gittin mi kan değerlerine baktırsaydın troitlerine iyi olurdu
Bence ilk nasıl bir diyet yapacağına karar ver (dukan,kalori,aralıklı oruç,ketojenik)ve niyet et niyet çok önemli sesli sesli inanarak tekrar et .illaki kaçamaklar olacak hemen kaldığın yerden devam
Burada da aktif olursan daha iyi olacaktır
Hoş geldin
Seninki daha da zor ablam anlıyorumKalsin canim keyfin yerine gelince yaparsin,dicem ama bir müddet keyfin olmucak
Ama alışcaksın,babam öldügünde ben kendime gelemedim ama hayat devam.etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?