- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.381
Sen yaptın kendi yakınını güm yaptın bizleri niye ortak yapıyorsunBen bu hafta hava atmayı bıraktım bende kaçamak yaptım çünkü dünhadi izin veriyorum diğer takımlar kazanabilir neyse
İyim valla nörem:)))Nörüyon zibidi bacum
Bazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmazBen bu hafta hava atmayı bıraktım bende kaçamak yaptım çünkü dünhadi izin veriyorum diğer takımlar kazanabilir neyse
Ben ortağıma yazdığı yanıta cevap verdim bacumSen yaptın kendi yakınını güm yaptın bizleri niye ortak yapıyorsun
Günaydın canımGünaydin@Elif_Eylul Eylül için çok geçmiş olsun..dizde büyüme ağrısı ya da hareketi artınca üzüldüm
S Sekerpareeee geçmiş gitmiş olsun..atlatmaniza sevindim.
.
Grup için ben hep okeyim
Sen nörüyon bacummNörüyon zibidi bacum
Biliyorum seni ben kızınca iyi kızıyon o yüzden korkuyom sendenBazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmaz
Bakmayin sakin durduguma benim:)
Hic ne olsun bacum temizlik yapcem şimdiSen nörüyon bacumm
EstağfurullahZibidiliğe devam hee
Alışırsın bana:)Biliyorum seni ben kızınca iyi kızıyon o yüzden korkuyom sendenbişi canım çekince kaptan kızar şimdi diye bırakıyorum hep
Bazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmaz
Bakmayin sakin durduguma benim:)
Ya şöyle mesela bı gün kaçırdık hemen ertesi gün telafi gün yapsak falan bırakmadan yani diyeti..cünkü benim sürecim uzun birazBen bu hafta hava atmayı bıraktım bende kaçamak yaptım çünkü dünhadi izin veriyorum diğer takımlar kazanabilir neyse
Kolay gelsin bacumHic ne olsun bacum temizlik yapcem şimdi
Sağol canımKolay gelsin bacum
Iste uzun vadeli kilolarda bir yerde bıkkınlık geliyor canim herkes insan hepimiz anlıyoruzYa şöyle mesela bı gün kaçırdık hemen ertesi gün telafi gün yapsak falan bırakmadan yani diyeti..cünkü benim sürecim uzun biraz.insanız sonuçta olacak tabiki bunlar....
Sence kaptanım E Elif_Eylul
Bugünde biraz zibidilik yap yarın yaparsın bea ye iç gel sohbet etHic ne olsun bacum temizlik yapcem şimdi
Ben diyeti bırakmam kesinlikle bende kaçamak sonrası telafi uzun sürüyor ama her türlü telafi ediyorumYa şöyle mesela bı gün kaçırdık hemen ertesi gün telafi gün yapsak falan bırakmadan yani diyeti..cünkü benim sürecim uzun biraz.insanız sonuçta olacak tabiki bunlar....
Sence kaptanım E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?