Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu hafta hava atmayı bıraktım bende kaçamak yaptım çünkü dün hadi izin veriyorum diğer takımlar kazanabilir neyse
Sen yaptın kendi yakınını güm yaptın bizleri niye ortak yapıyorsun

Ben bu hafta hava atmayı bıraktım bende kaçamak yaptım çünkü dün hadi izin veriyorum diğer takımlar kazanabilir neyse
Bazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmaz
Bakmayin sakin durduguma benim:)

Günaydın canım
Olabilir sağol

Bazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmaz
Biliyorum seni ben kızınca iyi kızıyon o yüzden korkuyom senden bişi canım çekince kaptan kızar şimdi diye bırakıyorum hep

Biliyorum seni ben kızınca iyi kızıyon o yüzden korkuyom senden bişi canım çekince kaptan kızar şimdi diye bırakıyorum hep
Alışırsın bana:)
Yürütemezsin başka türlü burayı,20kisi var listede
Giden zaten gidiyor anliyorki onun iyiliği icin diyorum,gidiyor

Bnde senin gibi düşünüyorum
Ne ortak yanımız varmış bea

Ya şöyle mesela bı gün kaçırdık hemen ertesi gün telafi gün yapsak falan bırakmadan yani diyeti..cünkü benim sürecim uzun biraz .insanız sonuçta olacak tabiki bunlar....
Sence kaptanım E Elif_Eylul

Iste uzun vadeli kilolarda bir yerde bıkkınlık geliyor canim herkes insan hepimiz anlıyoruz
Ama yedigin hamburgerden sonra dengeledin degilmi:)

Ben diyeti bırakmam kesinlikle bende kaçamak sonrası telafi uzun sürüyor ama her türlü telafi ediyorum en az 3 gün sürüyor bende. Doktora gitsem kesin insülin direnci var sende diyecek ama gidemiyorum vaktim yok . Yinede ben uzun bi süre daha kaçamak yapmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…