Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alışırsın bana:)
Yürütemezsin başka türlü burayı,20kisi var listede
Giden zaten gidiyor anliyorki onun iyiliği icin diyorum,gidiyor
Ben kiloları versem bile koruma süreci ve sonrasında Allah nasip ederse hep burdayım

Iste uzun vadeli kilolarda bir yerde bıkkınlık geliyor canim herkes insan hepimiz anlıyoruz
Ama yedigin hamburgerden sonra dengeledin degilmi:)
Tabiki hatta bugün de hafif yicem sanırım..ben diyetisyene 2 haftada bir gidiyorum.
Kontrolü bıraktığım an hemen alıyorum.

Ben kendimi tutmasam yemeye o kadar açığım ki daha çok atıştırmalık hatta..ama bu sefer süreç uzuyor sıkılıyorum...kontrolü bırakmadan devamke

Ben kendimi tutmasam yemeye o kadar açığım ki daha çok atıştırmalık hatta..ama bu sefer süreç uzuyor sıkılıyorum...kontrolü bırakmadan devamke
Zaten bizim genel sorunumuz bu kilo vermeye çalışan insanların genel sorunu bu . En ufak bir bırakma sürecine girdiğimiz anda veya en ufak bir salma emaresi gösterdiğimiz anda hemen diyeti bırakmayı geçtim yemeği tamamen artırma yoluna giriyoruz Bu da bizi kontrolden çıkarıp daha önce Kilo vermeye başladığımız rakamın bile üzerine çıkarıyor

Persembe etiket yaparken tekrar sorcam canim
ben bu hafta katılamıcam sanırım çünkü spora yoğunlaşıcam kas oranım artıp tartıda yüksek çıkma ihtimalim olabilir ama kastan aldığım için
Eskisi gibi olsam 5kisi bile kalmaz:)
ben kalırımm
ben de çikolata aşırı tüketirdim şu an yüzüne bile bakmıyorum. çünkü biliyorum bir kere yersem geri gelcek. Böyle de alıştım sanırım canım bile çekmiyor

Alışkanlıklarımız değişiyor hep birlikte başaracağız..

Ben bu sorunları çok yaşadım ilk diyete Başladığım zaman 71 kilo gibi bir rakamdaydım bekardım hatırlıyorum ve 57 Kilolara kadar indim sonra bana böyle bir özgüven geldi dedim ki ben artık kilo verebiliyorum sıkıntı yok Ne istersem yiyeyim Aynen de öyle yaptım kursa gidiyordum liseyi bitirmiştim üniversiteye gitmedim normal Kur'an kursuna gittim orada talebey iken ezber yapıyorduk öyle bir yedim ki hiçbir şekilde Farkına varmadan 71'i geçtik 80'lere dayandım sonra tekrar Diyet yaptım bu defa 67'lere 69'lara anca inebildim. Hazır biraz toparlanmışken hemen evlendim orası işin şakası tabii))))) 69 kilolardayken hamile kaldım tam 96 kilo ile doğum yaptım ve 69 kiloya da yeni inmiştim diyet sürecinden yeni çıkan birisi Sizce diyeti bırakıp Bir de hamile kalırsa ne kadar kilo alır Allah'a emanet yaşadım yani. Sonra Velhasıl kelam mevzu'ya geliyorum tekrar Diyet yaptım bu diyette de 57 kiloya tekrar indim 96'lardan daha sonra ya hamile kaldım ama artık bilinçliydim çok bilinçliydim sadece 77 gibi bir rakamı çıktım hamileliğimde 20 kilo falan aldım Ondan sonra doğum yaptım e İşte o arada böyle kaldım yani şimdi de gene bilinçli bir şekilde asla salmadan tekrardan 55'lere 60'lara inmek istiyorum.

Sonra yeni hayata yeni bebek benim gibi

Sonra yeni hayata yeni bebek benim gibi
Bu süreçteki en güzel bilgi bilinçli bir şekilde devam etmem gerektiğini öğrenmek oldu Evet yeni hayatıma yeni bir bebek Fakat gerçekten bilinçli ilerliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…