Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada söylemeyi o arada atladığım bir şey var ben şu anda ikinci evliliğimi yaptım yani bir çocuğun ilk eşimden var Bir tane de şu anki eşimden var. Bu genç yaşta büyük tecrübeler ama bazı tecrübelerim gerçekten çok acı vericiydi

Günaydınlar gününüz aydın kilo verme serüvenimizdeki yolumuz daima açık olsun bal kadın senin adin artık bal gibisin tatlı
Eee kaptanım balmışsin ya sen bizi niye korkutuyon

Benimde 1.ci evliligimden 3cocugum var
Gene evlensem bu adamla evlenmem ölürse mallari bana kalcak diye bekliyorum

Benimde 1.ci evliligimden 3cocugum var
Gene evlensem bu adamla evlenmem ölürse mallari bana kalcak diye bekliyorum
ilk evlendiğim Adam bayağı zengindi o kadar zengindi ki ben açlık bile çektim ama şaka yapmıyorum gerçekten zengin de Ailesi yani sadece ilk evlendiğim eşimi çok böyle uzak tutuyorlardı kendilerinden. Gerçi sorun yani boşanma sebebimiz bu değil her türlü pisliği yaptı Öyle diyeyim burada anlatması çok zor olan şeyler de var ama olsun bu hayata bir kez geliyoruz kötü bir şey de yaşamış olsak Gerçekten çok güzel tecrübe oluyor benim çok güzel tecrübelerim var şimdiki eşim de çok iyi bir insan İleride inşallah değişmez şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık ama insanız belli olmaz ne olacağını bilemeyiz öyle yani şu anda iyiyim.

Allah daim etsin mutluluğunuzu

Hersey bizler için yaşanmışlıklar tecrube olarak kaliyor bize

Allah daim etsin mutluluğunuzu

Hersey bizler için yaşanmışlıklar tecrube olarak kaliyor bize
Beni ben yapan şeyler . Keşke demiyorum hiç. İyiki yaşamışım . Kale duvar gibiyim kolay kolay yıkılmam. Allah acı keder dert vermesin verdiyse sabrını versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…