- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.501
Benim alt katta ustalar var şuanda kaldim yukarda inemiyorum marketeIşler bitmiyordu hergünü aynıydı ommmmmmmmm yogaya başlıcam
Otur oturduğun yerde o zamanBenim alt katta ustalar var şuanda kaldim yukarda inemiyorum markete
Spora gidiyosun iste klasikmisinEv hanımıyım evde yoğun geçiyor nasıl oluyor bilmem ama gün nasıl bitiyor anlamıyorum boş vakit bulursam kitap okuyorum spora gidiyorum
Klasik ev hanımı
BilemedikGeç bile kalmışsın
Eskiden vardı ama simdi bilmiyorum bak bende kimlerde varBu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Hoşgeldin bol eksiler dilerimEv hanımıyım evde yoğun geçiyor nasıl oluyor bilmem ama gün nasıl bitiyor anlamıyorum boş vakit bulursam kitap okuyorum spora gidiyorum
Klasik ev hanımı
aaaa kuru iftira, ben sessiz bi kızım
benim de gözüme onlar çarptı . Afiyet olsun canım M Mavi MenekseAfiyet olsun canım
Beyaz ekmekler kurabiyeler
bizim salonda da çook ev hanımı var, gidilmez miiiiSpora gidiyosun iste klasikmisin
Benim bir ara vardı 17 yaslarında falan pirinc makarna ekmek türevlerini en aza indirmiştim kilo verdim sonra cıkmadı bir dahaBu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Kurstaki herkes ev hanimiSpora gidiyosun iste klasikmisin
Sagol canımaaaa kuru iftira, ben sessiz bi kızım
benim de gözüme onlar çarptı . Afiyet olsun canım M Mavi Menekse
bizim salonda da çook ev hanımı var, gidilmez miiii
Amanbee sizede şaka yapmıcam bidahaaaaa kuru iftira, ben sessiz bi kızım
benim de gözüme onlar çarptı . Afiyet olsun canım M Mavi Menekse
bizim salonda da çook ev hanımı var, gidilmez miiii
Dün diyetisyene gittim bayaa sert bir liste verdi hiç hamurişi tatlı yok ve şuan ilk günüm olduğu için çok acıktım ara öğün yapacam inşallah kandırır beniEskiden vardı ama simdi bilmiyorum bak bende kimlerde var
Ama bildigim kadarinla,yuksek karbonhidrat tüketmemen gerekiyor minimumda tutucaksin
Pilav kesinlikle yeme,sekeri üst seviyeye çikartiyor
gitme be gel yemek yiyelim
Direnci kırarsın merak etmeDün diyetisyene gittim bayaa sert bir liste verdi hiç hamurişi tatlı yok ve şuan ilk günüm olduğu için çok acıktım ara öğün yapacam inşallah kandırır beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?