Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev hanımıyım evde yoğun geçiyor nasıl oluyor bilmem ama gün nasıl bitiyor anlamıyorum boş vakit bulursam kitap okuyorum spora gidiyorum
Klasik ev hanımı
Spora gidiyosun iste klasikmisin

Bu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Eskiden vardı ama simdi bilmiyorum bak bende kimlerde var
Ama bildigim kadarinla,yuksek karbonhidrat tüketmemen gerekiyor minimumda tutucaksin
Pilav kesinlikle yeme,sekeri üst seviyeye çikartiyor

Ev hanımıyım evde yoğun geçiyor nasıl oluyor bilmem ama gün nasıl bitiyor anlamıyorum boş vakit bulursam kitap okuyorum spora gidiyorum
Klasik ev hanımı
Hoşgeldin bol eksiler dilerim

Bu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Benim bir ara vardı 17 yaslarında falan pirinc makarna ekmek türevlerini en aza indirmiştim kilo verdim sonra cıkmadı bir daha

Eskiden vardı ama simdi bilmiyorum bak bende kimlerde var
Ama bildigim kadarinla,yuksek karbonhidrat tüketmemen gerekiyor minimumda tutucaksin
Pilav kesinlikle yeme,sekeri üst seviyeye çikartiyor
Dün diyetisyene gittim bayaa sert bir liste verdi hiç hamurişi tatlı yok ve şuan ilk günüm olduğu için çok acıktım ara öğün yapacam inşallah kandırır beni

Dün diyetisyene gittim bayaa sert bir liste verdi hiç hamurişi tatlı yok ve şuan ilk günüm olduğu için çok acıktım ara öğün yapacam inşallah kandırır beni
Direnci kırarsın merak etme
Diyetisyenle ilerlemen guzel sonuç verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…