Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direnci kırarsın merak etme
Diyetisyenle ilerlemen guzel sonuç verir
Inşallah bugün atlatırsam alışırım diyete buraya destek almak için girdim cevremde hiç diyet derdi olan yok

Inşallah bugün atlatırsam alışırım diyete buraya destek almak için girdim cevremde hiç diyet derdi olan yok
Şekersiz diyet süreci bile 21gün de sonuç veriyor
O sekeri vucuttan atmaya
Sende alışırsın birhaftada

Evin içinde inşaat kadınları mafetyo Allah yardımcın olsun inşallah çabuk biter kar geliyormuş
Sorma 2aydir ayni yerde sayiyoruz resmen ustalar yuzunden son 2gün dedi bitircekler sözde,sonra parke olcak

Dün diyetisyene gittim bayaa sert bir liste verdi hiç hamurişi tatlı yok ve şuan ilk günüm olduğu için çok acıktım ara öğün yapacam inşallah kandırır beni
Şimdi sen sık yiyeceksin bı de böyle hacimli ama kalorisi düşük şeyler yiyeceksin. Yap bir koca tabak salata ekşili falan onu ye. Gerçekten midede yer kaplıyor ya oyalar seni. Zaten birkaç güne miden küçülmeye başlar rahat edersin ilk günler zor sadece.

Şimdi bana sorsan metformin derim ama doğal yontemleri bilmiyorum.
Doktorum bi sorum var. Benim sabahları böyle midem de doluluk hissi oluyor çok afedersin geğirti geliyor onu çıkarırsam rahatlıyorum. Yutkunurken bile sanki midem dolu bulanıyor gibi zorlanıyorum. Sence gastrit mi vardır. Endoskopiden çok tırsıyorum

Sen daktırsın iste senin dilindende biz anlamıyoruz
Ya metformin bir ilaç diyabet tedavisinde en başta verilen en az yan etkili olanı. Bu tıbbi bir bilgi değil tabi ama ben kilolu olup diyabet olmasa bile sadece bunu kullanıp çok kilo veren gördüm bir fikir sadece.

Ayyy kabak içinmi çagriyosun kalsın bendede karnıbahar var
Ben cok severim karnabahar niye öyle diyon ay napcam ben ya karnabahar mı yesem aksama hamsi sonra da misafir gidiciyim napsam aceb

Gastrit de olabilir bu helikobakter pilori falan diyoruz ya midede olan mikrop o da olabilir. Veya sadece üşütüyor da olabilirsin. Veya reflü de olabilir sabahları çok olur o da. Yapacağın ilk şey nexium veya muadili bir ilaç alıp 10-15 gün her sabah aç karnına içmek. Bazen her neyse bu şekilde tedavi oluyor ugrasmazsin doktorlarda. Yani gastrit de olsa sana bunu verecekler ilk etapta kendin kullan bir yan etkisi de yok mide koruyucuların. Buna rağmen devam ederse gidersin doktora.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…