- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.521
Artik ellerin oldum bengitme be gel yemek yiyelim
olamazsın o elleri kırarımArtik ellerin oldum ben
Inşallah bugün atlatırsam alışırım diyete buraya destek almak için girdim cevremde hiç diyet derdi olan yokDirenci kırarsın merak etme
Diyetisyenle ilerlemen guzel sonuç verir
olamazsın o elleri kırarım
Evin içinde inşaat kadınları mafetyo Allah yardımcın olsun inşallah çabuk biter kar geliyormuşBenim alt katta ustalar var şuanda kaldim yukarda inemiyorum markete
Şekersiz diyet süreci bile 21gün de sonuç veriyorInşallah bugün atlatırsam alışırım diyete buraya destek almak için girdim cevremde hiç diyet derdi olan yok
Sorma 2aydir ayni yerde sayiyoruz resmen ustalar yuzunden son 2gün dedi bitircekler sözde,sonra parke olcakEvin içinde inşaat kadınları mafetyo Allah yardımcın olsun inşallah çabuk biter kar geliyormuş
Oh yansın kalorilerBugün çocuğumun listesinde patates kızartması var,kızı git götür bırak,sonra soguk patates yemedigi için kızart götür gel,aksama 5te git al gel
Hee anladım.Bursadayim canim ama benim köyü uludag gibi düşün kar yaginca 2hafta kalkmiyor
ahaha aklıma geldi. Benim kına günü babam, ben ve kuzenimi alıp kuaföre götürüyordu. Bu şarkı çalıyordu radyoda şans eseri ahahha
Şimdi bana sorsan metformin derim ama doğal yontemleri bilmiyorum.Bu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Sen daktırsın iste senin dilindende biz anlamıyoruzŞimdi bana sorsan metformin derim ama doğal yontemleri bilmiyorum.
Ayyy kabak içinmi çagriyosun kalsın bendede karnıbahar varBen yemeğe gidiyorum gelen varsa gelsin kabak yemeği var listede aklına eseni yapmadıysa♀
Şimdi sen sık yiyeceksin bı de böyle hacimli ama kalorisi düşük şeyler yiyeceksin. Yap bir koca tabak salata ekşili falan onu ye. Gerçekten midede yer kaplıyor ya oyalar seni. Zaten birkaç güne miden küçülmeye başlar rahat edersin ilk günler zor sadece.Dün diyetisyene gittim bayaa sert bir liste verdi hiç hamurişi tatlı yok ve şuan ilk günüm olduğu için çok acıktım ara öğün yapacam inşallah kandırır beni
Doktorum bi sorum var. Benim sabahları böyle midem de doluluk hissi oluyor çok afedersin geğirti geliyor onu çıkarırsam rahatlıyorum. Yutkunurken bile sanki midem dolu bulanıyor gibi zorlanıyorum. Sence gastrit mi vardır. Endoskopiden çok tırsıyorumŞimdi bana sorsan metformin derim ama doğal yontemleri bilmiyorum.
Ya metformin bir ilaç diyabet tedavisinde en başta verilen en az yan etkili olanı. Bu tıbbi bir bilgi değil tabi ama ben kilolu olup diyabet olmasa bile sadece bunu kullanıp çok kilo veren gördüm bir fikir sadece.Sen daktırsın iste senin dilindende biz anlamıyoruz
Ben cok severim karnabahar niye öyle diyonAyyy kabak içinmi çagriyosun kalsın bendede karnıbahar var
Gastrit de olabilir bu helikobakter pilori falan diyoruz ya midede olan mikrop o da olabilir. Veya sadece üşütüyor da olabilirsin. Veya reflü de olabilir sabahları çok olur o da. Yapacağın ilk şey nexium veya muadili bir ilaç alıp 10-15 gün her sabah aç karnına içmek. Bazen her neyse bu şekilde tedavi oluyor ugrasmazsin doktorlarda. Yani gastrit de olsa sana bunu verecekler ilk etapta kendin kullan bir yan etkisi de yok mide koruyucuların. Buna rağmen devam ederse gidersin doktora.Doktorum bi sorum var. Benim sabahları böyle midem de doluluk hissi oluyor çok afedersin geğirti geliyor onu çıkarırsam rahatlıyorum. Yutkunurken bile sanki midem dolu bulanıyor gibi zorlanıyorum. Sence gastrit mi vardır. Endoskopiden çok tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?