Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben cok severim karnabahar niye öyle diyon ay napcam ben ya karnabahar mı yesem aksama hamsi sonra da misafir gidiciyim napsam aceb
Hamsi aksama yeme kokarsin yani ben gitceksem bir yere balik yemiyorum heleki kizartmaysa kücuk tüpte disarda yapiyorum,bütün herseyde yıkanıyor üst baş

Hamsi aksama yeme kokarsin yani ben gitceksem bir yere balik yemiyorum heleki kizartmaysa kücuk tüpte disarda yapiyorum,bütün herseyde yıkanıyor üst baş
Ben kızartmicam yine de kokar mıyım hocam canım anam temizledi o kızartır

Şuruplar varya onlar olur mu peki. Cuma günü doktor kontrolüm vardı. İlaç kullanıyorum 3 ay sonra gel demişti. Cuma ona gidicem işte

Ya metformin bir ilaç diyabet tedavisinde en başta verilen en az yan etkili olanı. Bu tıbbi bir bilgi değil tabi ama ben kilolu olup diyabet olmasa bile sadece bunu kullanıp çok kilo veren gördüm bir fikir sadece.
Doktorcum peki thincal kapsül hakkında ne düşünüyorsun yada xenabi ikisi hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim

Şuruplar varya onlar olur mu peki. Cuma günü doktor kontrolüm vardı. İlaç kullanıyorum 3 ay sonra gel demişti. Cuma ona gidicem işte
Ne kullanıyorsun? Şurup olarak gaviskon falan var ama şuruplar daha çok yemekten sonra hazımsızlığı falan anlık geçirmek için. Haplar gibi etkili değiller

Doktorcum peki thincal kapsül hakkında ne düşünüyorsun yada xenabi ikisi hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim
Şimdi onlar benzer ilaçlar ama bence baya baya yüksek kilolar için uygun diye düşünüyorum. Sonuçta vücuduna aldığın yağların çoğunun emilimini engelliyor. Aslında pek de fizyolojik bir şey degil. Ama tabi çok iyi bildiğim ilavlar değil bunlar yanlış yönlendirmek istemem. Yine de metformin tavsiye edilir sadece kullanmaya başladıktan bir süre sonra karaciğer değerlerinin kontrol edilmesi gerekiyor ne olur ne olmaz diye.

Ayyy kabak içinmi çagriyosun kalsın bendede karnıbahar var
ay ikisini de severimm
Ne kullanıyorsun? Şurup olarak gaviskon falan var ama şuruplar daha çok yemekten sonra hazımsızlığı falan anlık geçirmek için. Haplar gibi etkili değiller
Şu an hiç bir şey kullanmıyorum. Evde gaviscon ondan mı kullansam dedim. Bir kere doktora gittiğimde ondan vermişti. Neyse sağolasın doktorcuum dediğin ilacı cuma günü doktora söyliyim yazsın

Olmamıs eksiyi görünce kendimizi salmayalim lutfen ödül günlerini ya cuma yada diyetisyen ne diyorsa onu yap olurmu
eksiyi görünce ödül yapmadım canım sadece canım sıkkındı o yüzden hıncımı kendimden aldım benim de gücüm bana yetiyor.

eksiyi görünce ödül yapmadım canım sadece canım sıkkındı o yüzden hıncımı kendimden aldım benim de gücüm bana yetiyor.
Siz nasıl uygun görürseniz öyle ilerleyin

Eline sağlık kaptanım

Afiyet olsun ortağım bu hafta bizden nanay dünde ben yedim :)))

Bazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmaz
Bakmayin sakin durduguma benim:)

bugün kü listem canım ben dün zaten 1400 kaloriyi geçmedim telefonumda var 1287 kalori aldım toplamda sadece diyet listesi dışında yedim onu da bugün toparlarım
Sabah
1 bardak süt
2 yk yulaf
1 elma rendelenmiş
10 tane çiğ fındık

ara 10:30 1 bardak nescafe az şekerli süt tozu falan yok

Öğle aynı şekilde
1 bardak süt
2 yk yulaf
1 elma rendelenmiş
10 tane çiğ fındık

ara 14:30 1 küçük mandalina yedim

akşam da 1 kepçe çorba 1 tavuk but derisiz fırında ve salata yiyeceğim sadece

M MissHayaLet
bugün 1 saat yürüyüş yaptım 5347 adım attım
2 litre su içtim

Afiyet olsun canım

Tatlı abur cubur hastasiyim yoksa çok yemekle isim yok sadece çikolata
Alisacaz bugün ilk gün

Allah sabır versin ortak Rabbim bir daha yaşatmasın.

Sihirli böğreğe bayıldım afiyet şifa olsun.

Bu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Ben de var canım açlık şekeri ve açlık insülin dğeriyle bir hesaplama yapılıyor haftaya doktora gideceğim.
Kontrol için az yemeğe çalışıyorum maalesef arada kaçamak oluyor ama pes etmiyorum diyete başlayalı 2 ay oluyor 1400 kalorinin üstünde beslenmemeye çalışıyorum.

Afiyet olsun canım
sağol kaptan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…