- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #149.541
Hamsi aksama yeme kokarsin yani ben gitceksem bir yere balik yemiyorumBen cok severim karnabahar niye öyle diyonay napcam ben ya karnabahar mı yesem aksama hamsi sonra da misafir gidiciyim napsam aceb
Ben kızartmicam yine de kokar mıyım hocamHamsi aksama yeme kokarsin yani ben gitceksem bir yere balik yemiyorumheleki kizartmaysa kücuk tüpte disarda yapiyorum,bütün herseyde yıkanıyor üst baş
Şuruplar varya onlar olur mu peki. Cuma günü doktor kontrolüm vardı. İlaç kullanıyorum 3 ay sonra gel demişti. Cuma ona gidicem işteGastrit de olabilir bu helikobakter pilori falan diyoruz ya midede olan mikrop o da olabilir. Veya sadece üşütüyor da olabilirsin. Veya reflü de olabilir sabahları çok olur o da. Yapacağın ilk şey nexium veya muadili bir ilaç alıp 10-15 gün her sabah aç karnına içmek. Bazen her neyse bu şekilde tedavi oluyor ugrasmazsin doktorlarda. Yani gastrit de olsa sana bunu verecekler ilk etapta kendin kullan bir yan etkisi de yok mide koruyucuların. Buna rağmen devam ederse gidersin doktora.
Bnm bi ara vardı bi kere ilaçla bi kere ilaçsız düşürdümBu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
Doktorcum peki thincal kapsül hakkında ne düşünüyorsun yada xenabi ikisi hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyimYa metformin bir ilaç diyabet tedavisinde en başta verilen en az yan etkili olanı. Bu tıbbi bir bilgi değil tabi ama ben kilolu olup diyabet olmasa bile sadece bunu kullanıp çok kilo veren gördüm bir fikir sadece.
Ne kullanıyorsun? Şurup olarak gaviskon falan var ama şuruplar daha çok yemekten sonra hazımsızlığı falan anlık geçirmek için. Haplar gibi etkili değillerŞuruplar varya onlar olur mu peki. Cuma günü doktor kontrolüm vardı. İlaç kullanıyorum 3 ay sonra gel demişti. Cuma ona gidicem işte
Şimdi onlar benzer ilaçlar ama bence baya baya yüksek kilolar için uygun diye düşünüyorum. Sonuçta vücuduna aldığın yağların çoğunun emilimini engelliyor. Aslında pek de fizyolojik bir şey degil. Ama tabi çok iyi bildiğim ilavlar değil bunlar yanlış yönlendirmek istemem. Yine de metformin tavsiye edilir sadece kullanmaya başladıktan bir süre sonra karaciğer değerlerinin kontrol edilmesi gerekiyor ne olur ne olmaz diye.Doktorcum peki thincal kapsül hakkında ne düşünüyorsun yada xenabi ikisi hakkında düşüncelerini öğrenebilir miyim
ay ikisini de severimmAyyy kabak içinmi çagriyosun kalsın bendede karnıbahar var
Şu an hiç bir şey kullanmıyorum. Evde gaviscon ondan mı kullansam dedim. Bir kere doktora gittiğimde ondan vermişti. Neyse sağolasın doktorcuum dediğin ilacı cuma günü doktora söyliyim yazsınNe kullanıyorsun? Şurup olarak gaviskon falan var ama şuruplar daha çok yemekten sonra hazımsızlığı falan anlık geçirmek için. Haplar gibi etkili değiller
eksiyi görünce ödül yapmadım canım sadece canım sıkkındı o yüzden hıncımı kendimden aldım benim de gücüm bana yetiyor.Olmamıs eksiyi görünce kendimizi salmayalim lutfen ödül günlerini ya cuma yada diyetisyen ne diyorsa onu yap olurmu
Siz nasıl uygun görürseniz öyle ilerleyineksiyi görünce ödül yapmadım canım sadece canım sıkkındı o yüzden hıncımı kendimden aldım benim de gücüm bana yetiyor.
Eline sağlık kaptanımMenüleri eksik yazanlar yazarsa sevinirim bazılarına sürekli hatırlatmaktan uyarmaktan yoruldum direk silicem artık
Menu kontrolu Cuma C.m.t Pazar P.z.t salı ç.rb p.r.b K Klassklasik ️ ️ ️ ️ ️ @damlalar ️ ️ ️ ️ ️ B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ @sulisim ️ ️ ️ ️ ️ @N E S L i ️ ️ ️ ️ ️ @dfn0714 ️ ️ ️ ️ ️ ️ @klbk33 ️ ️ ️ ️️ ️ @Sekerpareeee ️ ️ ️ ️ ️ maya91 ️ ️ ️ ️ @Chikolata_gozlum ️ ️️ ️ ️ ️️ @_DeryaSultan_ ️ ️ ️ ️ ️ S Serenajp ️ ️ ️ ️ ️ @happiness s ️ ️ ️ ️ ️ M Mavi Menekse ️ ️ ️ ️ ️ M MissHayaLet ️ ️ ️ ️ ️ A adigenisse ️ ️️ ️ ️ ️ @Gokyuzu_kadar ️️ ️ ️️ ️ ️ @Seraayms ️ ️ ️️ ️ ️ @M_atruska ️ ️ ️ ️ ️ @H a p p y ️ ️ A annym ️ ️ @Lizozom55 ️ ️
Afiyet olsun ortağımbu hafta bizden nanay dünde ben yedim :)))
Bazılarinda kaçamak ciddi derecede var, gecenki esma muhabbeti gibi 1gün yersin dengelersin ona ses etmem,ama süreklilik olmaz,hedef var vericek cok kilo var olmaz
Bakmayin sakin durduguma benim:)
Afiyet olsun canımbugün kü listem canım ben dün zaten 1400 kaloriyi geçmedim telefonumda var 1287 kalori aldım toplamda sadece diyet listesi dışında yedim onu da bugün toparlarım
Sabah
1 bardak süt
2 yk yulaf
1 elma rendelenmiş
10 tane çiğ fındık
ara 10:30 1 bardak nescafe az şekerli süt tozu falan yok
Öğle aynı şekilde
1 bardak süt
2 yk yulaf
1 elma rendelenmiş
10 tane çiğ fındık
ara 14:30 1 küçük mandalina yedim
akşam da 1 kepçe çorba 1 tavuk but derisiz fırında ve salata yiyeceğim sadece
M MissHayaLet
bugün 1 saat yürüyüş yaptım 5347 adım attım
2 litre su içtim
Tatlı abur cubur hastasiyim yoksa çok yemekle isim yok sadece çikolataŞimdi sen sık yiyeceksin bı de böyle hacimli ama kalorisi düşük şeyler yiyeceksin. Yap bir koca tabak salata ekşili falan onu ye. Gerçekten midede yer kaplıyor ya oyalar seni. Zaten birkaç güne miden küçülmeye başlar rahat edersin ilk günler zor sadece.
Bir ay sağlıklı beslenme deneyelim yoksa doktora giderimBnm bi ara vardı bi kere ilaçla bi kere ilaçsız düşürdüm
Listene düzenli uyarsan düşer yeşillik bol tüketmeye çalışBir ay sağlıklı beslenme deneyelim yoksa doktora giderim
Allah sabır versin ortak Rabbim bir daha yaşatmasın.Bu arada söylemeyi o arada atladığım bir şey var ben şu anda ikinci evliliğimi yaptım yani bir çocuğun ilk eşimden var Bir tane de şu anki eşimden var. Bu genç yaşta büyük tecrübelerama bazı tecrübelerim gerçekten çok acı vericiydi
Sihirli böğreğe bayıldım afiyet şifa olsun.E Elif_Eylul
♡
MENÜ
SABAH
Klasik Kahvaltı
ARA ÖĞÜN
2 Medine Hurması
Türk Kahvesi
Maden Suyu
ÖĞLEN
3 Avuç İçi Sihirli Börek
Ayran
AKŞAM
Kebap
Roka Salatası
ARA ÖĞÜN
1 Bardak Tarçınlı Süt
TARİF
SİHİRLİ BÖREK
2 Kabak Rendesi
2 Havuç Rendesi
2 Minik Patates Rendesi
3 Yemek Kaşığı Yulaf
2 Yumurta
Dereotu
Maydonoz
Yeşil Soğan
Baharatlar
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Kabakların Suyunu Sıkıp Ekle
Hepsini Karıştır. Minik Borcamda İnce Bir Şekilde Yay .180° 50 dk Pişir.
Ben de var canım açlık şekeri ve açlık insülin dğeriyle bir hesaplama yapılıyor haftaya doktora gideceğim.Bu arada aranızda insülin direnci.olan varmı ne yapabiliriz bunu yenmek.icin
sağol kaptanAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?