- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.061
HahajajÖffff
Herkesin gelceği tuttu. Bi insan proluğuyla birini dövmez ki
Cozutma Olursa toplaşıp gelir döveriz seniFarkindasin E Elif_Eylul bu hafta bende bı cozutma olmadı bı yarınım kaldı onuda atlatabilirsem
Ama bı verememis olursam hayallerim yıkılır zaten diyete kusecem öyle olursa
OyyyUyumayı reddediyor ve söylediğim ninniye karşılık kollarını kaldırmış oynuyordu
Çok şükür
pirinçte kendi doğal şekeri var yani ekstra şeker katmadıysan bişey olmazMenüm şekersiz 3.gün ama unutup pirinç yedim pirinç yasaklımıydı acep
Kahvaltı
2 dilim ekmekle yapılmış tost
3 4 çatal
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 oarçagöğsü
Biraz pirinç pilavı
1 kepçe yayla çorbası
1 bardak ayran
Akşam közlenmiş
1 kase tarhana çorbası
Ara 10 15 tane badem fındık
2 gün kurusu
Yarım ayva
Ben içtiğim bitki çaylarını ve suyu yazmıyorum yazayımmı
E Elif_Eylul
@annym
@m_atruşka
yazı yazdığın yerde 3 nokta var ona tıkla, emoji işareti var ona bas görürsünHerkese günaydın
arkadaşlar ben emoji ekleyemiyorum neden acaba
o zaman hiçBen ekmek hastasıyım normalde ekmek yüzünden kilo alıyorum hep çok çok tüketirim normalde diyetde az yiyemiyorum ya istediğim kadar olacak ya olmayacak
ahahahaa o kadar çok parayı oraya verememHahajajkız cimri maaşından ooo kadar para kalmışdı alsana proluk
Tamam sakla kendine o zamanpirinçte kendi doğal şekeri var yani ekstra şeker katmadıysan bişey olmaz
yazı yazdığın yerde 3 nokta var ona tıkla, emoji işareti var ona bas görürsün
o zaman hiç
ahahahaa o kadar çok parayı oraya veremem
Kolay gelsin canımSabah sabah yaptıklarımı yazıcam bi kan gelsin size de ayılın :))) önce banyomu güzelce yıkadım Banyo yıkamayı seviyorum onu her gün yaparım neyse. L köşe koltuğum vardı komple onu yıkadım ve çektim makine ile pırıl pırıl yaptım Şimdi tamamen kurumasını bekliyorum. Gardırobunu boşaltıp yeniden katladım. Şimdi de Kahvemi içiyorum:))))) kalkın sizde hayde bakim
Günaydın
Günaydınnn
Günaydın.....hazirmiyiz cumaya....
Günaydın
Günaydınn kızçelerrr
Günaydın şekerlerim
Gunaydin kizlar ❤❤
Herkese günaydın
arkadaşlar ben emoji ekleyemiyorum neden acaba
Günaydın
Günaydın bacularum
Günaydın güzelliklerGünaydın
Bitirdim işlerimi artık kahve faslı sonrada leslie yapıcam mekik çekicem sonra da yürümeye başlarım . Sonra kahvaltı yaparım öğlene doğru bakalım kısmetKolay gelsin canım
Vayyyy hamaratlık madalyası olsa verirdim ancak kızları okula hazırlayıp götürdüm az evi topladım o kadar ortak yaptığımız tek şey kahve içmekSabah sabah yaptıklarımı yazıcam bi kan gelsin size de ayılın :))) önce banyomu güzelce yıkadım Banyo yıkamayı seviyorum onu her gün yaparım neyse. L köşe koltuğum vardı komple onu yıkadım ve çektim makine ile pırıl pırıl yaptım Şimdi tamamen kurumasını bekliyorum. Gardırobunu boşaltıp yeniden katladım. Şimdi de Kahvemi içiyorum:))))) kalkın sizde hayde bakim
OlsunVayyyy hamaratlık madalyası olsa verirdim ancak kızları okula hazırlayıp götürdüm az evi topladım o kadar ortak yaptığımız tek şey kahve içmekafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?