Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pirinçte kendi doğal şekeri var yani ekstra şeker katmadıysan bişey olmaz
Herkese günaydın

arkadaşlar ben emoji ekleyemiyorum neden acaba
yazı yazdığın yerde 3 nokta var ona tıkla, emoji işareti var ona bas görürsün
Ben ekmek hastasıyım normalde ekmek yüzünden kilo alıyorum hep çok çok tüketirim normalde diyetde az yiyemiyorum ya istediğim kadar olacak ya olmayacak
o zaman hiç
Hahajaj kız cimri maaşından ooo kadar para kalmışdı alsana proluk
ahahahaa o kadar çok parayı oraya veremem

Tamam sakla kendine o zaman

Sabah sabah yaptıklarımı yazıcam bi kan gelsin size de ayılın :))) önce banyomu güzelce yıkadım Banyo yıkamayı seviyorum onu her gün yaparım neyse. L köşe koltuğum vardı komple onu yıkadım ve çektim makine ile pırıl pırıl yaptım Şimdi tamamen kurumasını bekliyorum. Gardırobunu boşaltıp yeniden katladım. Şimdi de Kahvemi içiyorum:))))) kalkın sizde hayde bakim

Kolay gelsin canım

Kolay gelsin canım
Bitirdim işlerimi artık kahve faslı sonrada leslie yapıcam mekik çekicem sonra da yürümeye başlarım . Sonra kahvaltı yaparım öğlene doğru bakalım kısmet

Vayyyy hamaratlık madalyası olsa verirdim ancak kızları okula hazırlayıp götürdüm az evi topladım o kadar ortak yaptığımız tek şey kahve içmek afiyet olsun

Vayyyy hamaratlık madalyası olsa verirdim ancak kızları okula hazırlayıp götürdüm az evi topladım o kadar ortak yaptığımız tek şey kahve içmek afiyet olsun
Olsun ne fark eder bende her zaman bu kadar enerjik olamıyorum bakma böyle yazdığıma:))) afiyet olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…