- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.081
Spor yaptığın için canım spor sıkılastırıyor bir sporlu 65 var birde sporsuz 65 varM MissHayaLet bu gidişle ben 65 e bile inersem zaten fit görünecem çok büyük fark ediyor aynada bile bea
Maşallah bende makinaya çamaşır atcamBitirdim işlerimi artık kahve faslı sonrada leslie yapıcam mekik çekicem sonra da yürümeye başlarım . Sonra kahvaltı yaparım öğlene doğru bakalım kısmet
ahahahh yatıırımlık, gerçi tl de oldugu için o para da eridi hdhdhTamam sakla kendine o zaman
içiliyorrrSabah kahveleri içildi miio
ben sadece kalktım ofise geldimSabah sabah yaptıklarımı yazıcam bi kan gelsin size de ayılın :))) önce banyomu güzelce yıkadım Banyo yıkamayı seviyorum onu her gün yaparım neyse. L köşe koltuğum vardı komple onu yıkadım ve çektim makine ile pırıl pırıl yaptım Şimdi tamamen kurumasını bekliyorum. Gardırobunu boşaltıp yeniden katladım. Şimdi de Kahvemi içiyorum:))))) kalkın sizde hayde bakim
Günaydın canımHerkese günaaaaaaydııııııın
Ben daha önce yine 69 kiloya indim gördüm asla böyle bi fiziğe sahip değildim hepsi spor sayesinde. Kız bence ben kas kazanıyorum o yüzden az kilo gitti yada gitmedi sanıyorum . Olabilir mi acabaSpor yaptığın için canım spor sikilastiriyor bu sporlu 65 var birde sporsuz 65 var
Kolay gelsin bacumahahahh yatıırımlık, gerçi tl de oldugu için o para da eridi hdhdh
içiliyorrr
ben sadece kalktım ofise geldimkahve içiyorum bi yandan nette araştırma yapıyorum
Onu dün yapmıştım kalmadıMaşallah bende makinaya çamaşır atcam
Olabilir kas tartıya yansımaz sadece görüntü olarak değişiklik hissedersin. İncelme var sonuçta kilo verdin ama tartıya yansımıyor. Mesela spor yaptigin için bedende de değişiklik olur L giyiyorsan s bile giyebilirsin.Ben daha önce yine 69 kiloya indim gördüm asla böyle bi fiziğe sahip değildim hepsi spor sayesinde. Kız bence ben kas kazanıyorum o yüzden az kilo gitti yada gitmedi sanıyorum . Olabilir mi acaba
Her sabah çok yorgun kalkıyorum bendeOnu dün yapmıştım kalmadıay keşke her sabah böyle enerjik olsam hoşuma gitti bu durum.
Wowwww maşallahKızlar dayanamadım tartıldım ya yarın ortimle yıkıp geçeceğiz buraları demedi demeyin M MissHayaLet
Şuan bazı S kıyafetlerim oluyor valla yalan yokOlabilir kas tartıya yansımaz sadece görüntü olarak değişiklik hissedersin. İncelme var sonuçta kilo verdin ama tartıya yansımıyor. Mesela spor yaptigin için bedende de değişiklik olur L giyiyorsan s bile giyebilirsin.
Spordan kaynaklı canım onun için spor yapın diyorum ki sıkılaşma olsun. Yoksa kilo verdikçe hareket yoksa deriler de sarkma olur.Şuan bazı S kıyafetlerim oluyor valla yalan yokbu kiloya ona nasıl girdim diyorum jahah
Günaydın güzellikler
Günaydın canımgünaydın herkese mutlu sabhalar olsunn...
Alttan ama sadece üstten değil . Üst bedenim memeler yüzünden büyük :)))) memeler baş kaldırmış hahahsjgldkHdhrlejrıtkwkshrjtk3mŞuan bazı S kıyafetlerim oluyor valla yalan yokbu kiloya ona nasıl girdim diyorum jahah
evet canımm 1 kilo yağ kütlesiyle 1 kilo kas kütlesinin görünümü çok farklı, googledan bak anlarsınBen daha önce yine 69 kiloya indim gördüm asla böyle bi fiziğe sahip değildim hepsi spor sayesinde. Kız bence ben kas kazanıyorum o yüzden az kilo gitti yada gitmedi sanıyorum . Olabilir mi acaba
sağol canım sana da afiyet olsunKolay gelsin bacumhemde afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?