Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitirdim işlerimi artık kahve faslı sonrada leslie yapıcam mekik çekicem sonra da yürümeye başlarım . Sonra kahvaltı yaparım öğlene doğru bakalım kısmet
Maşallah bende makinaya çamaşır atcam

Tamam sakla kendine o zaman
ahahahh yatıırımlık, gerçi tl de oldugu için o para da eridi hdhdh
Sabah kahveleri içildi miio
içiliyorrr
ben sadece kalktım ofise geldim kahve içiyorum bi yandan nette araştırma yapıyorum

Spor yaptığın için canım spor sikilastiriyor bu sporlu 65 var birde sporsuz 65 var
Ben daha önce yine 69 kiloya indim gördüm asla böyle bi fiziğe sahip değildim hepsi spor sayesinde. Kız bence ben kas kazanıyorum o yüzden az kilo gitti yada gitmedi sanıyorum . Olabilir mi acaba

ahahahh yatıırımlık, gerçi tl de oldugu için o para da eridi hdhdh

içiliyorrr

ben sadece kalktım ofise geldim kahve içiyorum bi yandan nette araştırma yapıyorum
Kolay gelsin bacum hemde afiyet olsun

Ben daha önce yine 69 kiloya indim gördüm asla böyle bi fiziğe sahip değildim hepsi spor sayesinde. Kız bence ben kas kazanıyorum o yüzden az kilo gitti yada gitmedi sanıyorum . Olabilir mi acaba
Olabilir kas tartıya yansımaz sadece görüntü olarak değişiklik hissedersin. İncelme var sonuçta kilo verdin ama tartıya yansımıyor. Mesela spor yaptigin için bedende de değişiklik olur L giyiyorsan s bile giyebilirsin.

Şuan bazı S kıyafetlerim oluyor valla yalan yok bu kiloya ona nasıl girdim diyorum jahah

Şuan bazı S kıyafetlerim oluyor valla yalan yok bu kiloya ona nasıl girdim diyorum jahah
Spordan kaynaklı canım onun için spor yapın diyorum ki sıkılaşma olsun. Yoksa kilo verdikçe hareket yoksa deriler de sarkma olur.

Alttan ama sadece üstten değil . Üst bedenim memeler yüzünden büyük :)))) memeler baş kaldırmış hahahsjgldkHdhrlejrıtkwkshrjtk3m

evet canımm 1 kilo yağ kütlesiyle 1 kilo kas kütlesinin görünümü çok farklı, googledan bak anlarsın
Kolay gelsin bacum hemde afiyet olsun
sağol canım sana da afiyet olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…