- 9 Ağustos 2016
- 7.633
- 24.515
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.121
Ben bugun guzel uyandim ya cok sukur. 1 haftadir gece uykusu yok 2 gundurde kendim nezle gibiydim uyuyamiyodum. Bugun iyi hissediyorum cok sukur
Bende ekmeği çok seviiiimBen ekmek hastasıyım normalde ekmek yüzünden kilo alıyorum hep çok çok tüketirim normalde diyetde az yiyemiyorum ya istediğim kadar olacak ya olmayacak
Ya onlar nasi kuculcek ya kilo verdikce gider demi. Bencok rahatsizim o konudaAlttan ama sadece üstten değil . Üst bedenim memeler yüzünden büyük :)))) memeler baş kaldırmış hahahsjgldkHdhrlejrıtkwkshrjtk3m
GünaydınGünaydın
kazanmışsın daha önce, bence ışık saçıyorsun arkandayızzzz
Aynen oyle vallaCanim çocuklar iyi olunca bizde iyi oluyoruz
Benden baya uzunsunEvlendiğimde 68 kiloydum ve tel gibiydim
Şaka yapıyorum tabi ama bana 69 hep zayıf gelir hele 50 ler var burada ben ne zaman 50 kilardaydım hatırlamıyorum
Boyum da çok uzun değil he 165
Annem derdi kızım bizim kerestemiz kalın
memeler yağ kütlesi olduğu için vücuttaki kas kütlesi arttıkça, yağlar eridikçe onlar da küçülüyor. Ama ne kadar küçülür bilemem. Bacak gibi düşün, genetik kalındır belli bi yere kadar incelirYa onlar nasi kuculcek ya kilo verdikce gider demi. Bencok rahatsizim o konuda
Bende mesela 3 senedir 50 kilolardayim mesela en az gördüğüm kilo 52 olmuştur ama bana çok zayıf geliyor.Evlendiğimde 68 kiloydum ve tel gibiydim
Şaka yapıyorum tabi ama bana 69 hep zayıf gelir hele 50 ler var burada ben ne zaman 50 kilardaydım hatırlamıyorum
Boyum da çok uzun değil he 165
Annem derdi kızım bizim kerestemiz kalın
Küçülüyor kız merak etme benim 85D 85C ye düştüYa onlar nasi kuculcek ya kilo verdikce gider demi. Bencok rahatsizim o konuda
Ya çalışırken bende öyleydim kahvemi çayımı getirirler yemek hazır misss eve gidince çalışıyorum diye eşim daha anlayışlıahahahh yatıırımlık, gerçi tl de oldugu için o para da eridi hdhdh
içiliyorrr
ben sadece kalktım ofise geldimkahve içiyorum bi yandan nette araştırma yapıyorum
Sağol canımGünaydınafiyet olsun
Yaaa
cuma günleri yapŞu an zayıflamaya çok odaklandım yapmiyim yemek
O olur....ama tatlı yapmak istiyorum hepcuma günleri yap
Ay allahtan genetikte yok. Bizim ailenin hep ufak. Hepsi bende birikmis. Yani ben 18 19 yasindayken 56 kilo falandim. 85 di düşün. Benim yapida bi sikinti varmemeler yağ kütlesi olduğu için vücuttaki kas kütlesi arttıkça, yağlar eridikçe onlar da küçülüyor. Ama ne kadar küçülür bilemem. Bacak gibi düşün, genetik kalındır belli bi yere kadar incelir
Reformer pilatesse süper olur haftada 3Spora haftanın 3 günü gitmem yeterli olur mu sence? M MissHayaLet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?