Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugun guzel uyandim ya cok sukur. 1 haftadir gece uykusu yok 2 gundurde kendim nezle gibiydim uyuyamiyodum. Bugun iyi hissediyorum cok sukur
Canim çocuklar iyi olunca bizde iyi oluyoruz

Alttan ama sadece üstten değil . Üst bedenim memeler yüzünden büyük :)))) memeler baş kaldırmış hahahsjgldkHdhrlejrıtkwkshrjtk3m
Ya onlar nasi kuculcek ya kilo verdikce gider demi. Bencok rahatsizim o konuda

Benden baya uzunsun yani benim 96 kilom senin 105 kilo olman gibi olurdu . Bu arada 68 69 da fit görünebilirsin boyuna göre spor da yaparsan missss 157 benim boyum

Ya onlar nasi kuculcek ya kilo verdikce gider demi. Bencok rahatsizim o konuda
memeler yağ kütlesi olduğu için vücuttaki kas kütlesi arttıkça, yağlar eridikçe onlar da küçülüyor. Ama ne kadar küçülür bilemem. Bacak gibi düşün, genetik kalındır belli bi yere kadar incelir

Bende mesela 3 senedir 50 kilolardayim mesela en az gördüğüm kilo 52 olmuştur ama bana çok zayıf geliyor.

Sonra doğumlar falan hep az az almaya çalıştım o zaman yani başlamadan önce benimde en fazla çıktığım kilo 77 olmuştur boy olsa kaldırır ama boy yok

ahahahh yatıırımlık, gerçi tl de oldugu için o para da eridi hdhdh

içiliyorrr

ben sadece kalktım ofise geldim kahve içiyorum bi yandan nette araştırma yapıyorum
Ya çalışırken bende öyleydim kahvemi çayımı getirirler yemek hazır misss eve gidince çalışıyorum diye eşim daha anlayışlı
Şimdi patron ağzı çekmiyorum ama bitmiyor işler
Çalışırken neden daha planlı oluyor insan bilmem

Ay allahtan genetikte yok. Bizim ailenin hep ufak. Hepsi bende birikmis. Yani ben 18 19 yasindayken 56 kilo falandim. 85 di düşün. Benim yapida bi sikinti var

Spora haftanın 3 günü gitmem yeterli olur mu sence? M MissHayaLet
Reformer pilatesse süper olur haftada 3 sımsıkı olursun yerimede yap
Şu 2 ay geçmesini iple çekiyorum canım Reformer pilates çekiyor
Dümdüz yürümekten midem bulanıyor artık çok monoton heyecansız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…