- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.281
Yogurdu sürsün dimeYatmadan önce yoğurt süt içsen belki gelir
Gözlerine evet iyi gelirYogurdu sürsün dime
Bende aha şimdi aha birazdan diye oturdum kaldım mantarları soydum hazırladım hala kalkacam ahada kalkiyom vakit geciyoBen kıldim uzandim adamlara yemek koydum kapattim kapıyı yiyorlar dısarda
ŞifaaaGözlerine evet iyi gelir
Bende işlemiyor o melisa falanda denedim yok 1 ay iyice yorgun düşücem 1 gün uyuycam ancak öyle daha yorulmamışım demekkiYatmadan önce yoğurt süt içsen belki gelir
Saat 2 oldu kalk hadiBende aha şimdi aha birazdan diye oturdum kaldım mantarları soydum hazırladım hala kalkacam ahada kalkiyom vakit geciyosende oruclusun dimi Allah kabul etsin
Ben susak uykular bana uzakSusaksında ondan
Beleşci kalk al
Size yüzüm sansürlü bi Boydan foto atayım da anlayın mevzuyu
Gidem binanın altında çiçekçi var alam bariBeleşci kalk al
Ahahaha yok bugün muhurledim ağzımı eksi geleceğim kesin ama ne kadar bilemiyorum umarım çok ufak bir rakam olmazİyi durumdayım bnmde bu hafta wc işleri karışık, iftarda salataya çorbaya abanayım inşallah çıkarım
Yap yap iksirleri ödemde atar
Sakın kek yeme biri yemişti wc için
Eski halin varmiişte benim şuanki halim bu sizin için foto çektim
Kız valla göndersene adresini bana
Olmaz mı var tabi atayım hemenEski halin varmi
0.5Ahahaha yok bugün muhurledim ağzımı eksi geleceğim kesin ama ne kadar bilemiyorum umarım çok ufak bir rakam olmaz
Saol ya almış kadar oldunKız valla göndersene adresini bana
Bide mütevaziSaol ya almış kadar oldun
Aman dikkat mühür derken mamalara açmaAhahaha yok bugün muhurledim ağzımı eksi geleceğim kesin ama ne kadar bilemiyorum umarım çok ufak bir rakam olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?