- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.321
Yok bugün hiçbiseye açmam. Dün gece patlamış mısır kaçırdığımı itiraf edememişsem bileAman dikkat mühür derken mamalara açma
Tebrik ederim canım gözle görülür farkSpor sayesinde bence aradaki fark 6 kilo desem inanma kimse....
Çok teşekkür ediyorum bacum benimTebrik ederim canım gözle görülür fark
Tamam yani işte herkese lafımBen demedim eşin dedi
Ulen ben senden 7-8 santim uzunum 10 kilo da azim ama gel bak ben senden daha yağlı olabilirimTeşekkür ediyorum canım bacum ama gördüğün gibi hala yağlıyımama çok güzel şekil aldım görüyorum seviniyorum
Göbeğimi saklamışım orada bir deri var katlı . Sezaryen sarkığı içi boş bir deriUlen ben senden 7-8 santim uzunum 10 kilo da azim ama gel bak ben senden daha yağlı olabilirim
Ya o kadar olcak bence muthis yol katetmissin o da sen kilo verdikçe tamamen gitmese de küçülecek. O sezeryan az çok hepimizde bıraktı bir şeylerGöbeğimi saklamışım orada bir deri var katlı . Sezaryen sarkığı içi boş bir deri
Ameliyat düşünüyorum deri içinYa o kadar olcak bence muthis yol katetmissin o da sen kilo verdikçe tamamen gitmese de küçülecek. O sezeryan az çok hepimizde bıraktı bir şeyler
Neyyy eferim toktor hanımYok bugün hiçbiseye açmam. Dün gece patlamış mısır kaçırdığımı itiraf edememişsem bileama çok iyi bir haber aldık aşırı keyifliydik kocamla yememiz lazımdı napim. Öyle de dedim ki sanki kırmızı şarap içtik
Tamam ama bugün ölüm diyetine girdim al bak öğlen yemeğime. Bol ama kalorisiz.Neyyy eferim toktor hanım
Hopla zıpla içindekiler çıksın
Olur olur bence baya hallolacak oAmeliyat düşünüyorum deri içinama önce spora devam 1 2 sene yapayım kalanı aşdırırım
Kolay gelsin... inşallah çok güzel geçerYemeğim fırına girdiyse, kendime sıcacık da bir çalışma köşesi yaptıysam ben kaçar dersimin başına. Sınava 3 güncük kaldı
maşallah bravo vallah çok iyi yağ yakmışsınişte benim şuanki halim bu sizin için foto çektim M MissHayaLet bunu da gör farkı beğenecek misin bakim
Çok teşekkür ediyorum canım bacummaşallah bravo vallah çok iyi yağ yakmışsın
Allah zihin açıklığı versin ve afiyet olsunYemeğim fırına girdiyse, kendime sıcacık da bir çalışma köşesi yaptıysam ben kaçar dersimin başına. Sınava 3 güncük kaldı
Afiyet olsunTamam ama bugün ölüm diyetine girdim al bak öğlen yemeğime. Bol ama kalorisiz.
Allah zihin açıklığı versin canımYemeğim fırına girdiyse, kendime sıcacık da bir çalışma köşesi yaptıysam ben kaçar dersimin başına. Sınava 3 güncük kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?