Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman dikkat mühür derken mamalara açma
Yok bugün hiçbiseye açmam. Dün gece patlamış mısır kaçırdığımı itiraf edememişsem bile ama çok iyi bir haber aldık aşırı keyifliydik kocamla yememiz lazımdı napim. Öyle de dedim ki sanki kırmızı şarap içtik

Teşekkür ediyorum canım bacum ama gördüğün gibi hala yağlıyım ama çok güzel şekil aldım görüyorum seviniyorum
Ulen ben senden 7-8 santim uzunum 10 kilo da azim ama gel bak ben senden daha yağlı olabilirim

Ulen ben senden 7-8 santim uzunum 10 kilo da azim ama gel bak ben senden daha yağlı olabilirim
Göbeğimi saklamışım orada bir deri var katlı . Sezaryen sarkığı içi boş bir deri

Göbeğimi saklamışım orada bir deri var katlı . Sezaryen sarkığı içi boş bir deri
Ya o kadar olcak bence muthis yol katetmissin o da sen kilo verdikçe tamamen gitmese de küçülecek. O sezeryan az çok hepimizde bıraktı bir şeyler

Ya o kadar olcak bence muthis yol katetmissin o da sen kilo verdikçe tamamen gitmese de küçülecek. O sezeryan az çok hepimizde bıraktı bir şeyler
Ameliyat düşünüyorum deri için ama önce spora devam 1 2 sene yapayım kalanı aşdırırım

Neyyy eferim toktor hanım
Hopla zıpla içindekiler çıksın

Eklentiler

• IMG_20221208_143002.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 29
Yemeğim fırına girdiyse, kendime sıcacık da bir çalışma köşesi yaptıysam ben kaçar dersimin başına. Sınava 3 güncük kaldı

Eklentiler

• IMG_20221208_143002.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20221208_142921.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 38
Yemeğim fırına girdiyse, kendime sıcacık da bir çalışma köşesi yaptıysam ben kaçar dersimin başına. Sınava 3 güncük kaldı
Kolay gelsin... inşallah çok güzel geçer

Allah zihin açıklığı versin ve afiyet olsun

Allah zihin açıklığı versin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…