- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.241
Oruc başıma vurdu yolumu kaybettim sayfayı bulamadim
Size yüzüm sansürlü bi Boydan foto atayım da anlayın mevzuyuValla var var hala yağda var inan ki kas olarak ufak bir artış olduğunu hissediyorum sertlik var bacaklarım kollarım göbeğim. Sezaryen doğum yapmamış olsaydım derisi olmasa belki o da süper olacak bilemiyorum
Etiket yapamOruc başıma vurdu yolumu kaybettim sayfayı bulamadim
Cozutma Olursa toplaşıp gelir döveriz seni
Karnabahar yimeeee şişşrir mantar ye salata yoğurt yeaksama bakicaz cozutuyomuyum şuan belli değil ama akşama mantar var istesemde cozutmam karnabaharda var
Buldumya azönceEtiket yapam
Buldumya azönce
Bitter sen bana yedirmen lazimmmKarnabahar yimeeee şişşrir mantar ye salata yoğurt ye
Olsun ya nolcekBuldumya azönce
Bn dostBitter sen bana yedirmen lazimmmaynı takımdamiyiz rakibiz kızım uyandiriyon he öyle yapım bari karnabahari yarın yapım sadece mantar bana ne yeticek ya
Yeter yeter yanı da çorba azBitter sen bana yedirmen lazimmmaynı takımdamiyiz rakibiz kızım uyandiriyon he öyle yapım bari karnabahari yarın yapım sadece mantar bana ne yeticek ya
Bn dosthepimiz gardaşızzz
İnsanlık öl üşmü dimiOlsun ya nolcek
Tavuk yok evde soylimde gelirken alsın yetişir herhalde iftaraYeter yeter yanı da çorba azta yap hem mantarla güzel gider
He ya dimiİnsanlık öl üşmü dimi
Bulgur yap mantara yakışırTavuk yok evde soylimde gelirken alsın yetişir herhalde iftara
Ohoooo yetişmezmiTavuk yok evde soylimde gelirken alsın yetişir herhalde iftara
Bulaştırdım hepinize gece kuşu uyumazsanUykum geldi harfleri eksik yazıyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?