- 9 Ağustos 2016
- 7.633
- 24.515
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.341
bele bacaklara bak, nasıl erimek maşallahhh. Bu kadar az kilo vermeye rağmen bu farkD _DeryaSultan_ canım senin için öncesi sonrası yaptım bence sonuç mükemmel tebrik ederim harika gozukuyorsunçok sevindim senin adına
Eki Görüntüle 3173917
Kaçmış
İsteyince oluyormuşun fotoğrafıD _DeryaSultan_ canım senin için öncesi sonrası yaptım bence sonuç mükemmel tebrik ederim harika gozukuyorsunçok sevindim senin adına
Eki Görüntüle 3173917
Aşırı teşekkür ediyorumD _DeryaSultan_ canım senin için öncesi sonrası yaptım bence sonuç mükemmel tebrik ederim harika gozukuyorsunçok sevindim senin adına
Eki Görüntüle 3173917
bele bacaklara bak, nasıl erimek maşallahhh. Bu kadar az kilo vermeye rağmen bu fark
Ya çok teşekkür ediyorum
Belin ile alt göbek gitmiş gözüküyor bence ek olarak kollara çalış pilates bandı ise yarar dmbl da olur. Ama cardio devamAşırı teşekkür ediyorumeşofman Smol yeminle ben bunu 64 kilo iken giyebiliyordum ama şimdi 69 la giyiyorum. Sporlar aşırı işe yarıyor Senin görmeni özellikle istedim yorumla beni . Hareket önerisinde bulunursun belki diye
Dumbel almak farz oldu bana artıkBelin ile alt göbek gitmiş gözüküyor bence ek olarak kollara çalış pilates bandı ise yarar dmbl da olur. Ama cardio devam
Bence çok güzel görüntüDumbel almak farz oldu bana artık
alırsan benim sporda yaptığım hareketler var atarım, yaparsın istersen.Dumbel almak farz oldu bana artık
Sözünü dinliycem ve sana fit bir kol fotoğrafı atacağım inşallah önümüzdeki ayBence çok güzel görüntütum vücut cardio ek kol çalışması
Valla ben çok sevindim senin adınaSözünü dinliycem ve sana fit bir kol fotoğrafı atacağım inşallah önümüzdeki ayyeni ölçü gününde
At tabikialırsan benim sporda yaptığım hareketler var atarım, yaparsın istersen.
attım attım, belki birilerini de gaza getirirAt tabikialınca haber veririm bu akşam eşime cilve yapemde alsın kendisi diyordu lazım sana alalım çalış diye hala almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?