Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 3173920 Buraya atayım belki birilerine yardımcı olur. İsimlerini atarım doğru yapılışlarını bulabilirsiniz
Ekran foto aldım inşallah hemen alırım gerçi alamazsam bile ben ağırlık işini çözerim eşimin garajından silindir demirlerden yürütürüm hahaha

Ekran foto aldım inşallah hemen alırım gerçi alamazsam bile ben ağırlık işini çözerim eşimin garajından silindir demirlerden yürütürüm hahaha
çözünürlüğü düşmüşse özelden direkt atarım, ağırlık işi basit ya bulursun sen

Valla ben çok sevindim senin adına Maşallah devamı gelsin
Allah ın izniyle ben bu motivasyonla uçar giderim :))) olmadı ameliyatıma sponsor ararım derileri de aldırırım karın kaslarım için işte o zaman anca hevesle çalışıp yaparım tek istedim deriden kurtulmak. Tonla çatlak var umurumda değil deri olmasa

çözünürlüğü düşmüşse özelden direkt atarım, ağırlık işi basit ya bulursun sen
Aşağı yukarı görünüyor foto da ama buluru da yine ben fenomenlerin çalıştığı hocalarım programlarına bakıyorum genelde bulamazsam kesin yazarım sana zaten. Ama yinede instagramdan beni takip edebilirsin @deryaninhobileri_ ismim 3 4 tane hesabım var böyle ama en çok kullandığım _ bir tane olan

Helal kız . Ama boşver çok düşünme bu devirde çarkına edince daha değerli oluyon arada düşün arada yol
Kızlar size bir sır . Erkekler yatırım yaptığı kadından kopamıyor. O yüzden düşünceli gibi görünüp çokta düşünceli olmamakta fayda var :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…