- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.361
Ekran foto aldım inşallah hemen alırım gerçi alamazsam bile ben ağırlık işini çözerim eşimin garajından silindir demirlerden yürütürüm hahahaEki Görüntüle 3173920 Buraya atayım belki birilerine yardımcı olur. İsimlerini atarım doğru yapılışlarını bulabilirsiniz
çözünürlüğü düşmüşse özelden direkt atarım, ağırlık işi basit ya bulursun senEkran foto aldım inşallah hemen alırım gerçi alamazsam bile ben ağırlık işini çözerim eşimin garajından silindir demirlerden yürütürüm hahaha
Allah ın izniyle ben bu motivasyonla uçar giderim :))) olmadı ameliyatıma sponsor ararım derileri de aldırırım karın kaslarım için işte o zaman anca hevesle çalışıp yaparımValla ben çok sevindim senin adınaMaşallah devamı gelsin
Oruçlu içemez
He ben onu unutmuştumOruçlu içemez
Bn unutmamHe ben onu unutmuştum
Aman sakın unutmaBn unutmam
Aşağı yukarı görünüyor foto da ama buluru da yine ben fenomenlerin çalıştığı hocalarım programlarına bakıyorum geneldeçözünürlüğü düşmüşse özelden direkt atarım, ağırlık işi basit ya bulursun sen
Mantı mı
O zaman mantı + yoğurtlu tereyağlı cısss sos + havuç dilim pahlavaNiler niler
Halal olsun bacumEşim iftara yemeğe seni götürem yemek yapma dedi, tamam Didim sonraolmaz kaçamak yapamam bn evde terim Didim
OlabülürO zaman mantı + yoğurtlu tereyağlı cısss sos + havuç dilim pahlava
Kocamı düşündüğümdenHalal olsun bacum
Bence seni değil beni oyacak baya ağır tahminlerde bulundumOlabülürgelince beni oyacak
Çorba yemiş ya garibim korkudan
Helal kız . Ama boşver çok düşünme bu devirde çarkına edince daha değerli oluyon arada düşün arada yolKocamı düşündüğümden
Kızlar size bir sır . Erkekler yatırım yaptığı kadından kopamıyor. O yüzden düşünceli gibi görünüp çokta düşünceli olmamakta fayda var :)))Helal kız . Ama boşver çok düşünme bu devirde çarkına edince daha değerli oluyon arada düşün arada yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?