- 9 Ağustos 2016
- 7.633
- 24.515
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.401
17 binli olan mıAşağı yukarı görünüyor foto da ama buluru da yine ben fenomenlerin çalıştığı hocalarım programlarına bakıyorum geneldebulamazsam kesin yazarım sana zaten. Ama yinede instagramdan beni takip edebilirsin @deryaninhobileri_ ismim 3 4 tane hesabım var böyle ama en çok kullandığım _ bir tane olan
iftira atmayyın eşime o yapmazzz
kız yarınlar yokmuş gibi yemişsinMenü çok kötü paylaşmasam daha iyi yarın da tartı var akşam yemem daha
Tek öğün
4 patlıcan kuru dolma
2 biber dolma
1 kurabiye
6 yaprak sarma
2 rulo Peyniri börek
1 ıspanaklı börek
Yarın ki kaçamağımı bugünden kullanayım
Evet bacum17 binli olan mı
iftira atmayyın eşime o yapmazzz
kız yarınlar yokmuş gibi yemişsin
takip eden benimEvet bacum
Fark çok güzel yaa harikaaSpor sayesinde bence aradaki fark 6 kilo desem inanma kimse....
Kız fenomen misin yoksa instagramda maşallah takipçiEvet bacum
Tamamdırtakip eden benim
FenomencikKız fenomen misin yoksa instagramda maşallah takipçi
Çok teşekkür ediyorum canım benimFark çok güzel yaa harikaa
OoooFenomencikpek aktif paylaşım yapmıyorum son zamanlarda ama kullanıyorum işte
Kız valla güncellemelerden sonra durdu sayfa hevesimi kaçırdı takipçilerin önüne bile zor çıkıyor paylaşımlarım
Ay ellerine sağlıkCanım anam beyaz lahana sarma sarmıs
Yok canım sabah ben uyurken halletmiş dısarı cıkmıstık gelince gördüm benAy ellerine sağlıkçok yemedin inşallah
Aaaa ben senin eşliğinden süpheli miydim kız sen kendin dedin bu hafta nasıl tutcam kendimi diyeBen daha yemedim spordan geldim anca
Sen benim eşliğimden şüpheliydiinnn. Benim mi senden şüphe etmem gerekiyorduuu aceeebaaa
Ahahahah üstüne basılı tutmam lazım gülmek çok iş
Şimdi derhal elinden tencereyi yere bırak eline aldığın bir sarmayı yiyerek oradan usulca uzaklaş yarın tartı günüYok canım sabah ben uyurken halletmiş dısarı cıkmıstık gelince gördüm ben
Oruçlu başı çatliyor
Afiyet olsun çok guzel menuMenü çok kötü paylaşmasam daha iyi yarın da tartı var akşam yemem daha
Tek öğün
4 patlıcan kuru dolma
2 biber dolma
1 kurabiye
6 yaprak sarma
2 rulo Peyniri börek
1 ıspanaklı börek
Yarın ki kaçamağımı bugünden kullanayım
Afiyet olsun canım8 Aralık menü,
Sabah iki dilim ekmek üzerine avakoda sos, bir dilim peynir iki kup kaşar 2 çeri domates 3 zeytin iki bardak çay.
Akşam 2 kaşık yulaf 2 yumurta omlet üzerine mantar,zeytin, domates ve kaşar koyup pizza yaptım yedim.
Su1 litre 1 litre de ödem suyu E Elif_Eylul @damlalar
Afiyet olsun canımKahvaltı: 1 yumurta
Öğlen: kabak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık kırmızı lahana salatası
Ara: türk kahvesi, muz, 7 çiğ fındık
Akşam: airfryerde 4 köfte biraz patates, 4-5 kaşık bulgur, ayran
Su: 2700 ml
E Elif_Eylul M Mavi Menekse
Bende sabah gitmedim dün aksam gitmedim simdi bir 40 sayfam var galibaSabah gitmedimde şimdi geçmişteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?