- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.441
Evet
Çalışkan öğrenci onlar
He bende öyle evlendim 167 boy 67 kiloyla 85 kadar cıktımEvlendiğimde 68 kiloydum ve tel gibiydim
Şaka yapıyorum tabi ama bana 69 hep zayıf gelir hele 50 ler var burada ben ne zaman 50 kilardaydım hatırlamıyorum
Boyum da çok uzun değil he 165
Annem derdi kızım bizim kerestemiz kalın
He bende öyle evlendim 167 boy 67 kiloyla 85 kadar cıktım
Annemin dedigi ben 45 le evlendim sizi dogurdugumda bile o kiloda değildim
Yani bende okuyorum ama öyle 30 sayfa falan değilEvet
Bnde ilk geldiğimde okumuyordum baktım herkes okuyor beğeniyor emek veriyor Bnde okuyorum artık
Vala onu arayan da cok evet küçültmek istemek normal ama insanlar bunun icin ameliyatlar oluyor büyültmek icin yaniBizim genetik koca memeli . Bende öyleyim . Memem çıksa şuan kesin 3 4 kilo otomatik gitcek
O ara geçmiş yap işte güzel oluyor yaYani bende okuyorum ama öyle 30 sayfa falan değilbenden sonra kim ne yazmış aşağı yukarı bakıyorum önemli olayları cevap veririm hastalık veya güzel kilo verilmiş olmasını ve ya .... işte öyle atlamiyim hepsini okiyim yapamıyorum size helal olsun valla . Ama mesajların sayılarına bakma manyaklığı oluşturdunuz bende yani helal olsun 150. 151. Kim yaptı diye bakıyorum hahshfkdlshdkd mesela
Ben doydum isteyene veririm bedava hahahahfkdlsjrVala onu arayan da cok evet küçültmek istemek normal ama insanlar bunun icin ameliyatlar oluyor büyültmek icin yani
Git tabi ya illa yemek yemek değil mevzu birlikte bir şeyler yapmak bencede gitbebemle oynayayım. Sonra da yimeğe giderim ısrara dayanamadım
Saolasıntabi ya illa yemek yemek değil mevzu birlikte bir şeyler yapmak bencede git
Gülme gülmedi 5 saniye baktım
Bu mesajı beğendin gördüm yine güldüm ay Allah ım çok komik geliyor bana hasta mıyım nedir sadece bana olmuyordur inşallah
Tamam anlaşıldı ben hastayım :))))^#^$&@&jtodlshdşshGülme gülmedi 5 saniye baktım
C Chikolata_gozlum 2. Ciko mu oldun haber verseydin etiketlerdik seniOruc başıma vurdu yolumu kaybettim sayfayı bulamadim
O ne beKeşke biri bana kokina alsa
Helee napıcan acaba bunuAslan değil kaplan değil çiçek
Yok olur mu hic susarlar mıBaşladılar gene yaaaagidicem ben susun daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?