- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.481
He bencede kız bunun nesine gülme geldiTamam anlaşıldı ben hastayım :))))^#^$&@&jtodlshdşsh
Cok abanıp iyicene ödem yaptırmayalım daktırımEvet haklısın. Ben bugün kiraz sapı çayına abanip karaciğer değerlerimi tavan yaptırıcam
Evet hepsi ne hikmetse 45 kiloyla evlenmişhep anneler 45 kilo evleniyor zaten
bende arkadaşımla yemek yicem, salata tavukk yiyebilirsin bence
Bilmiyom çok komik geliyor bana hatta canım sıkılınca açar bakar gülerimHe bencede kız bunun nesine gülme geldi
Oohh ohhh afiyet olsunsalata tabiii kiii üstüne de en ziftinden kahve
benim annem diyo ben 45 değildim 50 dimEvet hepsi ne hikmetse 45 kiloyla evlenmiş
Bilmiyom çok komik geliyor bana hatta canım sıkılınca açar bakar gülerimaaa komik bence
Aaaa hayret bak o farklıbenim annem diyo ben 45 değildim 50 dim
He kııız . Bi tek benim annem 60 kiloymuş evlenirken başka herkes 45 duyuyomEvet hepsi ne hikmetse 45 kiloyla evlenmiş
sağol canım, arkadaşımda sağlıklı besleniyor şansıma. kilo verme dönemindeOohh ohhh afiyet olsun
İyi iyi farklı olanlar varmıs sevindimHe kııız . Bi tek benim annem 60 kiloymuş evlenirken başka herkes 45 duyuyom
Sanmıyorum benim dışımda gülen olmadı sayfada hahahfndjsjsgznfjdhBelki sıkıntı bendedir o zaman
Ne güzelsağol canım, arkadaşımda sağlıklı besleniyor şansıma. kilo verme döneminde
Yalnız şimdi 130 kiloİyi iyi farklı olanlar varmıs sevindim
Takibe aldım canım instoşta..Sanmıyorum benim dışımda gülen olmadı sayfada hahahfndjsjsgznfjdh
benim etrafım bu ara böyle, o yüzden herhalde bana da gaz geldi. kuzenim 8-9 kilo verdi. 58 e düştü. Normalde aramızda hep onunla 10 kilo olurduNe güzelkeske benimde etrafım öyle olsa
Benim tüm etrafım yiyicibenim etrafım bu ara böyle, o yüzden herhalde bana da gaz geldi. kuzenim 8-9 kilo verdi. 58 e düştü. Normalde aramızda hep onunla 10 kilo olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?