- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.841
Vayyy eksiyle gelmis tebrikler özooo
Günaydın canım Islerinde kolaylık diliyorumGünaydınn kızlarr, bugün hastane işlerm vardı tartıyı atıp kaçtım. Hayırlı cumalar herkese
Seyirci çoksa demek kiBugün neden burası kalabalik
Tebrikler canım
Sen geldin gittilerSeyirci çoksa demek ki
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydınn kızlarr, bugün hastane işlerm vardı tartıyı atıp kaçtım. Hayırlı cumalar herkese
Nebilim cüssenden korktularsa
Muhteşem oluyorAfiyet olsunyumurta patlıcan nasıl oluyor hiç yapmadım
Önemli olan tartı değil zaten incelmek önemli olan . Sen göbeğinin indiğini hşssediyorsan doğru yoldasın . Çünkü doğru yapılan diyetlerde önce Bel göbek çevresi eririnşallah canım lavobaya gitmeden önce tartıldım işe giderken lavoboya gidemem genelde öğlene doğru anca çıkarım. Ama bugün şaşırttı beni girdim çıktım aynı kilovar bu tartıda bir gariplik ya neyse Ama göbeğim bayağı indi farkediliyor.
Canım ben çok az spor yapabiliyorum kilomdan dolayı o yüzden bu kadar az yiyorum çünkü kilom çok fazla 104 kilo.
sadece yürüyüş yapabiliyorum. Bundan fazla yersem kilom gitmeyecek. 1400 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.
hayırlı cumalar
Kız ne cussem var benimNebilim cüssenden korktularsa
Ask olsun beklemiyor muydun hee beklemiyor muydunVayyy eksiyle gelmis tebrikler özooo
Tebrik ediyorum canımCuma 59,7
Bugün 59,3
Fark 400 E Elif_Eylul D damlalar ben bir hafta dinlenmek istiyorum canım
Eki Görüntüle 3174264
Patlıcanı köz salata ya da hünkar beğendi de severimMuhteşem oluyorabartısız
Patlıcanı közle yumurtayla 1 kaşık unu çırp közlediğin patlıcanı boylamasına 3 e böl harca bulayıp kızart bu 1. Si
2.si de közlenmiş patlıcanı iyice ez tavaya az yağ koy pul biber at biberini biraz bol at biber yakmadan kavur ezdiğin patlıcanı koy birazda patlıcanı kavur üzerine yumurta kır ben 2.yi yaptım ama favorim 1.si
Teşekkür ederim canımTebrik ediyorum canım
GünaydınGünaydın bebişler
Peki çoğu zaman uyguluyormusun bunlari3 günlük detoks listem
Eki Görüntüle 3174273
Eki Görüntüle 3174276
bu da normal diyet listem altta adım yazıyordu sildim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?