- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #150.881
GünaydınGünaydınn kızlarr, bugün hastane işlerm vardı tartıyı atıp kaçtım. Hayırlı cumalar herkese
İnşallah canımEminim kırılacak tartıda azalmıyorsa bile vücut inceliyordur takılma
Ooooo
Közü seviyorsan bence onlarıda seversinPatlıcanı köz salata ya da hünkar beğendi de severim
Günaydın
Teşekkürler canım kaptık mı bakalım 1. Liği
Ay bu sıralar geç kalkıyoruz hemen aticam tartimi. Eşim dün diyeti bozdu buzlukta dondurma var yiyelim diyor ben de olmaz yarın tartı günü diyorum. Ya tartı ayarlanır ben şöyle azıcık koltuğunun altına girerim istediğin kiloyu ayarlarız diyordedim kendimi mi kandiricam olmaaz. Tuttum kendimi aferin bana
Tamam canim
Yaparsın ne varki 8 binde 8 bini görünce 10 bine tamamalamk istiycen bak görürsünTotisi zor kaldırıyorum da ondan biraz
Vay sahtekar vaaaaaayAy bu sıralar geç kalkıyoruz hemen aticam tartimi. Eşim dün diyeti bozdu buzlukta dondurma var yiyelim diyor ben de olmaz yarın tartı günü diyorum. Ya tartı ayarlanır ben şöyle azıcık koltuğunun altına girerim istediğin kiloyu ayarlarız diyordedim kendimi mi kandiricam olmaaz. Tuttum kendimi aferin bana
Adım yarışması mı yapıyoruz kilo mu
Günaydın canım güzel eksi tebriklerE Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Gecen cuna 67.7
bu cuma 66.8
Fark 900 gram
Ay bu hafta cok korkmustum uykusuzluk susuzluk etkilicek diye ama olmadi cok sukur
bravoo canımm güzel eksi
sağol canım bitti şükür döndüm ofiseHayırlı cumalar canım Allah işini rast getirsin
sağol canımm, bitirdim döndüm. Ben bu hafta yarışmalara katılamayacağım, gördüğün gibi eksiler artık az az oluyor. Karşımdaki insana da haksızlık yapmak istememGünaydın canım Islerinde kolaylık diliyorum
Günaydın hayırlı cumalar canım
Adım 8bin herkes yapicakAdım yarışması mı yapıyoruz kilo mu
Günaydın canımGünaydın kızlarhayırlı cumalar hayırlı sabahlar
İnşallah azmin geri gelir bu ara çok ihtiyacım varYaparsın ne varki 8 binde 8 bini görünce 10 bine tamamalamk istiycen bak görürsün
Vay sahtekar vaaaaaay
O zaman yaz beni de be kaptan olduğu kadarıyla artıkAdım 8bin herkes yapicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?