- 9 Ağustos 2016
- 7.630
- 24.506
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.221
evet evet 3 ay kullandım, normalde b12 d vit magnezyum vs vs de vardı yokmaya91 kan değeriniz normal bende diyetisyene gitmeden önce geçen hafta kan verdim değerim 4 çıktı d vitaminimde çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ikisine de
hahaha depolarım boşalmıştı ilaç kullandım canımTebrikler hamilesinizşaka şaka anlamıyorum. Hayırdır neden hemogram testi istediler bi sıkıntın yoktur inşallah bacum
di mi ya korktum bakmadılar mı acaba, çıkar inş bi daha uğraşamam yaaEksik canım sadece demir değerinin sonucu var burda diğer testlerinin de cıkması gerekirdi aslında bu saate kadar
evet yükselmiş çok şükürÇıkar canım akşam tekrar bak normal çıkmış bu sonucun
3 ay hap kullanınca böyle oldu . İnş diğerleride çıkar ya, uğraşmak istemiyorum. Dediğin gibi enabıza bakayım biHomogram görünmüyor. Aslında onaylanmış ama bilemedim. E nabizdan bak bı de hastanenin internet sitesinde falan sonuç sayfası olabilir ordan bı bak. Ferritinin çok iyi ne yedin içtin kız ben kansizliktan dokuluyom.
Pazar günü kayinimin nişanı var biraz yoğun geçiyor abla ama bu sabah harika eksi gördümTeşekkür ederiz örtmenim yogunluktan yorum yaptığınız icin
Canım bebiş istiyorsan eğer sağlıkla gelsin inşallahevet evet 3 ay kullandım, normalde b12 d vit magnezyum vs vs de vardı yok
hahaha depolarım boşalmıştı ilaç kullandım canım
di mi ya korktum bakmadılar mı acaba, çıkar inş bi daha uğraşamam yaa
evet yükselmiş çok şükür
3 ay hap kullanınca böyle oldu . İnş diğerleride çıkar ya, uğraşmak istemiyorum. Dediğin gibi enabıza bakayım bi
Heee sen biseyler dedin cevap vericektimPazar günü kayinimin nişanı var biraz yoğun geçiyor abla ama bu sabah harika eksi gördüm
Yine de üzgünüm kaç gündür gelemiyorum hiç beni etiket yapmıyorsun geçen de yazdım cevap veremedin
Ay yok estağfurullah burası baya kalabalık oldu maşallah o yüzden gayet normalHeee sen biseyler dedin cevap vericektim
Vermedim dime aman kafama edem kusura bakma ben bende degilim meçhullerdeyim
Yok canım sağolasın, şu an düşünmüyoruz. Daha 7 ay olcak evleneli biraz tadını çıkaralım. Maddi açıdan da rahatlayalım, inşallah o zaman gelsinCanım bebiş istiyorsan eğer sağlıkla gelsin inşallah
adım yarışması değil de günlük 8 bin adım şartı geldi
Rabbim gönlünüze göre versin kuzumYok canım sağolasın, şu an düşünmüyoruz. Daha 7 ay olcak evleneli biraz tadını çıkaralım. Maddi açıdan da rahatlayalım, inşallah o zaman gelsinDoktor tedbir amaçlı test yaptı da bakalım sürpriz olmazsa
Ha tamam yarışma varsa katılayim dedimadım yarışması değil de günlük 8 bin adım şartı geldi
25kisi var sanırım artıyordaAy yok estağfurullah burası baya kalabalık oldu maşallah o yüzden gayet normalben bile okurken kafam karışıyor baya
Bu arada diyetisyen liste mi verdi
Alan darsa daha cok adim at
Kilolari eslestircem takim olarakHa tamam yarışma varsa katılayim dedim
45 ken kemiklerim sayiliyordu160 benden 3 cm uzunsun 1.57 ve 45 çok sağlıksız yinede sen bilirsin tabi . Ama sağlıklı kilon kesinlikle 45 değilmiş . Maksat zayıf olmak değil diyette sağlıklı olmakben belki boyun 1.40 1.45 tir sanmıştım 45 kilo diyince
Ana sütü iyidir emdir bence1 yaşında diye artık öyle dedi
Benim 3 bin bile etmiyor 45 dkda başkaaaaaaanKilolari eslestircem takim olarak
Ama 8bin adim şartı var
40dk tempolu 3bin nasil etmez yaBenim 3 bin bile etmiyor 45 dkda başkaaaaaaan
Sayacimda yok
Sen bnce çok yürücem diyip dışarı çıkma soğuk yutup bebeğe gaz olur bak evdeki aktiviten bile yeter zaten diyet yapıyorsunM MissHayaLet
Kuzum ben hergün yürüyorum ya bazen 40 bazen 30
Sabit 45 dkya çıkarımmi yorulmuyorum düşük tempoda yürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?