Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
maya91 kan değeriniz normal bende diyetisyene gitmeden önce geçen hafta kan verdim değerim 4 çıktı d vitaminimde çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ikisine de
evet evet 3 ay kullandım, normalde b12 d vit magnezyum vs vs de vardı yok
Tebrikler hamilesiniz şaka şaka anlamıyorum. Hayırdır neden hemogram testi istediler bi sıkıntın yoktur inşallah bacum
hahaha depolarım boşalmıştı ilaç kullandım canım
Eksik canım sadece demir değerinin sonucu var burda diğer testlerinin de cıkması gerekirdi aslında bu saate kadar
di mi ya korktum bakmadılar mı acaba, çıkar inş bi daha uğraşamam yaa
Çıkar canım akşam tekrar bak normal çıkmış bu sonucun
evet yükselmiş çok şükür
3 ay hap kullanınca böyle oldu . İnş diğerleride çıkar ya, uğraşmak istemiyorum. Dediğin gibi enabıza bakayım bi

Teşekkür ederiz örtmenim yogunluktan yorum yaptığınız icin
Pazar günü kayinimin nişanı var biraz yoğun geçiyor abla ama bu sabah harika eksi gördüm
Yine de üzgünüm kaç gündür gelemiyorum hiç beni etiket yapmıyorsun geçen de yazdım cevap veremedin

Canım bebiş istiyorsan eğer sağlıkla gelsin inşallah

Pazar günü kayinimin nişanı var biraz yoğun geçiyor abla ama bu sabah harika eksi gördüm
Yine de üzgünüm kaç gündür gelemiyorum hiç beni etiket yapmıyorsun geçen de yazdım cevap veremedin
Heee sen biseyler dedin cevap vericektim
Vermedim dime aman kafama edem kusura bakma ben bende degilim meçhullerdeyim

Heee sen biseyler dedin cevap vericektim
Vermedim dime aman kafama edem kusura bakma ben bende degilim meçhullerdeyim
Ay yok estağfurullah burası baya kalabalık oldu maşallah o yüzden gayet normal ben bile okurken kafam karışıyor baya
Bu arada diyetisyen liste mi verdi

Canım bebiş istiyorsan eğer sağlıkla gelsin inşallah
Yok canım sağolasın, şu an düşünmüyoruz. Daha 7 ay olcak evleneli biraz tadını çıkaralım. Maddi açıdan da rahatlayalım, inşallah o zaman gelsin Doktor tedbir amaçlı test yaptı da bakalım sürpriz olmazsa

Rabbim gönlünüze göre versin kuzum sürpriz yumurta harika

Ay yok estağfurullah burası baya kalabalık oldu maşallah o yüzden gayet normal ben bile okurken kafam karışıyor baya
Bu arada diyetisyen liste mi verdi
25kisi var sanırım artıyorda
Neler verdi at bakam

45 ken kemiklerim sayiliyordu
Tek iyi yönü haftada 3 döner Çiğ köfte pastada yesem karnım şiş gözükmüyordu

50 hedefim ama şimdilik 52 olacağım emzirmeden sonra 50 ye düşerim 2 sene sonra

M MissHayaLet
Kuzum ben hergün yürüyorum ya bazen 40 bazen 30
Sabit 45 dkya çıkarımmi yorulmuyorum düşük tempoda yürüyorum
Sen bnce çok yürücem diyip dışarı çıkma soğuk yutup bebeğe gaz olur bak evdeki aktiviten bile yeter zaten diyet yapıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…