Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
40dk tempolu 3bin nasil etmez ya
Edermi hiç caf caflı saatim olmadi adım sayarmi adım matikmi ondan işte ben kendi çapımda dönüp duruyorum yürüyüş alanı var
Herkes beni yürürken geçiyor birde düşük hızda koşanlar var onlar bile geçiyor.
Ama ben 40 dkyi yürüyorum yinede.
Terde var yani işe yarıyor sanırım

Hızli tempolu 30dk yürüyüş 3400 3500 adim

Sen bnce çok yürücem diyip dışarı çıkma soğuk yutup bebeğe gaz olur bak evdeki aktiviten bile yeter zaten diyet yapıyorsun
Çikolatam evde inanki değişik kısır döngü var.
Canımı sabah dışarı atıyorum öyle iyi geliyorki yoksa o gün hiç bitmez alt değiştir emdir gazı geliyor tekrar emmek istiyor sonra boş meme çekmek istiyor uykuya dalmak için birde cart etti halıya kaka halıyı sildim yıkadım 4 defa üst değiştirdim sırtına kadar yapıyor yarı altını yıkıyorum çok yapınca
Yani o yürüyüş benim için altın değerinde deşarj ediyor beni onuda yapmasam tam kafayı yerim sanırım

Yeşillik yıkamak bile lüks oldu

25kisi var sanırım artıyorda
Neler verdi at bakam
Evet Maşallah şöyle bir şey verdi şimdilik ctesi tartı günü olacak haftaya yani.bakalim zaten şekersiz diyet yapıyorum o da tam öyle bir şey verdi şimdilik uzun süre ödül yok dedi

Eklentiler

• IMG_20221209_160415.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 27
Aramıza hoşgeldin canım

Hızli tempolu 30dk yürüyüş 3400 3500 adim
Başkanım ben o tempoyu çözemedim yada herkesin adım atmasimi farklı bilmiyorum cidden yan kulvarimda yürüyen bir kişiyi gözlemledim aynı adım atıyoruz ama o beni geçiyor
Ellerimide sallıyorum yani ful konsantre yani

Hoşgeldin

Evet Maşallah şöyle bir şey verdi şimdilik ctesi tartı günü olacak haftaya yani.bakalim zaten şekersiz diyet yapıyorum o da tam öyle bir şey verdi şimdilik uzun süre ödül yok dedi
3öğün var dime iyi olmuş sana diye diye aç gezme veremezsin
Dinlemiyonuz

M MissHayaLet
Kuzum ben hergün yürüyorum ya bazen 40 bazen 30
Sabit 45 dkya çıkarımmi yorulmuyorum düşük tempoda yürüyorum
Sen bilirsin canım nasıl istersen seninkileri spor olarak yazıyorum istersen adım olarak gireyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…