- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.361
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah ceviz peynir zeytin turp
Akşam karnabahar fırında
Bir kase mercimek çorbası
Bir dilim fırın makarna
E Elif_Eylul
Yarış varmı bu hafta varsa bende varım bozmayı düşünmüyorum ama verebilir miyim bilmem arkadaşların gunahinada girmek istemiyorum
Çokzel aradığım performansYe ye bende gömdüm cig köfteyi gece de baklava yicem
Kaptan baksana yirtiyorum biyerlerimi yeminle yemedim bu hafta gene kaçamak yapmadım yani ama olmadı üç kaşık makarna damı yemicez ekmek namına bişey yemiyorum zatenK Klassklasik devammi yazayimmi eşlesmeye
Yimesin mi aç mı kalsınFırın makarna ve nohut ile mi katilcan
He yaKıskanç
O performans bende her zaman mevcutÇokzel aradığım performans
Aşağıdaki banyosunu yaptırmıştı sesten gına gelmişti Sıra bende poncik ayak seslerime merhaba diyecekevet evet ev kalabalık olunca odaya gidip durduğum yerde yürüyordumbu evde şimdi yürür dururum, belki sabit yürürüm
he sen de durdugun yerde yürü
Yiceksin neden yemiyosun yanlışi baska yerde yapiyosunuz siz bunu kaç kere söyledim M M_atruska kac sefer dedim kilona göre yemiyosun diyetisyen 3ogun ve ara vermisKaptan baksana yirtiyorum biyerlerimi yeminle yemedim bu hafta gene kaçamak yapmadım yani ama olmadı üç kaşık makarna damı yemicez ekmek namına bişey yemiyorum zatenyani kendime sinirleniyorum cokk
Yesin yesin hemde Perşembe günü yesinYimesin mi aç mı kalsın
Ekmek yemiyorum ki hiç napicam peki ne yiyim bende şaşırdım yaFırın makarna ve nohut ile mi katilcan
Bnde cips yicemO performans bende her zaman mevcutbelki film açar mısır patlatirim ya da cips gömerim
He yemedin son gün nohut ve makarnaKaptan baksana yirtiyorum biyerlerimi yeminle yemedim bu hafta gene kaçamak yapmadım yani ama olmadı üç kaşık makarna damı yemicez ekmek namına bişey yemiyorum zatenyani kendime sinirleniyorum cokk
1avuç kadar hamsi,3kasik kadar salata,2yemek kasigi etli patates,2kasik bulgur iste yedigimNiye cnm sende ye
Ekmek yerine alternatif vermedimiEkmek yemiyorum ki hiç napicam peki ne yiyim bende şaşırdım ya
Perşembe nohut kuru fasulye mercimek makarna pilav yeme yerine sebze ye salata ye et ye tavuk ye köfte yeEkmek yemiyorum ki hiç napicam peki ne yiyim bende şaşırdım ya
Ben bunu hep diyorum dicemde yanlış yapiyosunOruçluyken ara yapamıyorum ki ara yapicam da az yediğim icinmi veremiyorum diyosun sen
Diyetisyene gitmedimki hiçEkmek yerine alternatif vermedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?