Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım
Verirsin veremezsin bu haftada artılar ve sabitler var yapıcak bisey yok

K Klassklasik devammi yazayimmi eşlesmeye
Kaptan baksana yirtiyorum biyerlerimi yeminle yemedim bu hafta gene kaçamak yapmadım yani ama olmadı üç kaşık makarna damı yemicez ekmek namına bişey yemiyorum zaten yani kendime sinirleniyorum cokk

evet evet ev kalabalık olunca odaya gidip durduğum yerde yürüyordum bu evde şimdi yürür dururum, belki sabit yürürüm

he sen de durdugun yerde yürü
Aşağıdaki banyosunu yaptırmıştı sesten gına gelmişti Sıra bende poncik ayak seslerime merhaba diyecek

Kaptan baksana yirtiyorum biyerlerimi yeminle yemedim bu hafta gene kaçamak yapmadım yani ama olmadı üç kaşık makarna damı yemicez ekmek namına bişey yemiyorum zaten yani kendime sinirleniyorum cokk
Yiceksin neden yemiyosun yanlışi baska yerde yapiyosunuz siz bunu kaç kere söyledim M M_atruska kac sefer dedim kilona göre yemiyosun diyetisyen 3ogun ve ara vermis

O performans bende her zaman mevcut belki film açar mısır patlatirim ya da cips gömerim
Bnde cips yicem kocam gelsin bişiler getirir yirim
Bugün yicem sabaha kadar mide fesatı geçirecem

He yemedin son gün nohut ve makarna

Yiceksin neden yemiyosun yanlışi baska yerde yapiyosunuz siz bunu kaç kere söyledim M M_atruska kac sefer dedim kilona göre yemiyosun diyetisyen 3ogun ve ara vermis
Oruçluyken ara yapamıyorum ki ara yapicam da az yediğim icinmi veremiyorum diyosun sen

Ekmek yemiyorum ki hiç napicam peki ne yiyim bende şaşırdım ya
Perşembe nohut kuru fasulye mercimek makarna pilav yeme yerine sebze ye salata ye et ye tavuk ye köfte ye

Oruçluyken ara yapamıyorum ki ara yapicam da az yediğim icinmi veremiyorum diyosun sen
Ben bunu hep diyorum dicemde yanlış yapiyosun
Orucluyken bende ara yapmiyorum ama aksam 9 gibi meyve yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…