- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.401
D vit 55 olmuşYavrum 3 ay kullanma ile böyle olduysan yine durumun iyiymiş senin. Senin 80 küsür olan değerin benim 3'tübayağı bir kullandım benimki de 30 falan oldu çok şükür idare ediyoruz
Geçen haftada 500 gram vermiştim bu hafta 300 gram almışım ben bir geri bir ileriBende bir hafta 1 kg 800 gram veriyorum diğer hafta duruyorum bir acayip metabolizmam var
Kızım bezler kaç para ona para mı yetişirMatruşum bebek alt değiştirme dahilmi eğil kalk eğil kalk sguat yapıyorum abartısız 14 bez buldu bugün
Afiyet olsun canımMenü 09.12.
Sabah : 1dilim ekmek üzeine 1 çay kaşığı bal
Öğle: 1yumurtadan omlet, 1d ekmek, 1sb süt, 1muz
Akşam : 1kase çorba, 1 kase yoğurt, 1 d.ekmek,
Su: 2lt
3791 adım şimdilik
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
Sen bilirsin canımE Elif_Eylul sen beni yarışmaya katma ben kendi kendime vermeye çalışayım kimsenin hakkı geçmesin
Var canim simdi ayarlicam kilolari yazdim
Ya inşallah daha düşük çıkmazsınBende online diyetten yüz yüzeye geçeceğim bebeğin 40 ı çıkana kadar onlinedım
Gidip yağ kas oranima baktirim
Birde gerçekten boyum 1.60mı merak ediyorum
Valla ben de üst üste düşünüyorum. Bu iki yaşına gelsin ikinciyi planlicam. Çektiklerimi unutursam sonra çok zor gelir.Üst üste bebemi kafayi yemis
Valla benim boyuma göre az diyebilirsiniz ama 63 kiloyken beni bir gorseydiniz taş gibiydim. Ah gidi günler. Şimdi ne olursa olsun bir göbek var eski gibi olmam imkansız ama demek istediğim mesela benim kemiklerim çok ince bana çok zayıf olmak iyi oluyor. Basenlerim geniş onlar da çok ufalmiyo kiloma göre. Veyq yüzüm yuvarlak cokmuyor. Ama bir taraftan da 65 kiloyken duba gibi oluyorum ful yağAferin sağlıksız kiloları istemeyelimAynen öyle emzirirken şuanki kilon sabit bile kalsa yeter
Valla kendine güveniyosan tabikiValla ben de üst üste düşünüyorum. Bu iki yaşına gelsin ikinciyi planlicam. Çektiklerimi unutursam sonra çok zor gelir.
Dambıllar ve hımbıllarTakım isimi söyleyin 2tane burda olanlar
Kekler böreklere karşı
Valla çocuklar atlatti cok sukur. Bugun bende daha iyiyim.S Sekerpareeee siz nasıl oldunuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?