Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir hafta 1 kg 800 gram veriyorum diğer hafta duruyorum bir acayip metabolizmam var
Geçen haftada 500 gram vermiştim bu hafta 300 gram almışım ben bir geri bir ileri benimki daha acayip

Bende online diyetten yüz yüzeye geçeceğim bebeğin 40 ı çıkana kadar onlinedım
Gidip yağ kas oranima baktirim
Birde gerçekten boyum 1.60mı merak ediyorum
Ya inşallah daha düşük çıkmazsın Ben lisede 1.68 olduğumu çok iyi hatırlıyorum. Birkaç defa ölçüldüm yani. Sonra kemik erimesinden ve omurga eğriliğinden kısalmışım. 165 civarında kalmışım şaka gibi bu yaşta ufaldim. D vitamini muhakkak kullanın hanimlar elinizden düşürmeyin herkese içirin.

Aferin sağlıksız kiloları istemeyelim Aynen öyle emzirirken şuanki kilon sabit bile kalsa yeter
Valla benim boyuma göre az diyebilirsiniz ama 63 kiloyken beni bir gorseydiniz taş gibiydim. Ah gidi günler. Şimdi ne olursa olsun bir göbek var eski gibi olmam imkansız ama demek istediğim mesela benim kemiklerim çok ince bana çok zayıf olmak iyi oluyor. Basenlerim geniş onlar da çok ufalmiyo kiloma göre. Veyq yüzüm yuvarlak cokmuyor. Ama bir taraftan da 65 kiloyken duba gibi oluyorum ful yağ

Valla ben de üst üste düşünüyorum. Bu iki yaşına gelsin ikinciyi planlicam. Çektiklerimi unutursam sonra çok zor gelir.
Valla kendine güveniyosan tabiki
Benim büyük kızla oglanin arası 5yaş hiç zorlanmadim,ama oğlanla kücük kızın arası 13yaş

E Elif_Eylul
Sabah 4 sigara boregi, az yumurta 3 zeytin
Ogle mantarli tavuk sote yogurt ve 1 kornison
Aksam patates bezelye ve tavuktan türlü yapmistim. 1 tabak ondan. 1 dilim ekmek ve salata
1 havuc dilim baklava
1.5 litre su

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…