- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #151.381
Bende bendeBnde cips yicemkocam gelsin bişiler getirir yirim
Bugün yicem sabaha kadar mide fesatı geçirecem
Sende o zaman 25 gram her öğünde 1 dilim tüket hassas terazin varmıDiyetisyene gitmedimki hiç
Yiyom kız bugün patlayana kadar yicemSende ye canım ne kiskaniyon
Ekmek ye ozaman 2+2+2 6 dilimEkmek yemiyorum ki hiç napicam peki ne yiyim bende şaşırdım ya
Alternatifi erimek galeta bulgur gibi şeyler veriyorlarDiyetisyene gitmedimki hiç
Hee tamaam öyle dene bir dezaten gecede dürüm yemeyi düşüyorum
Artık yiyerek kilo vermeye karar verdim
Oh oh sabahlar olmasınYiyom kız bugün patlayana kadar yicem
Ben yatmadan en az 4 saat önce yemeyi kesmem lazım çünkü karaciğerim problemli ayın 14 ünde gene gastroentolojiye randevum var böbrek üstü bezlerimde de problem var bu yüzdende karaciğerini yormaman lazım dedi doktor 11 de yattığımi düşünürsek tam 4 saat oluyo ne bilim şaştım kaldimBen bunu hep diyorum dicemde yanlış yapiyosun
Orucluyken bende ara yapmiyorum ama aksam 9 gibi meyve yiyorum
Cumaya kadar aç gezecezBende bendecumaya kadar tirmalariz sonra boşver
Gecmiş olsun canımBen yatmadan en az 4 saat önce yemeyi kesmem lazım çünkü karaciğerim problemli ayın 14 ünde gene gastroentolojiye randevum var böbrek üstü bezlerimde de problem var bu yüzdende karaciğerini yormaman lazım dedi doktor 11 de yattığımi düşünürsek tam 4 saat oluyo ne bilim şaştım kaldim
Evet evet. Ya evet ek gıdayı arttırdıkça bir miktar emmeyi azaltıyor ama 10 değil 8 kere emince rahatlatirsaEvrt öyle dedi ek gıdaya ağırlık ver dedi
Bnmki de öyle geliyor üstümü açıp memeyi çıkarıyor emiyor
Zor olacak bizim için
Gece hele saat başı
Var terazim de ekmek yerine üç 4 kaşık pilav yada makarna yiyeyim dedimSende o zaman 25 gram her öğünde 1 dilim tüket hassas terazin varmı
Ye kız ye gitsin pazartesi eksi çıkmazsamVar terazim de ekmek yerine üç 4 kaşık pilav yada makarna yiyeyim dedim
Amin canım çok teşekkür ederimGecmiş olsun canımRabb'im şifa eylesin inşaallah
Yavrum 3 ay kullanma ile böyle olduysan yine durumun iyiymiş senin. Senin 80 küsür olan değerin benim 3'tüevet evet 3 ay kullandım, normalde b12 d vit magnezyum vs vs de vardı yok
hahaha depolarım boşalmıştı ilaç kullandım canım
di mi ya korktum bakmadılar mı acaba, çıkar inş bi daha uğraşamam yaa
evet yükselmiş çok şükür
3 ay hap kullanınca böyle oldu . İnş diğerleride çıkar ya, uğraşmak istemiyorum. Dediğin gibi enabıza bakayım bi
Ye kız ye gitsin pazartesi eksi çıkmazsam
Tavuklu pilav yiyeceğim
Bende bir hafta 1 kg 800 gram veriyorum diğer hafta duruyorum bir acayip metabolizmam varNormalde yerdim hiç takilmazdimda bu ara acayip takılmış durumdayım kilolarıma
Ben bu hafta dinlenmek istiyorum yarışmaya girmeyeceğimKatilmak istemeyen kimlerdi yaa 3kisi falandi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?