- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.841
Allah kolaylık versin canimYa eşim nöbette nöbetler tam 24 saat. Üstüne çocuk çok huysuz bütün gün onunla cebelleştim. Üstüne yarın sabah sınav var ve en çok çalışmam gereken günde hiçbir şeye bakamadım.
Kız toparlansin sende dinlenmiş olursun hemen toparlarsin inşallahKız şükür toparlanıyor gibi ben aynı beya
Uyumadı akşam üstü uyudu çünküUyucaklar inşAllah
AbowwwwBiri geçmişi ozetleye bilir mi 57 sayfa var
İnşallah canım sağolasınKız toparlansin sende dinlenmiş olursun hemen toparlarsin inşallah
İnşallah canım sağolasınKız toparlansin sende dinlenmiş olursun hemen toparlarsin inşallah
Benim ki de çok geç yatıyor yaUyumadı akşam üstü uyudu çünkü
Ele deme ben bu aralar fena sardım kızımın yüzünden hep bime gelmiş ordan almıştı bi ara o zaman hoşuma gitti sonra devam kee olduEvet ya sorma hurma alırım o paraya
O da pek azmış yaaaYememek daha iyi ama hafta da 1 gün 3 kaşık yenilebilir diyordu
Hastası oldum dedeeeeHe valla en azından lezzetli ve şekerli
He yemin okumadım bu defa çünkü okuyayım derken herkes gidiyorAbowwww
Bakim Bnde indirimli bulursam denerimEle deme ben bu aralar fena sardım kızımın yüzünden hep bime gelmiş ordan almıştı bi ara o zaman hoşuma gitti sonra devam kee oldu
O da pek azmış yaaa
Hastası oldum dedeeee
İyi yaptın bol vakitte canın sıkıldığında okuHe yemin okumadım bu defa çünkü okuyayım derken herkes gidiyor
He valla azEle deme ben bu aralar fena sardım kızımın yüzünden hep bime gelmiş ordan almıştı bi ara o zaman hoşuma gitti sonra devam kee oldu
O da pek azmış yaaa
Hastası oldum dedeeee
Kız yarın nişan var ne ara okuyacağımİyi yaptın bol vakitte canın sıkıldığında oku
Bende bi daha araştırayım bariGidip bende bi şekersizi araştırayım
Ya bugün uyumucakti ama bu sefer de 6 gibi uyuyor bende 3te uyuttum dedim bir saat uyusunBenim ki de çok geç yatıyor yaçünkü akşam üstü genelde uyuyor
TeşekkürlerUykun yoook uykun yoooooook
Rahatlıkla geçirirsin inşallah canım
Kıdemli olcen deseneKız yarın nişan var ne ara okuyacağımbu hafta çok yogundum yarını atlatsak tamam.
Elti olacam
Ever boşver sen geleceğe bakHe yemin okumadım bu defa çünkü okuyayım derken herkes gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?