- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.861
Allah zihin açıklığı versin canımTeşekkürler
AtamBakim Bnde indirimli bulursam denerim
Seninkinin linki at bakim
Bn bitter sürülebilen çiko almıştım o da güzeldi
Hayırlı olsunduKız yarın nişan var ne ara okuyacağımbu hafta çok yogundum yarını atlatsak tamam.
Elti olacam
Baktım zor gibi hemde değil gibiBende bi daha araştırayım bari
Baktım zor gibi hemde değil gibiBende bi daha araştırayım bari
Oo hayırll olsunKız yarın nişan var ne ara okuyacağımbu hafta çok yogundum yarını atlatsak tamam.
Elti olacam
Hayırlı olsun canımKız yarın nişan var ne ara okuyacağımbu hafta çok yogundum yarını atlatsak tamam.
Elti olacam
Kız benim ki 2 gibi uyuyor hep 4 gibi de ancak uyanıyor eee haliyle gece geç yatıyorYa bugün uyumucakti ama bu sefer de 6 gibi uyuyor bende 3te uyuttum dedim bir saat uyusun
He sorma bence benimki daha gelmeden benden kıdemliKıdemli olcen desene
AynenEver boşver sen geleceğe bak
Baktım zor gibi hemde değil gibi
Heee anladımBaktım zor gibi hemde değil gibi
Eski gelin Yeni gelinRütbe atlayacak
Gece zor uyuyorlar ya valla iki gündür geçe kalıyor haftaici kötü oluyor hafta sonu oldu mu sorun yok.Kız benim ki 2 gibi uyuyor hep 4 gibi de ancak uyanıyor eee haliyle gece geç yatıyorkısır döngü yani.o saatte uyumasi işime yariyor yemeği vs yapıp az dinleniyorum ama gece kötü
He sorma bence benimki daha gelmeden benden kıdemli
Aynen
Çoklu protein barlarından aldım en son ben yaEvet ya pahalı başka markanınkini bulamadım züber vardı 315 gr 50 tl
Ya pratik oluyor ofiste spora gitmeden ağzıma atıyorum hemen tok tutuyor. Yoksa enerjim aşırı düşüyorBende sevmiyorum üstelik çok pahalı ya
Korkutma beni kız ablaAtam
Hayırlı olsundu
Sağol canımOo hayırll olsun
Sağol canımHayırlı olsun canım
Nasıl eltili olmak kızEski gelin Yeni gelinya da büyük gelin küçük gelin ben küçük gelinim benden sonra yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?