- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.881
Evet ya bilsem kocam rahat bırakacak yaparım da rahat vermez ki sürekli suikast yapar oEe haklısın pişi yiyemiyecen 21 gün
Gülme kız
Evet ya bilsem kocam rahat bırakacak yaparım da rahat vermez ki sürekli suikast yapar o
Aklımdan geçti butun bir hafta zatenEe haklısın pişi yiyemiyecen 21 gün
Bn bunu bakam bizim toplu alışveriş yaptığımız marketeB BitterCikilataZüber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 1 ADET ) - Fiyatı, Yorumları
Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 1 ADET ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizde sorun yok ya çok şükür bende 10 sene olacak eltiliyimKorkutma beni kız abla
Sağol canım
Sağol canım
Nasıl eltili olmak kızben 10 senedir tek gelindim
Bnm eltim yokKorkutma beni kız abla
Sağol canım
Sağol canım
Yap yarınAma yapmadim
Valla bilemiyorum ben bi artısını göremedim biz 3 eltiyiz en küçükleri benim neyse gerisini anlatmayımKorkutma beni kız abla
Sağol canım
Sağol canım
Ay ben fıstık ezmesi yiyemiyorumB BitterCikilataZüber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 1 ADET ) - Fiyatı, Yorumları
Züber Original Fıstık Ezmesi 315 gr ( 1 ADET ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O da mı fıstık ezmesi. Ben fındık ezmesi aşığıyımBakim Bnde indirimli bulursam denerim
Seninkinin linki at bakim
Bn bitter sürülebilen çiko almıştım o da güzeldi
Sen ilk ve tek gelinmisinBnm eltim yok
Öyle valla haftaici okul nasıl bitiyor bilmiyorum çünkü uykumu alamıyorum.Gece zor uyuyorlar ya valla iki gündür geçe kalıyor haftaici kötü oluyor hafta sonu oldu mu sorun yok.
Kız sen elitsin zaten tam senlikYa pratik oluyor ofiste spora gitmeden ağzıma atıyorum hemen tok tutuyor. Yoksa enerjim aşırı düşüyor
Aynen biz de öyleyiz arada bi mesafe var her zaman, çok mıçmıç olmıcaksınBizde sorun yok ya çok şükür bende 10 sene olacak eltiliyimiyi canım arada saygı oldu mu sorun olmuyor.
Valla bilemiyorum ben bi artısını göremedim biz 3 eltiyiz en küçükleri benim neyse gerisini anlatmayım
Cuma yapaydın keşkeAma yapmadim
Ben öyle oluyorum saat 22 olunca pilim bitiyor yorgun oluyorum siz bir deneyin bakalım şekersiz de yorgunluk gidiyormuş diyorlar doğru mu söylersinizÖyle valla haftaici okul nasıl bitiyor bilmiyorum çünkü uykumu alamıyorum.
Kız sen elitsin zaten tam senlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?