- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #152.901
Evet bende de degisik oluyorCuma yapaydın keşkeolsun arada ye eksi geliyon sonra
Yaa alerjim mi var içindeki bişeye acabaAy ben fıstık ezmesi yiyemiyorumyiyince hemen hapşırmaya başlıyorum
O da mı fıstık ezmesi. Ben fındık ezmesi aşığıyım
Gidiyor Merak etme 6-7 ay oldu burdayım 10 kg verdim zor olsada gittiBunca çaba emek veriyoruz acaba gidecek mi bu kilolar
Aciktikca psikolojim bozuluyorsanki ölene kadar diyet yapacam gibi hissediyorum
Yok canim verince bir müddet hep aynı kilo da kaldım ben tabi abartılı yiyince sürekli alıyorsun önemli olan dengelemek.Bunca çaba emek veriyoruz acaba gidecek mi bu kilolar
İvitSen ilk ve tek gelinmisin
Benim eltim nasıl olur bilmiyorum ama kayinim kendisi cinsBizde sorun yok ya çok şükür bende 10 sene olacak eltiliyimiyi canım arada saygı oldu mu sorun olmuyor.
He bilim seniBnm eltim yok
İçime su serptinValla bilemiyorum ben bi artısını göremedim biz 3 eltiyiz en küçükleri benim neyse gerisini anlatmayım
Vallahi ben daha enerjiyim kaptanım doğru diyorlar bence.karbondihrat çok tüketince hep uyku modundayimBen öyle oluyorum saat 22 olunca pilim bitiyor yorgun oluyorum siz bir deneyin bakalım şekersiz de yorgunluk gidiyormuş diyorlar doğru mu söylersiniz
Evet o markayı duydum içerik iyiymiş. Bi dönem görmüştüm ama almadım. A101 de var ballı fındık ezmesi. İçeriği temiz onunda.Yaa alerjim mi var içindeki bişeye acaba
Yok sadece bitter çiko Torku banada
Aşkında Abdurrahman tatlıcıbın tadıbu temiz içerikmişte nasip olmadı almak
Bn Nutella sevmiyorum
Fınduk ezmesinin içinde şeker oranı çok olabilir
İyi gecelerİyi geceler
İyi gecelerİyi geceler
Gidicek yeterki pes etme bende 80 le başladım şimdi 72 ye düştüm sende vereceksin üzülme zaman alıyor malesef ama biz bu kiloları 3 5 ayda almadıkki hemen de verelim öyle düşün pes etmeBunca çaba emek veriyoruz acaba gidecek mi bu kilolar
Ayyyy bittoo tadıbuyu yiyince müptelası olcan o kadar diyim şahane yok böyle bişiiiYaa alerjim mi var içindeki bişeye acaba
Yok sadece bitter çiko Torku banada
Aşkında Abdurrahman tatlıcıbın tadıbu temiz içerikmişte nasip olmadı almak
Bn Nutella sevmiyorum
Fınduk ezmesinin içinde şeker oranı çok olabilir
Tamam bir hafta olunca haber etBenim eltim nasıl olur bilmiyorum ama kayinim kendisi cinsyoksa kızı tanımam etmem.
He bilim seni
İçime su serptin
Vallahi ben daha enerjiyim kaptanım doğru diyorlar bence.karbondihrat çok tüketince hep uyku modundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?