Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben fıstık ezmesi yiyemiyorum yiyince hemen hapşırmaya başlıyorum

O da mı fıstık ezmesi. Ben fındık ezmesi aşığıyım
Yaa alerjim mi var içindeki bişeye acaba

Yok sadece bitter çiko Torku banada

Aşkında Abdurrahman tatlıcıbın tadıbu temiz içerikmişte nasip olmadı almak
Bn Nutella sevmiyorum

Fınduk ezmesinin içinde şeker oranı çok olabilir

Bunca çaba emek veriyoruz acaba gidecek mi bu kilolar
Aciktikca psikolojim bozuluyor sanki ölene kadar diyet yapacam gibi hissediyorum
Gidiyor Merak etme 6-7 ay oldu burdayım 10 kg verdim zor olsada gitti

Aciktikca psikolojim bozuluyor sanki ölene kadar diyet yapacam gibi hissediyorum
Yok canim verince bir müddet hep aynı kilo da kaldım ben tabi abartılı yiyince sürekli alıyorsun önemli olan dengelemek.

Bizde sorun yok ya çok şükür bende 10 sene olacak eltiliyim iyi canım arada saygı oldu mu sorun olmuyor.
Benim eltim nasıl olur bilmiyorum ama kayinim kendisi cins yoksa kızı tanımam etmem.
He bilim seni
Valla bilemiyorum ben bi artısını göremedim biz 3 eltiyiz en küçükleri benim neyse gerisini anlatmayım
İçime su serptin
Ben öyle oluyorum saat 22 olunca pilim bitiyor yorgun oluyorum siz bir deneyin bakalım şekersiz de yorgunluk gidiyormuş diyorlar doğru mu söylersiniz
Vallahi ben daha enerjiyim kaptanım doğru diyorlar bence.karbondihrat çok tüketince hep uyku modundayim

Evet o markayı duydum içerik iyiymiş. Bi dönem görmüştüm ama almadım. A101 de var ballı fındık ezmesi. İçeriği temiz onunda.

Gidicek yeterki pes etme bende 80 le başladım şimdi 72 ye düştüm sende vereceksin üzülme zaman alıyor malesef ama biz bu kiloları 3 5 ayda almadıkki hemen de verelim öyle düşün pes etme
Ayyyy bittoo tadıbuyu yiyince müptelası olcan o kadar diyim şahane yok böyle bişiii

Tamam bir hafta olunca haber et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…