- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.321
Sadece mıdem kötü ama regl de olmayınca işte bebege baglıyor ınsan aklına gelıyorHasta da degılım aslında çokta ıyım ama hocbısey yıyemıyorum mıdem bulanıyor oglumu dogum yaptım 6ay oldu hala adet olmadım şüphem de yok ama bı tedırgınledım acaba dıye rabbım isteyene versın
Geçmiş olsun canım dün bana nane limon iyi geldi yapsanGünaydın kaptanımbugun cok kötüyüm yedıgımı çıkartıyorum söylemesi ayıp
Yapıyım sımdı hemen teşekkür ederimGeçmiş olsun canım dün bana nane limon iyi geldi yapsan
1sene sonraDoğumdan sonra ne zamanla ılk regl oldunuz bayanlar
Normal ozmaan benımkı emdırınce süt koruyor herlade1sene sonra
Aman süte güvenme sakın canim oyle bisey yok dr oyle diyor sen dikkatli ol lutfenNormal ozmaan benımkı emdırınce süt koruyor herlade
Aynen cokta dıkkatliyim aslında ama bugun mıde bulantısı ıle uyandıgım ıcın bı şüphelendımAman süte güvenme sakın canim oyle bisey yok dr oyle diyor sen dikkatli ol lutfen
Abla heralde patates de bozdu mıdemı uç gündür aynı şey yıyınceAman süte güvenme sakın canim oyle bisey yok dr oyle diyor sen dikkatli ol lutfen
Bu aylar herkeste sanirim ayni durum var canimAynen cokta dıkkatliyim aslında ama bugun mıde bulantısı ıle uyandıgım ıcın bı şüphelendım
Yaaa bak oda olabilir bugun birakta saglikli seyler ye sicak bir çorba içAbla heralde patates de bozdu mıdemı uç gündür aynı şey yıyınce
Aynen bıraktım zaten akşama çorba yptım içicemYaaa bak oda olabilir bugun birakta saglikli seyler ye sicak bir çorba iç
10sene onla korundum canim,ama bende yara yapti sonra cikartti dr.Biraz özel olacak ama aranızda sprail taktıran varmı
10sene onla korundum canim,ama bende yara yapti sonra cikartti dr.
Sonrada hamile kaldim 3.ciye
Taktir canim eniyis o kayma yapiyor bazilarinda ağir kaldirma sakinabla regl oluyum ilk işim sprail taktırcam gerçekten
Yaparsın sen regl nasılsa gecerBu hafta 74 e inmem lazım 74.9 bile olurhırslandım . Anasını sattığımın reglisi alt etti beni
Sagol ablacımTaktir canim eniyis o kayma yapiyor bazilarinda ağir kaldirma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?