- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.361
Ödüller süpermişŞu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bu uda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim
M MissHayaLet
@Li_zigi
Aamine
@Buralardutluuugdu
@Chikolata_gozlum
@karamel Latte
@HuZuNMeLeGi
M M_atruska
@HappyMutlu
@Gozdem__
@Mevsim_bahar83
@suspushanimcim
Pandora27
@jtaime020626
Bu süreç evet çok zor ama eminim gecicek okadar güzel fit tarifler varki bence yapabilirsinYapamiyom bacım senin taktikle ölümüne su iciyom
Odulde süpermiş
Ödüller süpermişaynen emek veriyorsun kaptanım birazdaha dıkkat edelim bundan sonra ceza da ıyı de emeginıde hor görmeyelim
Tam buğday yerine yulaf unu kullansak olur muBu süreç evet çok zor ama eminim gecicek okadar güzel fit tarifler varki bence yapabilirsin
Mesela yarın ben muz sut tam bugdaydan pankek yapıcam ustune fıstık ezmesı yada tahin
Kuzum sporumu şimdi yaptım merak etme sen bu hafta çok iddialıyızSelam kızlarHerkese afiyet olsun bol bol yağ yakımı olan bir gün olsun. M M_atruska canım yemek programları yemek fotoları hepsinden uzak durarak günü gecirdiginden eminim ortim. Aciktiginda bir doz tlc ağır yaşamlar alırsan tokluk yapıyor iştah felan kalmıyor bu sırrı kullan ortim Eki Görüntüle 3019775
Hemde güzel olur beyaz un harici herseyi kullan canimTam buğday yerine yulaf unu kullansak olur mu
Yulaflı tariflerin varsa ben de alabilirim ablaHemde güzel olur beyaz un harici herseyi kullan canim
Iyiyim canım sen nasılsınE Elif_Eylul kaptanım nasılsın ya cumartesi günleri benim full temizlik günüm o yüzden pek uğrayamadimiş bitmisken sporu da aradan çıkarayim dedim
İyi yapıyorsunIyiyim canım sen nasılsın
Bende kızı çişe alıstiriyorum ama sanırim yanlış yapıyoruz
Surekli işiyor
Cok guzel yapmışsın sporunuda,hafta sonu pek kimse olmuyor zaten herkesin işleri var
Okada çok varki yulaftan yapilan seyler canimYulaflı tariflerin varsa ben de alabilirim abla
Yesil mercimek yaptim canim ben yanina bulgur pilavi salata yada cacik düşündümİyi yapıyorsunevet götürürsün istemez çıkınca çisi gelir yavruların hepsi aynı
Ne var yemekte aklıma hiç bir şey gelmiyor yemek için
Ben bulgur yiyince kaç gün ödem geçmiyor yaYesil mercimek yaptim canim ben yanina bulgur pilavi salata yada cacik düşündüm
Aaa ama gece tutmuş bizimki bezi tekrar takınca rahatsız oldu WC yapıyor ama kabız oldu kefir iciriyorumIyiyim canım sen nasılsın
Bende kızı çişe alıstiriyorum ama sanırim yanlış yapıyoruz
Surekli işiyor
Cok guzel yapmışsın sporunuda,hafta sonu pek kimse olmuyor zaten herkesin işleri var
O zaman sana iyi gelecek şeyleri tüket canım.Ben bulgur yiyince kaç gün ödem geçmiyor yaama menün güzel abla.
Mercimek ve bulgur banada 3gun ödem yapıyor canimBen bulgur yiyince kaç gün ödem geçmiyor yaama menün güzel abla.
Neguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zorAaa ama gece tutmuş bizimki bezi tekrar takınca rahatsız oldu WC yapıyor ama kabız oldu kefir iciriyorumkayısı yedirdik
Aynen kuzum artık daha dikkat ediyorum tabi kiO zaman sana iyi gelecek şeyleri tüket canım.
Mercimek yapmıyor bende sanırım bir ara mercimek ekmeği çok yapıyordum ise baya yarıyorduMercimek ve bulgur banada 3gun ödem yapıyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?