Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ödüller süpermiş aynen emek veriyorsun kaptanım birazdaha dıkkat edelim bundan sonra ceza da ıyı de emeginıde hor görmeyelim

Yapamiyom bacım senin taktikle ölümüne su iciyom
Bu süreç evet çok zor ama eminim gecicek okadar güzel fit tarifler varki bence yapabilirsin
Mesela yarın ben muz sut tam bugdaydan pankek yapıcam ustune fıstık ezmesı yada tahin

Kuzum sporumu şimdi yaptım merak etme sen bu hafta çok iddialıyız sen neler yaptın

E Elif_Eylul kaptanım nasılsın ya cumartesi günleri benim full temizlik günüm o yüzden pek uğrayamadim iş bitmisken sporu da aradan çıkarayim dedim
Iyiyim canım sen nasılsın
Bende kızı çişe alıstiriyorum ama sanırim yanlış yapıyoruz
Surekli işiyor
Cok guzel yapmışsın sporunuda,hafta sonu pek kimse olmuyor zaten herkesin işleri var

Surekli işiyor
Cok guzel yapmışsın sporunuda,hafta sonu pek kimse olmuyor zaten herkesin işleri var
İyi yapıyorsun evet götürürsün istemez çıkınca çisi gelir yavruların hepsi aynı
Ne var yemekte aklıma hiç bir şey gelmiyor yemek için

İyi yapıyorsun evet götürürsün istemez çıkınca çisi gelir yavruların hepsi aynı
Ne var yemekte aklıma hiç bir şey gelmiyor yemek için
Yesil mercimek yaptim canim ben yanina bulgur pilavi salata yada cacik düşündüm

Surekli işiyor
Aaa ama gece tutmuş bizimki bezi tekrar takınca rahatsız oldu WC yapıyor ama kabız oldu kefir iciriyorum kayısı yedirdik

Aaa ama gece tutmuş bizimki bezi tekrar takınca rahatsız oldu WC yapıyor ama kabız oldu kefir iciriyorum kayısı yedirdik
Neguzel iste aman yapsin canim bak benimki yapmadi gic oturagina cis kiloduna yaptı sabahtan beri hadi dedim tekrar takmayim geri,kabızlık cidden zor
Gece cis hic yapmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…