Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D u t benimde regl e 5 gün kaldı canım hem çikolata istiyo hem acı biber yemek istiyom bı de hazır çiğköfte olecem
Sakin yapma verdiğin kiloyu geri alırsın . Git kuru üzüm hurma falan yw

Nasıl oldun abla

Bomba gibiyim kıaazzz saat 10.30 da uyandım

Abla çizgi-film müptelası olduğumuzu çok belli etme

Allah güç kuvvet gani gani booolll booooooolllllll sabır versin
Bende 9.30 da uyandım

Gitme o zaman ayy yarışı düşün kazanırız bnce bız bunu benım de dün eşim kola almiş gelmiş hıc dayanamam ama içmedim kesınlıkle
Bende kahvaltıya yok demem dün akşam eşim kahvaltı yaptı dönüp bakmadım çorbayla gecistirdim amma bu regl dönemi beni çikolata dolu ficiya atsınlar istiyom

Şu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bunuda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya

Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim

M MissHayaLet
@Li_zigi
Aamine
D u t
C Chikolata_gozlum
karamel Latte
K Klassklasik
M M_atruska
H a p p y
@Gozdem__
F Frozen01
suspushanimcim
Pandora27
jtaime020626

Son düzenleme:
Odulde süpermiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…