- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #15.341
İnşallahYaparsın sen regl nasılsa gecer
SakınD u t benimde regl e 5 gün kaldı canım hem çikolata istiyo hem acı biber yemek istiyom bı de hazır çiğköfte olecem
Benimde regl yakın
Yapmamaya calisiyom ama bim e gidersem yaparımSakınyapma bunu
Gitme o zaman ayy yarışı düşünYapmamaya calisiyom ama bim e gidersem yaparım
O ne kızBenimde regl yakınAamine absürt kombinasyonu yiyecekler istiyor canım misal az önce bitter cikolatayla turşu istedi canim
Sakin yapma verdiğin kiloyu geri alırsın . Git kuru üzüm hurma falan ywD u t benimde regl e 5 gün kaldı canım hem çikolata istiyo hem acı biber yemek istiyom bı de hazır çiğköfte olecem
Çok güzel maşallah olsunBizde çişe başladık bakalım gene gece baglamadım işlemedi bugun az kacırdı
Bende 9.30 da uyandımNasıl oldun abla
Bomba gibiyim kıaazzz saat 10.30 da uyandım
Abla çizgi-film müptelası olduğumuzu çok belli etme
Allah güç kuvvet gani gani booolll booooooolllllll sabır versin
Kolay gelsin canımKızlar ben çıkıyorum akşama uğrarım inşallah
Yarın akşam yeni geline gideceğiz ev hediyesi aldımAaa neyaptin gene
Evet burdada yagyor
Bende kahvaltıya yok demem dün akşam eşim kahvaltı yaptı dönüp bakmadım çorbayla gecistirdim amma bu regl dönemi beni çikolata dolu ficiya atsınlar istiyomGitme o zaman ayy yarışı düşünkazanırız bnce bız bunu benım de dün eşim kola almiş gelmiş hıc dayanamam ama içmedim kesınlıkle
Ağrı iyidir ağrı güzeldir benimde alt karnım açıyor pilates yapince geçen sırtım tutuldu 2 günBaşganım can simitimdeki sırtımdaki etler ağrıyo normal mi
Oh mis gibiTavuklarimiz varmarkete yolumuz çok dusmuyo
Regl öncesi hamile kadınlar gibi aseriyom başkanım çok zor günlerden geciyom kimsenin haberi yokO ne kız
Odulde süpermişŞu menu işini artık lutfen dıkkate alalım yoksa kapatıp gidelim yada gitmek isteyen şimdi gitsin bende boşuna liste tutmayım tek tek kim menu yazdı diye geriye dönük mesajları kontrol ediyorum bence buda bir emektir
Hafta boyunca menü yazmayana ceza veriyorum artık bu 15dk cardio olur, 20dk leslie olur, yuruyus mekik olur, digerlerine haksızlık olmuyormu bu uda düşünürsek sevinirim şimdi gelelim asıl konuya
Menüleri tam anlamıyla bütün hafta yazana cuma harici 1günde benden ödül bu 1paket çikolata, 1kase tatlı, yada 1dilim börek gibi
Sizden rica ediyorum dikkate alırsanız sevinirim
M MissHayaLet
@Li_zigi
Aamine
D u t
C Chikolata_gozlum
karamel Latte
K Klassklasik
M M_atruska
H a p p y
@Gozdem__
F Frozen01
suspushanimcim
Pandora27
jtaime020626
Yapamiyom bacım senin taktikle ölümüne su iciyomSakin yapma verdiğin kiloyu geri alırsın . Git kuru üzüm hurma falan yw
Benim deAğrı iyidir ağrı güzeldir benimde alt karnım açıyor pilates yapince geçen sırtım tutuldu 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?